9 Τελευταία σχέδια Punjabi Maang Tikka στα παραδοσιακά

Το να μιλάς για το στυλ ντυσίματος του γαμπρού του γάμου δεν μιλάει πολύ, είναι πάντα για τη Νύφη, πόσο καλά μπορεί να απεικονιστεί όμορφα κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναμενόμενης ημέρας της. Το περίβλημα της ομορφιάς της δεν έρχεται μόνο φορώντας ένα συναρπαστικό σάρι, αλλά απαιτεί ένα καλό σετ κοσμημάτων, το οποίο ξεκινά καλύπτοντας το μέτωπό της φορώντας τα πιο όμορφα σχεδιασμένα τίκκα, τα οποία ακολουθούνται από κολιέ και βραχιόλια, βραχιολάκια και ούτω καθεξής …, Για το Punjabi είναι είναι σημαντικό να φοράτε τίκκα που σημαίνει ένωση μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το Maang tikkas βρίσκεται στο έκτο τσάκρα των γυναικών που είναι το κεντρικό τμήμα του μετώπου, βοηθά στη σταθεροποίηση των συναισθημάτων, που είναι και ο κύριος λόγος, συνιστάται να φοριούνται από τις κυρίες όχι μόνο την ημέρα του γάμου αλλά και κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ειδικής περίστασης.

Όμορφα και ελκυστικά σχέδια Punjabi Tikka για γυναίκες σε τάση:

Μερικά όμορφα σχέδια και σχέδια από κοσμήματα tikka Punjabi αναφέρονται εν συντομία.

1. Σχεδιαστής Punjabi Maang Tikka:

Σχεδιαστής Punjabi Maang Tikka

Πρόκειται για ένα Designer maang tikka με λευκές πέτρες που το κάνουν να φαίνεται απλά εκπληκτικό. Αυτά είναι μοναδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με όλους τους τύπους ενδυμάτων σχεδιαστών. Ο σχεδιαστής maang tikk έχει σχεδιαστεί σε ένα αρχοντικό για να φορεθεί από μια νύφη και ακόμη και στο γάμο άλλης νύφης.

2. Oversized Punjabi Maang Tikka:

Υπερμεγέθη Punjabi Maang Tikka

Μια τολμηρή νύφη μπορεί να προτιμήσει το υπερβολικό μέγεθος maang tikka στο γάμο της. Τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια Punjabi με tikka την κάνουν να δείχνει σίγουρη. Όσοι δεν μπορούν να κρατήσουν αυτό το μεγάλο maang tikka καλύτερα να το αποφύγουν. Μεγάλα μεγέθη κοστούμια maang tikkas με μακριά πρόσωπα και φαρδύτερο μέτωπο. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά κυκλικά και λουλουδάτα μοτίβα.

3. Μικρό εκκρεμές στυλ Punjabi Maang Tikka:

Μικρό εκκρεμές στυλ Punjabi Maang Tikka

Αυτά τα μικρά κρεμαστά στυλ Punkabi tikk είναι δημοφιλή στις νύφες που θέλουν να φαίνονται απλές αλλά αριστοκρατικές στο γάμο τους. Αυτά είναι μονόκλωνα. Μπορεί να είναι ένα συντηρητικό σχέδιο, ωστόσο αρκεί για μερικές νύφες να φαίνονται υπέροχες και κομψές. Αυτά τα σχέδια είναι επίσης σχεδιασμένα με πέτρες, μαργαριτάρια και ρουμπίνι. Ένα κύριο πράγμα σε αυτό είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπων.

4. Παραδοσιακό Παντζάμπικ Maang Tikka:

Παραδοσιακό Παντζάμπικ Maang Tikka

Ένα παραδοσιακό maang tikka είναι ένα αξεσουάρ στυλ που τονίζει την εμφάνιση μιας ινδικής νύφης. Αυτά τα σχέδια ταιριάζουν τέλεια με τις εθνικές ενδυμασίες.

5. Royal Wedding Punjabi Maang Tikka:

Royal Wedding Punjabi Maang Tikka

Αποτελείται από λευκές πέτρες που συνδυάζονται με όλες τις γαμήλιες ενδυμασίες. Ένα ρουμπινί γάμο maang tikka έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη νύφη να φαίνεται απλά πανέμορφη και κομψή. Προσθέτει περισσότερη αίγλη στο νυφικό ντύσιμο κάνοντάς την να δείχνει σίγουρη και ξεχωριστή στο γάμο της.

6. Ruby Punjabi Maang Tikka:

Ruby Punjabi Maang Tikka

Αυτό το ruby ​​maang tikka φαίνεται υπέροχο με κάθε τύπο ενδυμασίας. Αυτό το πράσινο και κόκκινο ρουμπίνι δίνει μια υπέροχη εμφάνιση στο πρόσωπό σας ακόμη και χωρίς μπίντι. Τα ρουμπίνια με καρφωτά maang tikk πηγαίνουν ακόμη και με σετ κοσμημάτων με διαμάντια. Πρόκειται για αειθαλή σχέδια που δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους.

7. Antique Gold Punjabi Maang Tikka:

Antique Gold Punjabi Maang Tikka

Αυτό το εκπληκτικό σετ από αντίκες χρυσού maang tikkas ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Έχουν ένα θαμπό χρυσό βερνίκι που το κάνει να φαίνεται τρομερά μοναδικό. Bride’s με κάτι μοναδική επιλογή επιλέξτε παλιά maang tikkas. Ένα αντίκα maang tikka με όλα τα άλλα παλαιά χρυσά σετ κοσμημάτων κάνει τη νύφη να φαίνεται απλά υπέροχη.

8. Pearl Bridal Special Punjabi Maang Tikka:

Pearl Bridal Special Punjabi Maang Tikka

Ένα εκπληκτικό μαργαριτάρι νυφικό maang tikka φαίνεται υπέροχο με όλα τα χρώματα των ενδυμάτων και για όλους τους τύπους δέρματος. Όταν είστε πολύ μπερδεμένοι για τον τύπο maang tikka που μπορείτε να επιλέξετε, επιλέξτε μαργαριτάρι maang tikkas.

9. Μοντέρνο Punjabi Maang Tikka:

Μοντέρνο Punjabi Maang Tikka

Με τον καιρό, τα maang tikk έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τις επιλογές της επόμενης γενιάς. Μια μικρή συστροφή στο σχέδιο και το μέταλλο το κάνει να φαίνεται διαφορετικό. Το Maang tikka με λίγο πιο σκούρα απόχρωση και γεμάτο με όμορφα μικρά μαργαριτάρια το κάνει να φαίνεται υπέροχο και μοντέρνο.

Η γυναικεία συλλογή κοσμημάτων είναι ελλιπής χωρίς maang tikka. Ένα ελκυστικό maang tikka στο μέτωπο μιας κυρίας απλώς δοξάζει το βλέμμα της. Είτε πρόκειται για saree είτε για ghagra choli, τα κοσμήματα Punjabi tikka παίζουν αναπόσπαστο ρόλο για να την κάνουν να φαίνεται κομψή και όμορφη. Ένα maang tikka που δοκιμάστηκε με διαφορετικά στυλ μαλλιών το κάνει να φαίνεται πιο μοντέρνο. Απλώς πηγαίνετε και πιάστε διαφορετικές ποικιλίες σχεδίων tikka Punjabi και φαίνεστε εντυπωσιακά.