9 Παραδοσιακά σχέδια Maang Tikka για σχήμα στρογγυλού προσώπου

Το Maang tikka είναι ένα από τα πιο απαραίτητα κοσμήματα για μια νύφη να φαίνεται όμορφη στο γάμο της. Το Maang tikka φτιαγμένο από αλυσίδα με παγίδα προς τη μία πλευρά και μενταγιόν από την άλλη. Μιλάει για μια οριστική ένωση. Όχι μόνο η νύφη αλλά και οι φίλοι της νύφης ή οποιοσδήποτε άλλος το maang tikka προσθέτουν αίγλη και στιλ στο βλέμμα. Συμβολίζει τη γυναίκα, τις θηλυκές δυνάμεις και την κατοχή της διαισθητικής φύσης που έχει αποκλειστικά η δική της. Η λανθασμένη αντίληψη πρέπει να ξεκαθαριστεί για το maang tikka ότι δεν είναι μόνο νυφικά κοσμήματα. μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε γαμήλιο πάρτι ή σε μια παραδοσιακή περίσταση.

Σχέδια κοσμημάτων Maang Tikka για στρογγυλό πρόσωπο:

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι maang tikka, αλλά φαίνεται πιο όμορφος με το σωστό σχήμα προσώπου. Εάν το πρόσωπο είναι στρογγυλό, τότε πρέπει να προσθέσετε μήκος. Εδώ είναι μερικά maang tikka για στρογγυλό σχήμα.

1. Μικρό εκκρεμές στυλ Maang Tikka για στρογγυλό πρόσωπο:

Μικρό εκκρεμές στυλ Maang Tikka για στρογγυλό πρόσωπο

Αυτό το maang tikka δίνει μια κομψή εμφάνιση για στρογγυλό πρόσωπο καθώς δεν κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται βαρύ. Τα μονόκλωνα tikkas μπορεί να φαίνονται συντηρητικά, αλλά προσφέρουν μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων από φανταχτερά χρωματιστά πέτρινα τίκκα έως μαργαριτάρια.

2. Jhoomar ή Passa Maang Tikka:

Jhoomar ή Passa Maang Tikk

Το Jhoomar ή passa είναι το παραδοσιακό στολίδι μιας μουσουλμανικής νύφης. Αυτό το κομμάτι maang tikka κρατά σφιχτά το αριστερό μισό του μετώπου. Στις μέρες μας φοριέται επίσης επιπλέον του τυπικού που πέφτει στο εστιακό σημείο του μετώπου. Έρχεται σε διάφορα σχέδια όπως σχήμα ανεμιστήρα, τριγωνικό σχέδιο, στρογγυλό στυλ κλπ. Προσθέτει μια βασιλική έκκληση στο λουκ της νύφης.

3. One-Teir Matha Pattis Maang Tikka:

One-Teir Matha Pattis Maang Tikka

Ένα άλλο στυλ maang tikka είναι το matha patti. Αυτό έχει επιπλέον στρώματα στα πλάγια που κοσμούν πλήρως το μέτωπο μιας νύφης. Είναι πολύ κομψό στο σχεδιασμό και δίνει μια πολύ εκπληκτική εμφάνιση στο στρογγυλό πρόσωπο. Κάποιος πρέπει να είναι συνειδητός για να παραμείνει στη θέση του τοποθετώντας έναν αριθμό καρφιτσών.

4. Borla Maang Tikka για στρογγυλό πρόσωπο:

Borla Maang Tikka για Round Face

Το στυλ borla maang tikka κάνει απλά ένα κομψό και λαμπερό. Το σχήμα του είναι παρόμοιο με το φρούτο τζιτζιφιού από το οποίο προέρχεται το όνομά του. Πρόκειται για ένα στρογγυλό μάικ τίκκα που κατασκευάζεται συνήθως με μαργαριτάρια, πέτρες, ρουμπίνια, κρύσταλλα κλπ. Φαίνεται υπέροχο όταν ο χωρισμός των μαλλιών γίνεται ακριβώς από το κέντρο του κεφαλιού.

5. Chand Maang Tikka για Round Face Shape:

Chand Maang Tikka για Round Face Shape

Αυτό είναι ένα υποδειγματικό σχέδιο που ήταν ένα από τα πιο διαδεδομένα αγαπημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικό για στρογγυλό σχήμα καθώς καλύπτει μικρή περιοχή του μετώπου. Είναι ένα στρογγυλό κόσμημα tikka που τυπικά διαθέτει όμορφες μαργαριτάρι και πουά που προσθέτουν κομψότητα. Σε ένα λεπτό χρυσό γράφημα μισού φεγγαριού, αυτός ο πολύτιμος λίθος σαν Κουντάν είναι γεμάτος με κρεμαστά μαργαριτάρια. Η λεπτή αλυσίδα εξασφαλίζει ότι η εστίαση βρίσκεται σε αυτό το εκπληκτικό tikka.

6. Crescent Maang Tikka:

Crescent Maang Tikka

Το μισοφέγγαρο maang tikka είναι υπέροχα απλό με kundan ή πέτρινες εργασίες και τοποθετημένο σε χρυσό μισό φεγγάρι. Είναι ελαφρύ και δίνει μια ελαφριά εμφάνιση ιδανική για στρογγυλό πρόσωπο.

7. Hairline Hugger Maang Tikka:

Hairline Hugger Maang Tikka

Ο αγκαλιάς για τα μαλλιά φοριέται ψηλότερα από το συνηθισμένο, απλά φιλάει τη γραμμή των μαλλιών. Η κύρια αλυσίδα, που οδηγεί στο κρεμαστό, μπορεί να πέσει μαζί με το μέρος στα μαλλιά της. Αυτό το maang tikka πλαισιώνει το πρόσωπο και εφιστά την προσοχή στα μάτια και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

8. Kundan Maang Tikka:

Κουντάν Μάανγκ Τίκκα

Το έργο kundan είναι παραδοσιακό στο solah shringaar. Αυτό το πανέμορφο maang tikka έχει κρούστα με άκοπα διαμάντια τοποθετημένα σε kundan.

9. Mughal Maang Tikka:

Mughal Maang Tikka

Το μεγαλοπρεπές Mughal ξεσήκωσε το maang tikka από τα ταλαντούχα χέρια ενός θεόδοξου σχεδιαστή διαθέτει ένα περίπλοκο σχέδιο γεμάτο με πουά και τελείες, κοιτώντας τέλεια ακριβώς κάτω από το dupatta που καλύπτει το κεφάλι.

Το Maang tikka είναι ένα απαραίτητο κόσμημα που φοριέται από μια γυναίκα σε ειδικές περιστάσεις. Αυτό το παλιό αξεσουάρ ενισχύει τη συνολική εμφάνιση και δίνει μια λαμπερή αλλά αριστοκρατική γοητεία. Είναι φθηνά και είναι εύκολα διαθέσιμα.