9 Παραδοσιακά σχέδια Maang Tikka με εικόνες

Όταν είσαι νύφη, είσαι διακοσμημένη από πάνω μέχρι τα νύχια. Τα κοσμήματα που φοριούνται στο μέτωπο ονομάζονται maang tikka. Είναι ανατολική παράδοση. Οι νύφες σε όλη την Ινδία φορούν maang tikka. Αυτό το στυλ δεν περιορίζεται στις νύφες. Πολλές γυναίκες το φορούν κατά τη διάρκεια των λειτουργιών. Ο σχεδιασμός και το στυλ διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.

Τελευταία και όμορφα σχέδια Maang Tikka για γυναίκες σε τάση:

Εδώ είναι μερικά στυλ σχεδίων σετ maang tikka που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε.

1. Σετ Maang Tikka με αλυσίδα:

Σετ Maang Tikka με αλυσίδα

Τα σχέδια σετ Maang tikka έχουν συνήθως ένα ζευγάρι αλυσίδα. Η αλυσίδα βρίσκεται και στις δύο πλευρές. Μπορεί να είναι ένα σε κάθε πλευρά ή πολλαπλά. Αυτό το στυλ προτιμάται περισσότερο καθώς στερεώνεται στο κεφάλι σας. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο πτώσης. Έχει κυρίως απλή αλυσίδα. Υπάρχουν επίσης αλυσίδες κουντάν και διαμαντιών.

2. Σετ Maang Tikka χωρίς αλυσίδα:

Σετ MaangTikka χωρίς αλυσίδα

Τα σχέδια σετ Maang tikka χωρίς αλυσίδα έχουν μόνο το μενταγιόν και μια μικρή αλυσίδα για να το συνδέσουν στο μέτωπο. Διαθέτει γάντζο για να το στερεώνετε. Το μενταγιόν κρέμεται στην άλλη άκρη. Αυτό το στυλ χρησιμοποιείται από όλους. Είναι απλό και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις λειτουργίες.

3. Νυφικό Σετ Maang Tikka:

Νυφικό Σετ Maang Tikka

Το νυφικό σετ maang tikka είναι λίγο βαρύ. Έχει ευρείες αλυσίδες. Είναι βαριά και πολύ λαμπερά. Το μενταγιόν είναι επίσης σχετικά μεγάλο. Οι νύφες πρέπει να το καρφώσουν πολύ για να παραμείνει στο μέτωπό τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της λειτουργίας. Καθώς είναι ογκώδη, το σετ tikka στερεώνεται κυρίως με κορδόνι.

4. Σετ Diamond Maang Tikka:

Σετ Diamond Maang Tikka

Το σετ Diamond maang tikka είναι το δεύτερο πιο συνηθισμένο σετ maang tikka. Αυτό το στυλ είναι επίσης κυρίως χωρίς αλυσίδα. Είναι απλά. Το μενταγιόν έχει ως επί το πλείστον έγχρωμη πέτρα. Μπορεί να φορεθεί για πάρτι και λειτουργίες αρραβώνων. Είναι αριστοκρατικά και μπορούν να φορεθούν με οποιαδήποτε ινδική ενδυμασία.

5. Σετ μονής όψης Maang Tikka:

Σετ Maang Tikka μονής όψης

Τα μονόπλευρα σχέδια σετ maang tikka έχουν τα στρώματα αλυσίδας μόνο στη μία πλευρά του μπροστινού κεφαλιού. Είναι κομψά και πολύ διαφορετικά από το κανονικό σετ maang tikka. Καθώς είναι μονόπλευρες, μπορείτε να προσθέσετε χτυπήματα και κτυπήματα στο στιλ των μαλλιών σας. Αυτό είναι μοντέρνο στυλ. Φοριέται από πολλές παράνυμφοι και στενούς συγγενείς.

6. Σετ κεφαλής Maang Tikka:

Σετ κεφαλής Maang Tikka

Το σετ κεφαλής maang tikka έχει μια σειρά αλυσίδων προσαρτημένη στο μενταγιόν. Είναι σαν κεφαλόδεσμος ή στέμμα. Αυτό το στυλ είναι παραδοσιακό και παλιό. Αλλά τώρα πολλά νέα κορίτσια το αθλούνται για να δείχνουν κομψά. Αυτό το στυλ maang tikka έχει τόσο απλή όσο και βαριά αλυσίδα στυλ. Χρησιμοποιείται για λειτουργίες και πάρτι.

7. Σετ Heavy Maang Tikka:

Σετ βαρέων Maang Tikka

Το σετ βαρέων maang tikka έχει ένα μεγάλο μενταγιόν. Οι αλυσίδες είναι επίσης ευρείες. Αυτό το στυλ φαίνεται καλό σε γυναίκες με πλατύ πρόσωπο, ειδικά αν το μέτωπο είναι φαρδύ. Αυτό το στυλ σετ maang tikka φοριέται μόνο από τις νύφες. Προτείνεται να φοράτε λιγότερο μακιγιάζ με αυτό το στυλ maang tikka.

8. Σετ Rajasthani Maang Tikka:

Σετ Rajasthani Maang Tikka

Από όλα τα στυλ maang tikka, το πιο μοναδικό στυλ maang tikka είναι το Rajasthani maang tikka. Έχει μια μόνο αλυσίδα που ενώνεται σε ένα μικρό μενταγιόν που είναι σαν ημικυκλική μπάλα. Αυτό το μενταγιόν μοιάζει με ομπρέλα. Αυτό το στυλ φαίνεται σε πολλές ταινίες. Φαίνεται πολύ πλούσιο και αριστοκρατικό.

9. Σετ μενταγιόν Maang Tikka:

Σετ μενταγιόν Maang Tikka

Όλα τα maang tikka έχουν ένα μενταγιόν στο κέντρο. Το σετ μενταγιόν maang tikka έχει το κέντρο σαν ένα σωστό μενταγιόν. Αυτό το μενταγιόν είναι λίγο μεγαλύτερο και το κύριο αξιοθέατο. Η αλυσίδα είναι μόνο για υποστήριξη. Μπορούν να φορεθούν για λειτουργίες όπως το Diwali, τον αρραβώνα και όλα.

Το σετ Maang tikka φοριέται από όλους μία φορά στη ζωή. Είναι ένα στυλ που κάνει κάθε γυναίκα όμορφη. Είναι παραδοσιακό αλλά πολύ κομψό. Μπορείτε να το φορέσετε για πάρτι και οικογενειακές λειτουργίες. Είναι απλό και πολύ αριστοκρατικό.