9 Παραδοσιακά Σχέδια Maang Tikka στην Τάση

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τάση να φοράτε maang tikka στη μία πλευρά. Νωρίτερα, υπήρχε ένα maang tikka με αλυσίδα στη μέση του κεφαλιού. Τώρα όμως υπάρχουν διαθέσιμα side maang tikka. Αυτή είναι μια σύγχρονη απαίτηση. Με φαντασία, προκαλεί επίσης ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, όλοι οι διάσημοι φορούν αυτό το σχέδιο. Αυτό είναι συνηθισμένο στις κυρίες των Μογγολών. Έβαλαν το σχέδιο του Jhumar στο πλάι του κεφαλιού. Και η ιδέα του side maang tikka προέρχεται από αυτό το Mughal Jhumars. Αυτό είναι ένα είδος προηγμένου αξεσουάρ για το κεφάλι.

Side Maang Tikka Σχέδια

Τελευταία και όμορφα σχέδια Maang Tikka σε μία όψη για κυρίες στη μόδα:

Εδώ είναι τα καλύτερα σχέδια του maang tikka με πλευρικές χορδές.

1. Pearl String Side Maang Tikka:

Pearl String Side Maang Tikka

Αυτό είναι τόσο συναρπαστικό πλαϊνό tikka με χορδές μαργαριτάρι. Υπάρχουν στρώματα από μικρές χορδές μαργαριτάρι στη μία πλευρά και ένα μεγάλο σχέδιο μισού φεγγαριού στο μέτωπο. Αυτά τα στρώματα από μαργαριτάρια φαίνονται χαρισματικά με υπόλευκη λάμψη. Ενισχύει τη συνολική λάμψη του προσώπου σας.

2. Side Jhumar Maang Tikka:

Side Jhumar Maang Tikka

Αυτό είναι κοσμήματα εμπνευσμένα από τη Mughal side tikka. Υπάρχει ένα μεγάλο σχέδιο jhumar που κρέμεται στη μία πλευρά του κεφαλιού. Έχει έναν αριθμό μικρών αλυσίδων που συνδέονται με ένα κρεμαστό κόσμημα στην κορυφή. Με αυτές τις αλυσίδες, υπάρχει μικρό μέγεθος πολύχρωμων λίθων.

3. Side Swept Maang Tikka:

Side Swept Maang Tikka

Αυτό είναι βασιλικό σχέδιο στο maang tikka με πλευρικές χορδές. Υπάρχει ένα μεγάλο στρογγυλό μενταγιόν με μια πορτοκαλί πέτρα να κρέμεται. Αυτό το μεγάλο μενταγιόν συνδέεται με τρεις μικρές χορδές και ένα μικρό στρογγυλό μενταγιόν. Αυτό το μενταγιόν έχει τρεις γραμμές χορδών με ανάγλυφες πέτρες.

4. Side Mughal Maang Tikka:

Side Mughal Maang Tikka

Αυτό είναι μια πλευρά maang tikka με ένα σωρό στρογγυλό σύνδεσμο. Συναρμολογούνται διάφορες λευκές πέτρες σε σχήμα αχλαδιού. Υπάρχει ένα σχέδιο λουλουδιών με πέτρα στη μέση. Στο τέλος του tikka, κρέμονται μαργαριτάρια σε σχήμα αχλαδιού. Το μείγμα της λευκής πέτρας και των μαργαριταριών φαίνεται να προκαλεί εντύπωση.

5. One Side Heavy Maang Tikka:

One Side Heavy Maang Tikka

Αυτό είναι τόσο βαρύ πλευρικό tikka με χορδές κόκκινων χαντρών. Υπάρχουν τρεις γραμμές κόκκινων χαντρών. Στη μέση, υπάρχει βαρύ μενταγιόν με πολλά σχέδια. Στο μενταγιόν, υπάρχει ένα έργο από λευκή και κόκκινη πέτρα. Αυτό το μεγάλο μενταγιόν καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το κεφάλι. Υπάρχει επίσης μια αλυσίδα που μπαίνει στη μέση.

6. Kundan Matha Patti:

Κουντάν Μάθα Πάτι

Αυτό είναι απλά υπέροχο maang tikka με πλευρικές χορδές. Υπάρχουν τρεις στρογγυλές σειρές μαργαριταριών και ένα επιπλέον χρυσό κορδόνι με προσαρτημένες μικρές χρυσές χάντρες. Υπάρχει μεγάλο κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα σελήνης με λευκή πέτρα και μαργαριτάρι στη μέση. Μια σειρά από μαργαριτάρια συνδέονται με μενταγιόν σε μορφή πολυέλαιου.

7. Matha Patti:

Διαμαντένιο Ματθα Πάτι

Αυτό το πλάγιο tikka είναι ανάγλυφο με διαμάντια και μια λευκή πέτρα. Υπάρχουν τρεις γραμμές μοτίβου λουλουδιών. Σε αυτό το μοτίβο λουλουδιών, υπάρχουν ανάγλυφα μικρά διαμάντια. Ένα μεσαίου μεγέθους σχέδιο λουλουδιών υπάρχει σε κρεμαστό κόσμημα με διαμάντι. Υπάρχει μια λευκή πέτρα που κρέμεται με αυτό το μενταγιόν.

8. Side Layered Maang Tikka:

Side Layered Maang Tikka

Είναι τέσσερις στρώσεις από πέτρα με καρφωτές πλευρικές χορδές. Αυτή η χορδή προσθέτει λάμψη στο χτένισμα. Είναι διακοσμημένο με λευκές πέτρες. Αυτές οι χορδές είναι προσαρτημένες με λουλούδια και στις δύο πλευρές. Αυτό το σχέδιο λουλουδιών είναι διακοσμημένο με λευκή πέτρα που λάμπει σαν καθρέφτης.

9. Εκπληκτική μονή γραμμή Maang Tikka:

Εκπληκτική μονή γραμμή Maang Tikk

Αυτό το πλευρικό tikka έχει παχύ μονόχορδο. Αυτή η ενιαία χορδή φαίνεται εκπληκτική με το σχεδιασμό της. Η άσπρη πέτρα σε σχήμα αχλαδιού είναι προσαρτημένη στο μισό μέρος μιας χορδής. Αυτό το μονόχορδο maang tikka προσθέτει αίγλη στην εικόνα σας. Δίνεται μοντέρνα πινελιά με τον λεπτό σχεδιασμό του.

Το Side maang tikka γίνεται διάσημο μέρα με τη μέρα. Κερδίζει τη δημοτικότητα και τη φήμη του καθώς οι celebrities χρησιμοποιούν περισσότερο. Είναι ωστόσο τότε αρχαίο maang tikka. Οι νεαρές κυρίες χρησιμοποιούν αυτό το μοντέρνο side maang tikka. Με τη χρήση του side maang tikka, οι κυρίες μπορούν να καμαρώνουν την εμφάνισή της. Αποκαλύπτει τη γεύση και την επιλογή των κυριών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με δυτικά φορέματα. Ορισμένα σχέδια μοιάζουν με τιάρα που εμφανίζει το συνδυασμό έθνικ και μοντέρνου σχεδιασμού.