9 Τελευταία σχέδια Pearl Maang Tikka για γυναίκες

Η περίοδος του γάμου είναι προ των πυλών και τα πάντα, ξεκινώντας από τις ρυθμίσεις μέχρι τη στολή του γάμου και τα κοσμήματα πρέπει να είναι τέλεια. Μιλώντας για κοσμήματα, κάθε μικρή λεπτομέρεια φροντίζεται, για να κάνει τη νύφη να δείχνει τέλεια. Περιττό να πούμε ότι όλα αυτά τα κοσμήματα κάνουν τη νύφη να φαίνεται ακόμα πιο υπέροχη. Και στους ινδικούς γάμους, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να χάσει τα μαάντ τίκκα. Παράλληλα με τη διακόσμηση της νύφης, το σημείο όπου πέφτει το μενταγιόν του maang tikka υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το ajna chakra. Συμβολικά, λοιπόν, τα maang tikk αντιπροσωπεύουν την ένωση του παντρεμένου ζευγαριού.

Παραδοσιακά και όμορφα σχέδια Maang Tikka με αχλάδι για κυρίες στην τάση:

Εδώ μιλάμε για μαργαριταρένικα τίκκα που έχουν ζήτηση αυτές τις μέρες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Μαργαριτάρι πολλαπλών επιπέδων Matha Pattis:

Μαργαριτάρι πολλαπλών επιπέδων Matha Pattis

Το βαρύ κομμάτι κοσμήματος φαίνεται απολύτως υπέροχο και κοσμεί τέλεια το μέτωπο της νύφης. Αυτό το μαργαριτάρι maang tikka είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα για να του δώσει μια πιο πλούσια εμφάνιση και να προσθέσει μια βασιλική αίσθηση σε αυτό. Εάν θέλετε να πάτε για μια πιο βαριά εμφάνιση, μπορείτε να πάτε για αυτό το εκπληκτικό κόσμημα. Κατά προτίμηση, τα μακριά πρόσωπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τέτοιου είδους τικ.

2. Μαργαριτάρι ενός επιπέδου Matha Pattis:

Μαργαριτάρι ενός επιπέδου Matha Pattis

Αυτή είναι ίσως η πιο αγαπημένη επιλογή ανάμεσα στις νύφες που θέλουν ένα λιγότερο βαρύ look για το γάμο τους. Σε αντίθεση με τα πολυεπίπεδα matha patti, αυτό το κόσμημα από μαργαριτάρι tikka είναι απλό, κομψό και λιγότερο εκλεπτυσμένο, αλλά μοντέρνο. Αυτό το maang tikka θα ταιριάζει σε στρογγυλά πρόσωπα.

3. Pearl Chandelier Designed Maang Tikka:

Pearl Chandelier Designed Maang Tikka

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο μαζί με ένα μεγάλο μέτωπο, θα πρέπει να προτιμάτε το όμορφο μαργαριτάρι tikka σε στυλ πολυέλαιου, καθώς θα τονίσει την εμφάνισή σας. Αυτό είναι γεμάτο με μαργαριτάρια και κουντάν τριγύρω.

4. Side Swept Pearl Maang Tikka:

Side Swept Pearl Maang Tikka

Αυτό το όμορφο nawabi στυλ μαργαριτάρι maang tikka σίγουρα θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας εάν έχετε κατά προτίμηση πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Επιπλέον, τέτοιου είδους maik tikk θα πάνε καλά με τον anarkalis.

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Αυτό το μαργαριτάρι tikka σε σίντι στυλ θα καλύψει το μέτωπό σας δίνοντάς σας μια εκπληκτική εμφάνιση εντελώς. Σίγουρα μπορείτε να πάτε για το γάμο σας για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας τη μεγάλη σας μέρα. Το εκλεπτυσμένο στυλ του θα κάνει κάθε ινδικό κορίτσι να φαίνεται όμορφο.

6. Pearl Jhoomar Style Maang Tikka:

Pearl Jhoomar Style Maang Tikka

Αυτό το μακ μαργαριτάρι tikka είναι σίγουρα ένα καυτό αγαπημένο αυτή τη σεζόν γάμου και επίσης μεταξύ πολλών ινδών διασημοτήτων. Έχει μια μινιμαλιστική απήχηση, αν δεν θέλετε να πάτε για μια πιο βαριά εμφάνιση στο γάμο σας.

7. Rajasthani Pearl Bali:

Rajasthani Pearl Bali:

Εάν θέλετε μια εμφάνιση ρατζαστάνι στο γάμο σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το όμορφο μαργαριτάρι maang tikka ή bali. Έρχονται σε διαφορετικό και ευρύ φάσμα σχεδίων και μπορούν να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε τύπο προσώπου.

8. Πολυεπίπεδη Pearl Maang Tikka:

Πολυεπίπεδη Pearl Maang Tikka

Αυτό το εντυπωσιακά όμορφο κόσμημα από μαργαριτάρια tikka είναι στην τάση αυτές τις μέρες καθώς πολλές Ινδές νύφες επιλέγουν αυτά τα πολυστρωματικά τίκκα. Κατά προτίμηση τα στρογγυλά πρόσωπα θα πρέπει να το δοκιμάσουν για να έχουν μια ευρύτερη αίσθηση για το κεφάλι και το μέτωπό τους.

9. Tiara Style Pearl Maang Tikka:

Tiara Style Pearl Maang Tikka

Αυτό το μαργαριταρένιο tikka θα φανεί εντελώς εκπληκτικό, ενώ ταιριάζει στο κεφάλι σας σαν τιάρα. Αυτό ταιριάζει σε χαριτωμένα πρόσωπα που θέλουν να έχουν μια εκπληκτική εμφάνιση τη μεγάλη μέρα τους, γιατί φαίνεται υπέροχο με ελάχιστο σχεδιασμό.

Τα Maang Tikkas είναι σίγουρα ένα από τα κοσμήματα που ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας και ταυτόχρονα σας κάνουν να φαίνεστε πιο θηλυκές. Προσθέτουν χάρη και έλξη στη συνολική γαμήλια εμφάνιση σας. Το Maang Tikka, μαζί με κολιέ και βραχιόλια που ταιριάζουν, θα τραβήξουν τον γάμο σας.