Πώς επηρεάζει η ηλικία την εγκυμοσύνη

Η ξεχωριστή περίοδος κάθε γυναίκας στη ζωή της είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης. Αυτή είναι η στιγμή που λάμπουν στην αύρα της αγνότητάς τους, οι προκλήσεις να δώσουν σε κάποιον μια ζωή, η λάμψη του να λάμπει στο πρόσωπό του φωτεινή και φωτεινή, η ευθύνη τους να φέρουν ένα νέο σε αυτόν τον κόσμο, κάποιον που είναι μικρός αλλά είναι μεγάλος μέρος της ζωής τους και αυτή είναι η περίοδος που μια γυναίκα είναι η λυγαριά της που τρέχει στο δικό της κρησφύγετο, σε εγρήγορση για το περιβάλλον της, άλλοτε ήρεμη σαν σαλιγκάρι άλλοτε άγρια ​​σαν λέαινα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο είναι αυτό το φαινόμενο, αυτό δυστυχώς δεν είναι προνόμιο που μπορεί να απολαύσει ο καθένας σε κάθε ηλικία.

πώς επηρεάζει η ηλικία την εγκυμοσύνη

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και κανόνες που έχει κατασκευαστεί από τη Μητέρα Φύση, η οποία έχει δημιουργήσει ξεχωριστές ομάδες για όλες τις γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και με βάση αυτούς τους ορισμένους κανονισμούς, είμαστε δεσμευμένοι από τη φύση μας όταν πρόκειται να προστατέψουμε μια νέα ζωή μέσα μας Το Ανεξάρτητα από το πόσο ώριμοι είμαστε ή πόσο επιθυμητό μπορεί να είναι αυτό για εμάς, η Μητέρα Φύση μας έχει περιορίσει σωματικά με έναν περιορισμένο αριθμό αυγών και μια περιορισμένη πιθανότητα να δημιουργήσουμε μια νέα ζωή.

Αυτό που λέγεται το σημερινό θέμα του άρθρου είναι η ηλικία έναντι της γονιμότητας.

Όλοι γνωρίζουμε τα επεισόδια της εφηβικής μαμάς, αλλά είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για τοκετό?

Το σώμα μας ως γυναίκα αρχίζει να ωριμάζει σε μικρή ηλικία, από την εφηβεία μας και όταν είμαστε δεκαοκτώ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο. Αλλά στα 18 μας, είμαστε αφελείς και άπειροι, αλλά η φλόγα μας για να τα κατακτήσουμε όλα δεν είναι, πολλές φορές αφήνουμε την ασπίδα μας να χαλαρώσει και το αποτέλεσμα είναι μια εφηβική εγκυμοσύνη, η οποία είναι όπως πηγαίνουν τα στατιστικά, αυξάνονται κάθε χρόνο. Αλλά παρόλο που το σώμα μας το υποστηρίζει φυσικά, ψυχικά δεν είμαστε καθόλου σταθεροί για να φροντίζουμε κάποιον άλλο και το μέλλον του. Ακόμα και η διαδικασία της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι δύσκολη για τη νεαρή μητέρα. Αυτό μπορεί να μην επηρεάσει τη μητέρα, αλλά για το παιδί, είναι ένα σκοτεινό μέλλον.

Αλλά όταν γερνάμε λίγο περισσότερο, ας πούμε στα είκοσι, ξεπερνάμε την τελική ωριμότητα και είναι επομένως μια τέλεια στιγμή για να γεννήσουμε ένα παιδί σε αυτές τις μήτρες. Σωματικά και ψυχικά είμαστε προετοιμασμένοι και επιφυλακτικοί.

Μόλις τελειώσαμε με τις παρατυπίες μας στην εφηβική μας ζωή, τώρα έχουμε μια σταθερή διαδικασία ωορρηξίας με φρέσκα αυγά που μπορούν εύκολα να συλλάβουν και επομένως είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε έγκυος. Τα άλλα πλεονεκτήματα της εγκυμοσύνης στα 20 είναι ότι το νεανικό μας σώμα μπορεί να μεταφέρει εύκολα το φορτίο και ακόμη και τα χρόνια μετά τη γέννηση είναι εύκολα, καθώς είμαστε γεμάτοι σθένος και ενθουσιασμό σε αυτήν την ηλικία.

Όταν φτάσουμε τα 30, ωριμάζουμε λίγο περισσότερο, αλλά με αυτά τα αυγά μας το κάνουν επίσης. Με την ηλικία αρχίζουμε να ζαρώνουμε και να πονάμε στην πλάτη, οπότε τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα αυγά θα είναι ακόμα άψογα; Εκείνη την περίοδο, η πρώτη φορά είναι σπάνια τυχερή και μπορεί να περάσει ένας καλός δύο ή τρεις μήνες απλώς προσπαθώντας να συλλάβει έναν.

Ο ίδιος ζήλος όπως και στα 20 σας θα λείπει με πόνο στην πλάτη, ρυτίδες και άλλα προβλήματα, αλλά αν κάποιος μπορεί να διατηρήσει το φυσικό του σώμα, μπορεί να συνδυάσει την ωριμότητά του που λειτουργεί ως όφελος και μπορεί να έχει καλή μητρική ζωή.

Μέχρι να γίνεις 40, θα πρέπει να σκέφτεσαι τα αποτελέσματα του λυκείου των παιδιών σου, όχι να συλλάβεις, αφού μέχρι τώρα σου μένουν μερικά από τα τυχερά αυγά σου που θα σου πάρει για πάντα για να συλλάβεις. Αυτά τα αυγά που περισσεύουν ακόμη και αν συλλάβουν, μπορεί να μην λειτουργούν σωστά και αυτό συμβαίνει όταν εμφανίζονται όλα τα άλλα προβλήματα, δηλαδή κατάθλιψη, κολπική αιμορραγία, έκτοπη κύηση ή ίσως ακόμη και αποβολή εάν το σώμα μας δεν μπορεί να το αντέξει.

Επίσης τα οστά μας αρχίζουν να τρίζουν και όταν γεννηθεί το παιδί, θα δυσκολευτούν να το μεγαλώσουν. Αν και μπορεί να είναι πιο σοφό και πιο έμπειρο, η εγκυμοσύνη στα 40 είναι μια κουραστική διαδικασία.

Και όταν φτάσουμε τα 50, μας κυνηγάει η εμμηνόπαυση και το ένα τυχερό αυγό που βρίσκεται ακόμα στη μήτρα σας αποχαιρετά για τελευταία φορά. Αυτό συμβαίνει όταν χάνουμε πια την ικανότητα αναπαραγωγής. Υπάρχουν όμως και ειδικές περιπτώσεις.