9 πιο πρόσφατα και όμορφα σχέδια Big Maang Tikka

Το Big maang tikka είναι ένα υπερμεγέθη μενταγιόν με γραμμή μαλλιών και μερικές φορές και με πλευρικά κορδόνια. Μερικές φορές το μενταγιόν καλύπτει το μισό μέτωπό σας και μερικές φορές ολόκληρο. Το Big maang tikka είναι για κυρίες με μεγάλο μέτωπο. Τους ταιριάζει πολύ. Το Big maang tikka φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχο με ανοιχτά μαλλιά. Το υπερμεγέθη tikka τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και σας δίνει μια τολμηρή εμφάνιση. Μεγάλο μενταγιόν σε tikka χρησιμοποιούσαν οι κυρίες από την αρχαιότητα. Οι μουσουλμάνες κυρίες έχουν τη φαντασία να φορούν μεγάλα μαγκ tikka.

Παραδοσιακά και κομψά σχέδια Maang Tikka σε μεγάλο μέγεθος:

Ας πρέπει να δούμε κορυφαία 9 σχέδια μεγάλου μεγέθους maang tikka για γυναίκες στην τάση.

1. Multi Color Big Maang Tikka:

Πολύχρωμο Big Maang Tikka

Αυτό το μεγάλο maang tikka έχει κρεμαστό κόσμημα από πολύχρωμες πέτρες. Υπάρχει ένα στρογγυλό μενταγιόν σε χρυσό χρώμα με κόκκινο και πράσινο χρώμα. Στο πάνω μέρος του κρεμαστού, λίγα μικρά μαργαριτάρια είναι προσαρτημένα και από κάτω, μικρές χάντρες λευκού και μπλε κρέμονται. Αυτό το μενταγιόν καλύπτει ολόκληρο το μέτωπο.

2. Big Crescent Drop Maang Tikka:

Big Crescent Drop Maang Tikka

Αυτό το μεγάλο κόσμημα tikka διαθέτει σχέδιο μισού φεγγαριού προσαρτημένο με λευκές πέτρες σε σχήμα αχλαδιού. Κάτω από λευκή πέτρα κρέμονται στρογγυλά μαργαριτάρια. Το κρεμαστό κόσμημα συνδέεται με πέτρινο σχέδιο λουλουδιών και υπάρχει κρεμαστή πέτρα σε σχήμα αχλαδιού με λουλούδι.

3. Big Rounded Maang Tikka:

Big Rounded Maang Tikka

Είναι μεγάλο στρογγυλό maang tikka με σχέδια με λεπτή υφή σε μενταγιόν. Υπάρχει μια μεγάλη στρογγυλή πράσινη πέτρα στη μέση του κρεμαστού και μια κόκκινη πέτρα είναι προσαρτημένη κάτω από το μενταγιόν. Αυτό το στρογγυλό μενταγιόν φαίνεται εξαιρετικά υπέροχο με κόκκινες και πράσινες πέτρες.

4. Big Maang Tikka με χορδές Pearl:

Big Maang Tikka με χορδές Pearl

Αυτό είναι όμορφο maang tikka για μεγάλο μέτωπο. Η καρφίτσα έχει σχέδιο λουλουδιών με ανάγλυφο διαμάντι. Ένα μεγάλο μαργαριτάρι σε σχήμα αχλαδιού κρέμεται κάτω από το μενταγιόν. Και στις δύο πλευρές του κρεμαστού, τρία στρώματα από μαργαριτάρια είναι συνδεδεμένα με συνδέεται με τις τρίχες σας.

5. Big Crystal Dangle Maang Tikka:

Big Crystal Dangle Maang Tikka

Αυτό το μεγάλο maang tikka έχει εκπληκτικά σχέδια με διαμάντια. Υπάρχει κρεμαστό κόσμημα με λουλούδια με ανάγλυφο διάκοσμο με μεγάλα κρυστάλλινα διαμάντια. Κάτω από το μενταγιόν, ένας μεγάλος κρύσταλλος κρέμεται. Τρεις γραμμές από κρυστάλλινη πέτρα είναι προσαρτημένες και στις δύο πλευρές του κρεμαστού. Οι κρυστάλλινες πέτρες λάμπουν σαν πραγματικό διαμάντι.

6. Big Maang Tikka με Flower Art:

Big Maang Tikka με τέχνη λουλουδιών

Αυτό είναι υπέροχο maang tikka με μοτίβο λουλουδιών τέχνης. Αυτός ο σχεδιασμός maang tikka είναι μοναδικός και έχει τρεις χορδές μαργαριτάρια με ροζ μαργαριτάρι ανάμεσα και λευκό και στις δύο πλευρές. Οι μικρές γραμμές από λευκά και ροζ μαργαριτάρια κρέμονται με εναλλακτικό τρόπο.

7. Big Diamond & Pearl Maang Tikka:

Big Diamond & amp; Περλ Μάανγκ Τίκκα

Αυτό είναι αρκετά μεγάλο στρογγυλό maang tikka με προσαρτημένα διαμάντια και μαργαριτάρια. Σε αυτό το στρογγυλό μενταγιόν, υπάρχουν διάφορες διαμαντένιες εργασίες για να διακοσμήσετε το σχέδιό του. Υπάρχει ένα μεγάλο μαργαριτάρι ανάμεσα στο μενταγιόν και λίγα μαργαριτάρια κρέμονται κάτω από το μενταγιόν. Υπάρχει πολύ λεπτή αλυσίδα μαλλιών.

8. Big Gorgeous Maang Tikka:

Μεγάλο πανέμορφο Maang Tikka

Είναι το kundan work big maang tikka με μεγάλο μέγεθος πέτρας. Υπάρχει μεγάλη πέτρα σε σχήμα τριγώνου στο μεσαίο κάλυμμα με μικρή πέτρα σε σχήμα τριγώνου. Υπάρχουν τρεις πέτρες δακρύων κάτω από το μενταγιόν. Και στις δύο πλευρές, υπάρχει μονή σειρά από μαργαριτάρι και η γραμμή των μαλλιών περιέχει μαργαριτάρια μικρού μεγέθους.

9. Big Maang Tikka με πολλαπλή γραμμή μαλλιών:

Big Maang Tikka με πολλαπλή γραμμή μαλλιών

Αυτό το maang tikka για μεγάλο μέτωπο περιέχει πολλαπλές χορδές από μαργαριταρένια γραμμή μαλλιών. Υπάρχει μεγάλο μενταγιόν με διαμάντι με ένα μεγάλο μαργαριτάρι στο ενδιάμεσο. Οι πολλαπλές χορδές μαργαριταριών είναι το αποκορύφωμα αυτού του maang tikka. Τα μαργαριτάρια λάμπουν περισσότερο από τα διαμάντια.

Τα μεγάλα maang tikka είναι πάντα διάσημα και σε τάση. Αυτό σας δίνει μια αξιολάτρευτη και χαριτωμένη εμφάνιση. Μόνο το μεγάλο maang tikka είναι αρκετό για κοσμήματα προσώπου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο αξεσουάρ προσώπου. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε μεγάλα σχέδια maang tikka. Αλλά το κοινό πράγμα σε όλα είναι η χρήση διαμαντιού και μαργαριταριού. Καλύπτει τα εκπληκτικά σχέδια με την αειθαλή λάμψη του. Τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια λατρεύονται και οι δύο από τις κυρίες.