9 Δημοφιλή σχέδια κοσμημάτων Ruby Gemstone

Το ρουμπίνι είναι ένας πολύτιμος λίθος από ροζ έως κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο χρώμα προκαλείται κυρίως από την παρουσία στοιχείου χρωμίου. Το ρουμπίνι θεωρείται ένας από τους πολύτιμους λίθους. Η ποιότητα ενός ρουμπίνι καθορίζεται από το χρώμα, το κόψιμο και τη διαύγεια του. Το πιο ακριβό Ruby στον κόσμο είναι το Sunrise Ruby. Είναι πέτρες αγάπης, πάθους, ζωτικότητας και δύναμης.

Υπάρχουν επίσης οφέλη από πολύτιμους λίθους ρουμπίνι. Δίνει καθοδήγηση κατά τη λήψη αποφάσεων και βοηθά στην εκπλήρωση του ονείρου σας. Έχει ακόμη και θεραπευτική δύναμη που θεραπεύει το σώμα, ιδιαίτερα τα καρδιακά προβλήματα. Έτσι, με τόσα πολλά οφέλη οι στολισμένες πέτρες στολίζονται.

Κοσμήματα με πολύτιμους λίθους Ruby:

Είναι γεμάτα με διάφορα κοσμήματα που αγγίζουν το δέρμα για να προσφέρουν όφελος και φυσικά να φαίνονται όμορφα. Μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα από πέτρα ρουμπίνι αναφέρονται παρακάτω.

1. Maang Tikka με Ruby Gemstone:

Maang Tikka με Ruby Gemstone

Σε ευνοϊκές περιστάσεις, όπως ο γάμος, η νύφη μπορεί να στολίσει αυτό το μεγάλο τικκα από ρουμπίνι. Αυτό το maang tikka θα ταιριάζει απόλυτα με την στολή του κόκκινου χρώματος και θα την κάνει να φαίνεται όμορφη. Όχι μόνο η νύφη αλλά και άλλες γυναίκες μπορούν να φορέσουν αυτό το ρουμπίνι maang tikka σε παραδοσιακό φόρεμα.

2. Δαχτυλίδια από πολύτιμους λίθους για άνδρες και γυναίκες:

Δαχτυλίδια από πολύτιμους λίθους για άνδρες και γυναίκες

Το μικρότερο και αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί καθημερινά είναι δαχτυλίδι. Για να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη της ρουμπίνι πρέπει να έχετε δακτυλίους από ρουμπίνι καθώς αγγίζουν το δέρμα. Το πέτρινο ρουμπίνι με ασημένιο δαχτυλίδι θα φαίνεται όμορφο στο σχήμα.

3. Ruby Stone Bangles:

Ruby Stone Bangles

Τα βραχιόλια από ρουμπίνι έχουν σχεδιαστεί σε διάφορα σχέδια. Φαίνονται πολύ κομψά και είναι λαμπερά όταν φοριούνται. Μπορεί να φορεθεί από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα με παραδοσιακές ενδυμασίες για να δείχνει υπέροχη.

4. Σχεδιαστής Ruby Stone βραχιόλια:

Βραχιόλια σχεδιαστών Ruby Stone

Εάν κάποιος θέλει να φοράει ρουμπίνι καθημερινά, τότε τα βραχιόλια είναι καλή επιλογή. Το βραχιόλι μπορεί να είναι από χρυσό ή ασήμι με ρουμπίνι. Μπορεί να είναι ένα ολόκληρο βραχιόλι από ρουμπίνι που μοιάζει με χάντρες. Φαίνονται πολύ ζωντανά με τους διαυγείς κρυστάλλους τους.

5. Αλυσίδα με πολύτιμους λίθους Ruby:

Αλυσίδα με πολύτιμους λίθους Ruby

Οι αλυσίδες από ρουμπίνι είναι ελαφρές σε βάρος και μπορούν να φορεθούν στην καθημερινή ζωή. Οι αλυσίδες μπορούν να είναι από ασήμι, χρυσό ή πλατίνα. Η αλυσίδα θα φαίνεται πιο όμορφη όταν προστίθενται και διαμάντια με το ρουμπίνι. Λάμπουν όπως όλα και θα προσθέσουν γοητεία σε μια προσωπικότητα.

6. Ruby σκουλαρίκια για κορίτσια:

Ρουμπινί σκουλαρίκια για κορίτσια

Τα σκουλαρίκια ενισχύουν την ομορφιά των γυναικών. Το ρουμπίνι πολύτιμων λίθων όταν περιβάλλεται από σκουλαρίκια κάνει το άτομο να φαίνεται υπέροχο. Μπορούν να αναμειχθούν με άλλους πολύτιμους λίθους για να λειτουργήσουν σε όλα τα ρούχα και τότε δεν θα χρειαζόταν αντιστοίχιση.

7. Εκκρεμή κοσμήματα Ruby Stone σε ασημί:

Εκκρεμή κοσμήματα Ruby Stone σε ασημί χρώμα

Το Pendent τραβάει όλη την προσοχή στον εαυτό του, ειδικά όταν είναι ένα ρουμπίνι πολύτιμων λίθων. Μια μεμονωμένη πέτρα από ρουμπίνι ως εκκρεμές φαίνεται εκθαμβωτική και καλύπτει ολόκληρη την ομορφιά του λαιμού.

8. Χειροποίητο κολιέ από ρουμπίνι:

Χειροποίητο κολιέ από πέτρα από ρουμπίνι

Οι ρουμπινί πέτρες στο κολιέ εκτιμώνται. Διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και σχέδια. Το Kundan και άλλες πέτρες προστίθενται επίσης για να φαίνεται πιο όμορφο. Τα κολιέ είναι ενός, δύο ή πολλαπλών χορδών για να φαίνεται βαρύ και κομψό.

9. Καρφίτσα μύτης Ruby Gemstone:

Ρούμπι καρφίτσα μύτης πολύτιμων λίθων

Η καρφίτσα της μύτης με το ρουμπίνι κάνει την εμφάνιση εντελώς διαφορετική. Μπορεί να είναι σε floral, loop ή άλλα σχέδια που ταιριάζουν σε διαφορετικό πρόσωπο, αλλά το ρουμπίνι ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.

Το φυσικό ρουμπίνι είναι ένας πολύτιμος πολύτιμος λίθος που προσελκύει σχεδόν όλους. Είναι ένας πολύτιμος πολύτιμος λίθος που αποδίδεται συχνά στην πολυτέλεια και την κομψότητα και με καλό λόγο επίσης. Το ρουμπίνι καλύτερης ποιότητας έχει περιστέρι σε κόκκινο χρώμα και είναι πολύ ομαλό σε επαφή με λεπτή και αιχμηρή κοπή και σχήμα.

Το ρουμπίνι μπορεί να φορεθεί ως κόσμημα. Μπορεί να ενσωματωθεί σε ασήμι, χρυσό και πλατίνα. Τα κοσμήματα μπορεί να είναι δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κ.λπ. που μπορούν να διακοσμηθούν για να ωφελήσουν το σώμα.