Κορυφαία 9 χάντρες από πολύτιμους λίθους σε πιο πρόσφατα σχέδια με εικόνες

Για όσους αγαπούν να φορούν μοντέρνα κοσμήματα ή λατρεύουν να σχεδιάζουν τα δικά τους αξεσουάρ μόδας, οι χάντρες από πολύτιμους λίθους είναι ο καλύτερος οικονομικά τρόπος για να διακοσμήσουν την γκαρνταρόμπα σας. Διατίθενται εύκολα στα καταστήματα σε διάφορα χρώματα, σχήματα, κοψίματα και μεγέθη για να επιλέξετε. Τα κοσμήματα κατασκευάζονται κυρίως από δύο τύπους χάντρες από πολύτιμους λίθους, όπως πολύτιμες χάντρες πολύτιμων λίθων και ημιπολύτιμες χάντρες πολύτιμων λίθων. Και οι δύο κατηγορίες έχουν τη δική τους σημασία και σημασία.

Όμορφες χάντρες πολύτιμων λίθων με εικόνες:

Εδώ είναι μερικές από τις ποιοτικές πέτρινες χάντρες που είναι η κύρια επιλογή για κάθε σχεδιαστή κοσμημάτων. Επιλέξτε το καλύτερο και φορέστε το.

1. Χάντρες πολύτιμων λίθων χαλαζία:

Χάντρες από πολύτιμους λίθους χαλαζία

Αυτές οι φυσικές πέτρινες χάντρες χρησιμοποιούνται ευρέως για διαλογισμό και θεραπευτικούς σκοπούς. Η χάντρα πολύτιμων λίθων συνδέεται αρκετά με τη δημιουργικότητα που σας καθοδηγεί στο σωστό και θετικό δρόμο. Είναι επίσης το καλύτερο για δύναμη και ενθαρρύνει τη μάθηση. Οι χάντρες συμβολίζουν την αγάπη και την ανησυχία.

2. Χάντρες πολύτιμων λίθων Αμέθυστος:

Χάντρες πολύτιμων λίθων Αμέθυστος

Αυτές είναι οι τέλειες πέτρες κοσμημάτων και χάντρες. Οι λεπτές πορφυρές κρυστάλλινες χάντρες είναι ακατάστατες, δύσκολο να αντισταθούν και ελκυστικές. Χρησιμοποιείται πολύ για να εμπνεύσει κάποιον ή διόραση. Περιέχει ψυχικές δυνάμεις και φέρνει επίσης ευημερία στον χρήστη.

3. Χάντρες πολύτιμων λίθων Citrine:

Χάντρες πολύτιμων λίθων Citrine

Το Citrine έρχεται στην κατηγορία χάντρες ημιπολύτιμων λίθων. Οι ηλιόλουστες χάντρες είναι γεμάτες με πολλές θετικές ιδιότητες, και ως εκ τούτου, είναι επίσης γνωστό ως η πέτρα της επιτυχίας. Οι χάντρες χρησιμοποιούνται ως γοητεία του χρήματος και της πολυτέλειας. Φορώντας τις χάντρες υποστηρίζει θετικιστές, αυτοπεποίθηση και διαύγεια στη σκέψη.

4. Χάντρες από πολύτιμους λίθους Sapphire:

Χάντρες από πολύτιμους λίθους Sapphire

Ευρέως γνωστή ως η πέτρα της ευημερίας, οι χάντρες Sapphire είναι χάντρες πολύτιμων λίθων. Οι χάντρες χαρίζονται ευρέως στα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους βοηθήσουν να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι χάντρες συνδέονται με την εσωτερική γαλήνη, τη διαίσθηση και την ευτυχία. Ο πολύτιμος λίθος συμβολίζει την ελπίδα και τη φροντίδα.

5. Moonstone Gemstone Beads:

Χάντρες πολύτιμων λίθων από φεγγαρόπετρα

Οι χάντρες από φεγγαρόπετρα διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις του νερού ή λένε λευκό κρύσταλλο. Οι χάντρες αυτής της πέτρας συνοδεύουν την αντίληψη, τη δημιουργικότητα και την ευγενή περιουσία. Προωθεί τη διατροφή και προσελκύει συναισθήματα όπως αγάπη, συμπάθεια και συμπόνια. Η πέτρα του πάθους προσφέρεται επίσης ευρέως σε παντρεμένα ζευγάρια για να προσθέσουν αίσθηση στη σεξουαλική τους ζωή.

6. Garnet Gemstone Beads:

Garnet Gemstone Beads

Ο γρανάτης είναι οι δημοφιλείς ημιπολύτιμες χάντρες πολύτιμων λίθων που έρχονται σε καφέ και ζεστό κόκκινο χρώμα. Αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την πίστη και το πάθος. Ως θεραπευτική πέτρα, χρησιμοποιούνται επίσης για τον καθαρισμό του αίματος και αυξάνουν τη δύναμη της φαντασίας. Χρησιμοποιήστε τα για να προωθήσετε το πάθος στα κοσμήματα και να δείτε τη μαγεία που κάνει.

7. Tiger Eye Gemstone Beads:

Χάντρες πολύτιμων λίθων Tiger Eye

Οι χάντρες Tiger Eye είναι φυσικές χάντρες πολύτιμων λίθων που προστατεύουν από αρνητικές δονήσεις. Βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας συναισθηματικά, αυτοπεποίθησης και εκπαίδευσης. Φοριέται επίσης για να αυξήσει την ικανότητα λήψης σωστών αποφάσεων.

8. Χάντρες πολύτιμων λίθων τουρμαλίνης:

Χάντρες Τουρμαλίνης από πολύτιμους λίθους

Αυτές οι υπέροχες χάντρες βοηθούν στην ενδυνάμωση του νου και του σώματος. Βοηθούν στην ηρεμία των νεύρων, καταπρανουν τη θλίψη, βοηθούν στην ισορροπία και την αυτοπεποίθηση. Διατηρεί την ψυχική ηρεμία για να αυξήσει τη δύναμη κατανόησης καταστάσεων και λήψης αποφάσεων.

9. Aquamarine Gemstone Beads:

Aquamarine Gemstone Beads

Αυτές οι πέτρινες χάντρες έχουν μεγάλο έλεγχο στο μυαλό του χρήστη, βοηθώντας τον στη διαύγεια, την αυτο-έκφραση και την ηρεμία. Οι χάντρες παρέχουν ειρήνη στο μυαλό απελευθερώνοντας το άγχος και την ένταση. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται για διαλογισμό. Το χρώμα των χαντρών έχει συνδέσει τις χάντρες με τη Θεά της Θάλασσας.

Στο εξής, διαφορετικές χάντρες πολύτιμων λίθων έχουν τα δικά τους οφέλη για το ανθρώπινο σώμα μαζί με διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες επίσης. Οι χάντρες που παρέχουν αιώνια γαλήνη χρησιμοποιούνται πολύ για να κάνουν τις προσευχές προσευχής για διαλογισμό, και δίδονται επίσης σε άτομα που θυμώνουν γρήγορα για να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Επιλέξτε τους καλύτερους πολύτιμους λίθους με τη μορφή χαντρών για τον εαυτό σας και αποκτήστε τα καλύτερα κοσμήματα σχεδιασμένα από αυτό για να βελτιώσετε τις αρχές της ζωής σας.