9 Παραδοσιακά σχέδια Rajasthani Maang Tikka

Το Rajasthan είναι η χώρα της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Έχει την καλλιτεχνική παράδοση που αντιπροσωπεύει την αρχαία Ινδία. Εκτός από την έρημο, τα ιστορικά μέρη, το Rajasthan έχει την αρχαία κουλτούρα του κοσμήματος. Τα κοσμήματα είναι ο συναρπαστικός τομέας για κάθε γυναίκα και πρέπει για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το Rajasthan είναι διάσημο για τα κοσμήματα Rajputana. Αυτό το κόσμημα φαίνεται τόσο πλούσιο και βασιλικό. Maang tikka που ονομάζεται Borla ή rakhdi στο Rajasthan, το οποίο είναι το πιο διάσημο maang tikka μεταξύ όλων των maang tikkas. Μοιάζει με «καμπάνα». Δίνει καθαρή βασιλική εμφάνιση στις γυναίκες. Αυτά τα σχέδια Rajasthani maang tikka μπορεί να είναι διαθέσιμα σε διάφορες ποικιλίες.

Τελευταία και όμορφα σχέδια Rajasthani Maang Tikka για γυναίκες στη μόδα:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια του rajasthani maang tikka.

1. Πολύχρωμη χάλκινη Borla:

Χάλκινη Πολύχρωμη Μπορλά

Αυτή η πολύχρωμη μπορλά με σχήμα λίκνου και κόκκινη χάντρα στο κέντρο δίνει μια χαριτωμένη εμφάνιση και λίγο διαφορετική με την παλιά. Έχει τρεις χορδές, η μπορλα κρέμεται με την κύρια χορδή και οι δύο μαργαριταρένιες χορδές δίνουν μια χάρη στη μπορλα. Μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε παραδοσιακή στολή.

2. Flower Shape Tikka:

Σχήμα λουλουδιών Tikka

Οι πέτρες με σχήμα λουλουδιού μπορλά μπορούν να ταιριάξουν με οποιαδήποτε μοντέρνα και παραδοσιακή προοπτική. Η λευκή πέτρα στο κέντρο που περιβάλλεται από μαργαριτάρι και κουντάν κάνουν κάθε γυναίκα ελκυστική εμφάνιση.

3. Rajasthani Lakh Tikka:

Rajasthani Lakh Tikka

Στον πολιτισμό του Ρατζαστάν, οι γυναίκες πιστεύουν ότι το lakh είναι τόσο ευοίωνο, ώστε να φορούν κυρίως αυτό το είδος μπούλας στο πολιτιστικό φεστιβάλ. Αυτό το μπορλά μονής αλυσίδας κρέμεται πάνω από το μέτωπο. Αυτή η πράσινη και καφέ διαμαντένια μπορλά φαίνεται υπέροχη με το πράσινο χρώμα φόρεμα Rajput. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σχήμα, μπορεί να βρει κανείς ανάλογα με το πρόσωπό τους.

4. Επιχρυσωμένος σχεδιαστής Borla:

Επιχρυσωμένος σχεδιαστής Borla

Κάθε νύφη θέλει να φαίνεται κομψή και πανέμορφη στο γάμο της, έτσι, αυτή η χρυσή και μαργαριταρένια μπορλά δίνει καθαρό χρυσό και βασιλική εμφάνιση σε μια νύφη. Δίνει καθαρά ουράνια εμφάνιση σε μια νύφη.

5. Σχεδιασμός Mathapatti:

Σχέδιο Mathapatti

Το Mathapatti κρέμεται κάτω από τη γραμμή των μαλλιών, περιβάλλει το πρόσωπο που το κάνει να προσελκύει όλους. Οι αλυσίδες είναι πολύ αξεσουάρ με κουντάν και αλυσίδες. αυτό δίνει σε κάθε νύφη μια vintage κομψότητα.

6. Παραδοσιακή Polki Tikka:

Παραδοσιακό Polki Tikka

Η Πόλκι είναι η μεγάλη ινδική κληρονομιά, γι ‘αυτό ο λόγος για την επιλογή αν θέλετε να πάτε με πλήρη παραδοσιακά ρούχα. Το Polki αποτελείται από ημιτελή διαμάντια. Οι γυναίκες αποκτούν αποκλειστική εμφάνιση με αυτό το tajka rajasthani.

7. Kundan Tikka:

Κούνταν Τίκκα

Το Κούνταν είναι η παλαιότερη μορφή χειροτεχνίας από τη πουά. Το Kundan είναι η αγαπημένη επιλογή για κάθε νύφη. Ο Κούνταν χρησιμοποιεί τόσο πολύτιμους όσο και ημιπολύτιμους λίθους, όπως ζαφείρια και ρουμπίνια. Αυτό το μποτάκι κουντάν και μενακάρι δίνει μια βασιλική έκκληση σε γυναίκες και κορίτσια.

8. Meenakari Tikka:

Meenakari Tikka

Το Meenakari είναι η τέχνη της ζωγραφικής και του χρωματισμού της επιφάνειας των μετάλλων με το υπέροχο σχέδιο. Η νύφη δίνει τη μέγιστη προσοχή στην επιλογή κοσμημάτων για το γάμο της, γεγονός που δίνει τη χαρισματική εμφάνιση στη νύφη.

9. Tikka πολλαπλών αλυσίδων:

Πολλαπλή αλυσίδα Tikka

Ένα τέλειο μείγμα μοντέρνας και παραδοσιακής εμφάνισης, η σύγχρονη εποχή προτιμά μερικά νέα στυλ στο tikka. Αυτό θα ταιριάξει με οποιοδήποτε φόρεμα εσωτερικού-δυτικού. Αυτή η μοναδικότητα το καθιστά πιο προτιμώμενο κόσμημα για τα κορίτσια. Μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε παραδοσιακή εκδήλωση ή σε οποιοδήποτε πάρτι κολλεγίων.

Το Rajasthani maang tikka δίνει την υπέροχη εμφάνιση στις γυναίκες. Αυτό το maang tikka έρχεται σε πολλές επιλογές, όπως χρώμα, σχέδια, πέτρες κλπ. Μπορείτε να πάτε με το ντύσιμο της επιλογής της. Συνδυάστε το με ένα φόρεμα saree, lehenga και rajputana. Καμία ινδική νύφη δεν φαίνεται όμορφη χωρίς το maang tikka. Είναι το σύμβολο του πλούσιου πολιτισμού με παραδοσιακές αξίες. Το Rajasthani tikka αποτελείται από διάφορες πολύτιμες πέτρες, μενακάρι. Αυτό το στυλ rajputana δίνει πλούσια και βασιλική απήχηση και αυτό το στυλ μπορούμε να το βρούμε σε ταινίες Bollywood όπως “jodha akbar”.