9 Παραδοσιακό Maang Tikka με Σχέδια Σκουλαρίκια

Τα κοσμήματα γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια κάθε Ινδικής γυναίκας. Μεταξύ όλων των maang tikka με σκουλαρίκια είναι τα πιο αγαπημένα. Είτε πρόκειται για γαμήλια εκδήλωση είτε για επίσημη εκδήλωση maang tikka με απόλυτα ταιριαστό σετ δαχτυλιδιών αυτιού έχει γίνει τάση σε ορισμένους τομείς. Από το αρχαίο παραδοσιακό στυλ έως το μοντέρνο σχεδιαστή, όλα έχουν τα δικά τους μέρη ζήτησης. Μία από τις συνήθως παρεξηγημένες ιδέες σχετικά με το να φοράτε tikkas Maang είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να τα φορούν μόνο την ημέρα του γάμου τους για τη διαφορετική θρησκευτική τους σημασία, εκτός από αυτό, οι γυναίκες μπορούν να φορούν διαφορετικού μεγέθους tikkas Maang, όπως Oversized, Single κουρασμένο κρεμαστό κόσμημα Tikka για κάθε ειδική περίσταση με ένα όμορφο μακρύ lehenga ή ένα saree. Στη συνέχεια, το maang tikka με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην ενίσχυση της ομορφιάς σας.

Τελευταίο και όμορφο Maang Tikka με σκουλαρίκια για γυναίκες στη μόδα:

Μερικά αποκλειστικά μοτίβα maang tikka με σετ σκουλαρίκια έχουν περιγραφεί εν συντομία.

1. Σχεδιαστής Maang Tikka με σετ σκουλαρίκια:

Σχεδιαστής Maang Tikka με σετ σκουλαρίκια

Αυτό το όμορφο σετ σχεδιαστών maang tikka με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια συνοδεύεται από όλα τα είδη ενδυμάτων. Δίνεται ένα θαμπό χρυσό βερνίκι που το κάνει να φαίνεται εκπληκτικά υπέροχο. Δίνεται ένα στρογγυλό σχήμα για να ταιριάζει με όλα τα σχήματα προσώπου.

2. Antique Maang Tikka και Σκουλαρίκια:

Αντίκες Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια

Αυτό το παλαιό στυλ χρυσού maang tikka και σκουλαρίκι φαίνεται απλά υπέροχο με υπέροχες ενδυμασίες. Ανεξάρτητα από τα χρώματα της στολής σας, παίζει σημαντικό ρόλο στο να σας κάνει να δείχνετε φοβερά όμορφη. Γυναίκες με μεγάλα πρόσωπα που τους αρέσει να είναι βαριά ντυμένες προτιμούν αντίκες στυλ maang tikka με σετ δαχτυλίδια αυτιών.

3. Παραδοσιακά σετ Maang Tikka και Σκουλαρίκια:

Παραδοσιακά σετ Maang Tikka και σκουλαρίκια

Όμορφα σχεδιασμένο σκουλαρίκι στυλ ινδικού Bollywood με maang tikka κάνει θαύματα. Ένας εκθαμβωτικός κόκκινος κρύσταλλος με αυτό το παραδοσιακό σχέδιο το κάνει να φαίνεται υπέροχο. Συνδυάζεται ακόμη και με απλή ενδυμασία και προσθέτει αίγλη στο βλέμμα σας.

4. Σετ Floral Maang Tikka και Σκουλαρίκια:

Σετ Floral Maang Tikka και Σκουλαρίκια

Είναι ένα απλό floral μοτίβο maang tikka με ένα χαριτωμένο ζευγάρι δαχτυλίδια αυτιών. Αυτά τα απλά και αξιοπρεπή σετ σκουλαρίκια και tikka είναι αρκετά για μερικές γυναίκες να φαίνονται φοβερά όμορφες. Ταιριάζει με μικρά στρογγυλά πρόσωπα.

5. Kundan Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια:

Kundan Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια

Ένα όμορφα διακοσμημένο σετ σκουλαρίκια με tikka φαίνεται υπέροχο για όλους τους τύπους δέρματος και πρόσωπα. Ένα σύνολο λευκών κουντάνων ενσωματωμένων όμορφων το κάνει να δείχνει εκπληκτικό. Τα κοσμήματα του Κουντάν είναι αιώνια. Επομένως, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε δύο φορές για αυτό το όμορφο σετ.

6. Jadau Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια:

Jadau Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια

Ένα σετ παραδοσιακού στυλ jadau maang tikka και δαχτυλιδιών αυτιών φαίνεται εκπληκτικά όμορφο. Βασικά, τα κοσμήματα στυλ jadau προέρχονται από τις πολιτείες του Γκουτζαράτ και του Ρατζαστάν. Αυτά είναι μοναδικά κατασκευασμένα και έχουν κερδίσει τώρα εκατομμύρια καρδιές. Στολίζοντας αυτό σε γάμους και παραδοσιακές λειτουργίες προσθέτει γοητεία αφήνοντάς σας να φαίνεστε πιο υπέροχοι.

7. Passa Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια:

Passa Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια

Αυτό το passa maang tikka με σετ σκουλαρίκια ενσωματωμένα με ροζ μαργαριτάρια φαίνεται απλά εκπληκτικό. Το Passa είναι παραδοσιακό ινδικό κόσμημα για πλαϊνά κεφάλια. Τα μοναδικά του κοσμήματα προσδίδουν στις νύφες και στους χορευτές μια εμφάνιση mughal ή Bollywood.

8. Silver Tone Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια:

Silver Tone Maang Tikka και σετ σκουλαρίκια

Ένα ασημένιο σκουλαρίκι και ένα σετ maang tikka δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Ταιριάζει καλά, με πιο ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος. Στολίζοντας αυτό σε κάνει να δείχνεις απλά μοναδικός. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα, τότε ένα σετ από επιχρυσωμένο είναι η καλύτερη επιλογή.

9. Σετ Gold Maang Tikka και Σκουλαρίκια:

Σετ Gold Maang Tikka και Σκουλαρίκια

Αυτό το σετ δακτυλίου χρυσού σε σχήμα δάκρυ και χρυσό δαχτυλίδι έχει σχεδιαστεί για νυφικά. Προσθέτει γοητεία και κάνει τη νύφη να δείχνει λαμπερή.

Παρόλο που ένα σύνολο tikka και σκουλαρίκια ακούγεται παραδοσιακό, έχει τη δική του θέση στον κόσμο της μόδας. Ένα εκπληκτικό σύνολο από σχέδια maang tikka και σκουλαρίκια σε κάνει να δείχνεις μοναδικά παραδοσιακή. Απλώς πηγαίνετε και κυνηγήστε τα καλύτερα σχέδια σετ μάγκ τίκκα και σετ σκουλαρικιών.