Kuinka nostaa painoa 7 päivässä

Häiritseekö hoikka ja laiha kehys sinua? Vaikuttaako laiha vartalosi haitallisesti persoonallisuuteesi? Haluatko tietää, miten saada painoa viikossa? Jos nyökkäät päätäsi, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. painonnousu voi olla yhtä vaikeaa kuin laihtuminen, ja sinun on löydettävä hyvä tasapaino liikunnan ja ruokavalion välillä. Tämä yhdistelmä auttaa sinua nopeasti saamaan terveellisen painon ja tekemään ulkonäöstäsi houkuttelevamman.

Voitko saada painoa vain viikossa? Monet ihmiset ajattelevat, miten se on mahdollista, mutta se on oikein. Useimmat ihmiset puhuvat painonpudotuksesta, mutta on hyvin vähän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita painonnousuaiheesta. Maailmassa on useita laihoja ihmisiä, ja he haluavat sekä terveen että upean persoonallisuuden. Tällä modernilla aikakaudella hyvä persoonallisuus on välttämätöntä jokaiselle yksilölle menestyäkseen kaikilla elämänalueillaan. Luulen, että jos haluat saada painoa vain viikossa, tämä artikkeli auttaa sinua paljon.

Kuinka nostaa painoa 7 päivässä

Painon saavuttaminen ei ole yksinkertainen asia. Se vaatii kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä harjoittelun lisäksi myös terveelliseen ruokavalioon. Muista, että sinun on tehtävä koko asia erinomaisella tasolla. Molemmilla harjoituksilla ja hyvällä ruokavaliolla on tehokas rooli halutun tavoitteen saavuttamisessa. Jos sinulla on nopea aineenvaihdunta, sinun on erittäin vaikea saada painoa. Ole tietoinen siitä, että liian pieni ruumiinpaino aiheuttaa erilaisia ​​terveysongelmia, kuten naisten kuukautisten puuttumista, luun tiheyden vähenemistä ja elinvaurioita jne. Siksi on tärkeää, että jokainen saavuttaa ihanteellisen painon.

Kuinka saada painoa viikossa:

Lihavat ihmiset kadehtivat laihoja ihmisiä ruumiinrakenteestaan, mutta mielessäsi, että olet laiha ja alipainoinen, on omat sivuvaikutuksensa ja se on yhtä vaikeaa kuin painonnousu. Ektomorfien osalta se voi olla vieläkin haastavampaa. Tämä johtuu siitä, että tällaisilla ihmisillä on hyvin pieni kehon runko ja niiden aineenvaihdunta on erittäin nopeaa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä nopean painonnousun saamiseen viikossa:

 • Harjoittele säännöllisesti, mukaan lukien voimaharjoittelu
 • Vältä pakattuja juomia, koska ne eivät ole terveellisiä ja sisältävät paljon sokeria
 • Sisällytä ruokavalioosi ravitsemuksellisia asioita, joissa on paljon kaloreita
 • Syö kunnollinen illallinen, sillä saat parhaan mahdollisen unen.

On olemassa lukuisia vinkkejä ja tapoja, joiden avulla voit aloittaa painonnousun vain viikossa, mutta ennen kuin siirryt niihin, sinun on tiedettävä laihtumisen perimmäinen syy. On monia syitä, joiden vuoksi yksi voi olla niin laiha ja laiha, kuten:

 • Masennus
 • Entsyymin puutos
 • Sairaus, joka saa sinut laihtumaan, kuten kilpirauhasen liikatoiminta, tuberkuloosi, syöpä jne
 • Ravitsemuksellinen puute
 • Syömishäiriö

Tässä olemme antaneet luettelon parhaista tavoista sekä ruokavalion, joka on erittäin hyödyllinen painonnousutavoitteen saavuttamiseksi viikossa. Ne ovat seuraavat;

1. Vältä hiilihydraatteja harjoitusten jälkeen:

Monissa tutkimuksissa on havaittu, että tutkimukset osoittavat, että palautat lihaksesi nopeammin rentouttavina päivinäsi tällaisessa kunnossa, ravitset kehoasi hiilihydraateilla. Hiilihydraatit auttavat sinua lihoamaan. Se on kuitenkin vain rasvan lisäys eikä lihasten lisäys. Ruoat, kuten pasta, vehnäleipä, ruskea riisi, kaurapuuro, lisää painoa, vaikka kuormitukset ovat vain rasvaa. Treenin jälkeiset hiilihydraatteja sisältävät ruoat nostavat insuliinitasoja, mikä hidastaa peräkkäin proteiinien romahtamisen nopeutta. Sen sijaan sinun on kulutettava banaani, maapähkinävoi-voileipä ja jotain urheilujuomaa treenin jälkeiselle aterialle.

2. Lisää aterioiden saantia:

Jotta voit saada painoa viikossa, sinun on kulutettava ylimääräistä. Kuitenkin tämä voi olla vaativa kunnossa, voit peittää pienen nälän, muuten ne eivät tunne ylivoimaista niin paljon ruokaa. Siksi jaa ateriat 5 tai 6 pienelle pikemminkin kuin 3: lle koko päivän ajan. Nauti ateriasi 3 tunnin välein ja juo juomasi 30 minuuttia ennen ateriaa tai sen jälkeen. Tämä auttaa sinua pitämään tilaa ruoan hyväksi ja antamaan sinulle mahdollisuuden lopettaa kaikki lautasellasi makaaminen.

3. Suorita harjoituksia:

Sisällytä vastusharjoittelu painonnousurutiiniin, joka auttaa sinua lisäämään lihasmassaa ja sitovia rasvanlisäyksiä. Harjoittele jokaista suurta lihassarjaa 2–3 päivää viikossa ja viimeistele 8–12 toistoa jokaisesta tekemästäsi voimaharjoittelusta. Ponnistele vasikoita, peput, reisiä, vatsaa, rintakehää, selkää, hartioita, ojentajia, hauislihaksia normaalilla pohjalla saadaksesi suurimmat seuraukset.

4. Riittävä uni tai lepo:

8-9 tunnin unen ottaminen joka yö on äärimmäisen välttämätöntä ja äärimmäisen tärkeää, jotta pystyt nousemaan nopeasti 7 päivässä ja myös terveellä tavalla. Sinun on tiedettävä, että nukkuessasi lihaksesi rakennetaan uudelleen ja kunnostetaan. Muista, että jos et saa riittävästi lepoa, et saa voittoa ruokavaliosta ja liikunnasta. Joten lepää! Tämä on yksinkertaisin ja paras tapa saada painoa viikossa.

5. Kuluta proteiinia:

Proteiinilla on tärkeä rooli painonnousussa; siksi sisällytä proteiini ruokavalioosi. Ruokavaliosi sisältää noin 25 % kaloreista proteiinina, muuten 188 grammaa proteiinia päivittäin, mihin aikaan kuluttaa 3000 kalorin ruokavalio.

6. Painonnosto:

Haluatko tietää, miten voit saada painoa viikossa painonnostoharjoituksella? Ilman harjoittelua, kuten painonnostoa, mikä tahansa painonnousu sinulla on rasvaa. Siksi on tärkeää täydentää oikea ruokavalio painonnostolla. On tärkeää harjoitella 3-4 kertaa viikossa. Nosta kovaa ja paranna sen jälkeen seuraavia harjoituksia varten. Suorita suuria liikkeitä, kuten kuormanostoja, penkkipuristusta, taivutettuja rivejä, kyykkyjä, sotilaspuristusta ja leuan nousua. Kaikki nämä liikkeet tai harjoitukset auttavat polttamaan ylimääräiset kalorit lihakseen, mikä auttaa sinua lisäämään painoa. Nämä ovat usean nivelen hissejä, jotka ahdistavat rakenteitasi ja motivoivat kehosi koukkuun kasvuun. Tarvitset vahvan voiman hankkimista parantaaksesi.

7. Juo paljon vettä:

Kuivuminen on vastuussa kaikenlaisista kunto -ongelmista ja vähemmän pysyvyydestä kuntosalin vieressä. Juo siis noin puoli gallonaa vettä joka päivä, koska vettä tarvitaan painon saavuttamiseen tarvittavaan energiaan. Kuten on myös suositeltavaa, jokaiselle on juotava vähintään 8-10 lasillista vettä joka päivä. Juominen runsaasti vettä voi auttaa sinua lihoamaan viikossa.

8. Vältä pahaa rasvaa:

Jos haluat saada painoa viikossa, valitse tablettien kaltaisia ​​hyviä rasvoja sen Tran -rasvoista. Vältä siksi siruja, karkkeja, kakkuja ja muita makeutusaineita ja paistettuja ruokia. Ruoat, joissa on paljon proteiinia ja vähän rasvaa, ovat kananrinta, tonnikala ja ylimääräiset merenelävät, vihannekset, hedelmät, kalkkuna ja vähärasvainen liha jne..

9. Nosta kalorien kulutusta:

Viikossa voit itse asiassa saada 2 kiloa, jos käytät 1000 kaloria enemmän kuin kehosi polttaa säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että päivittäinen 1000 lisäkalorin saanti tukee sinua lisäämään lihasmassaa milloin liityt voimaharjoittelusuunnitelmaan. Valitse ravinnetiheitä ja kaloreita sisältäviä ruokia, kuten pähkinävoita, avokadoja, siemeniä, hummusta ja pähkinöitä. Laita puristettua maitoa vuokaan, juomaan ja keittoon tai lisää perunamuusia lisätäksesi kaloreita.

10. Laskuapuja:

Laske kalorit lepotilassa tavalliseen tapaan päivittäin. Sinun tarvitsee vain laskea ottamasi kalorit, ja nykyään kaloreiden seuraaminen ei ole vaikeaa, kun otetaan huomioon se tosiasia, että saatavilla on paljon ilmaisia ​​mobiilisovelluksia, jotka tekevät työn puolestasi. Ota aikaa ja varmista, että sinun on oltava niin tarkka kuin todennäköinen. Punnitse myös joka toinen päivä. Tämä on yksinkertainen vinkki laihduttamiseen.

11. Juo maitoa aikaisemmin nukkumaan mennessä:

Nauti proteiinin ja hiilihydraattien seos 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Joten kalorit ovat edelleen todennäköisiä kiinnittymään kanssasi koko unen ajan ja vähentämään proteiinien romahtamista lihaksissasi. Ennen nukkumaanmenoa ota lasillinen maitoa myös painon nousulle viikossa.

12. Valitse ruokasi viisaasti:

Laihduttaminen viikossa ei todellakaan ole helppo tehtävä, vaikka se saattaa kuulostaa siltä. Painonnousu ei tarkoita kasvua tuumina vatsassasi; sen on oltava oikeassa suhteessa ja terveellisellä tavalla. Tätä varten sinun on valittava ruokasi viisaasti. Rajoita kuidun saanti määrään, joka auttaa suoliston liikkeissä ja estää ummetusta. Vältä elintarvikkeita, kuten vanaspati ja ghee, koska ne voivat nostaa kolesterolitasoa. Lisää ruokavalioon runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, jotta saat hyvän annoksen vitamiineja ja kivennäisaineita.

13. On aika syödä:

Toinen yksinkertainen ratkaisu painonnousuun viikossa on lisätä ruokavalioon runsaasti kaloreita sisältäviä välipaloja. Syömällä puoli kupillista pähkinöitä koko päivän saat noin 500 kaloria. Pähkinät, kuten mantelit ja rusinat, ovat erittäin hyödyllisiä, jos haluat painonnousua, koska ne tarjoavat kaloreiden lisäksi myös hyvän annoksen muita ravintoaineita. Smoothiet tekevät myös terveellisen välipalan, joka pitää sinut täynnä aterioiden välillä. Sisältää runsaasti maapähkinävoita ja banaania terveellisen painonnousun edistämiseksi.

14. Lopeta tupakointi:

Tupakoinnin haitalliset vaikutukset ovat kaikkien tiedossa. Tutkimukset ovat paljastaneet, että tupakointi tappaa ruokahalusi kokonaan. Joten jos haluat saada painoa viikossa, sinun on luovuttava tupakointitavoistasi kokonaan. Jos kuitenkin olet hyvin koukussa savukkeisiin, yritä ainakin olla tupakoimatta ennen syömistä.

15. Pysy kaukana stressistä:

Stressi voi osoittautua suureksi esteeksi, jos haluat saada painoa nopeasti. Onnellisuus ei vaikuta vain myönteisesti ponnisteluihisi, vaan pitää sinut myös motivoituneena prosessissa. Jos työsi vaatii sinua olemaan ulkona pitkään, älä anna sen häiritä sinua. Yksinkertaisesti kanna korkealaatuisia ruokia mukanasi koko ajan ja syö niin paljon kuin voit. Tämä on toinen yksinkertainen tapa saada painoa.

16. Juo smoothieja saadaksesi rasvaa:

Sen sijaan, että ottaisit pillereitä painonnousua varten, mene smoothieihin. Smoothien lisääminen ruokavalioosi tekee painonnousutehtävästäsi herkullisen matkan. Smoothiet voivat sisältää jogurttia, proteiinijauhetta, mantelivoita, soijamaitoa, pähkinöitä, hedelmiä jne..

17. Lisää Mass Gainer Shake päivittäiseen rutiiniin:

Mass Gainer -pirtelöissä on runsaasti proteiineja, mikä on erittäin tärkeää varsinkin jos harjoittelet voimaharjoittelua. Ne auttavat rakentamaan lihaksia ja antavat kehollesi pehmentävän ilmeen eivätkä läiskät. Kun lisäät massanlisäystä ravisteluun harjoittelun jälkeen, saat näyttämään ja tunnet olosi vahvaksi ja huolehdit myös päivittäisestä lisäkaloritarpeesta. Kysy kouluttajalta paras massanlisäyspuristus, joka sopii sinulle etsimällä kehoasi, harjoitusrutiiniasi ja painonnousutavoitettasi.

Vältettävät asiat painonnousuprosessin aikana:

Jotta saat systemaattisen painonnousun, edellä mainittujen vinkkien sisällyttäminen rutiiniin on tiettyjä asioita, joita sinun on jopa vältettävä. Ne ovat alla:

 • Vältä stressin ottamista laihduttaaksesi. Liiallinen stressi voi hidastaa prosessia.
 • Tupakointi ja juominen tuhoavat ruokahalun, ja siksi on parasta välttää laihdutusoperaation aikana.
 • Noudata terveellisiä elämäntapoja äläkä lisää roskaa ruokavalioosi vain siksi, että olet laiha ja haluat lihoa nopeasti. Vaikka se voi auttaa sinua heti, se ei varmasti tule olemaan hyvä pitkällä aikavälillä.

Muista painon nousun aikana:

 • Aivan kuten laihtuminen, painonnousu ei voi tapahtua ihmeen kautta. Se on pitkäaikainen prosessi, ja sinun on pysyttävä sinnikkäästi ja motivoituneena.
 • Terveellisen painon saaminen ei ole päivien tai viikkojen prosessi, vaan kestää itse asiassa kuukausia ja joskus jopa vuosia. Noudata terveellistä rutiinia, ja asiat muuttuvat vähitellen.
 • Ota jokainen puremasi huomioon. Sisällytä joitakin nukkumaanmenoa, kuten maapähkinöitä tai manteleita, joissa on paljon kaloreita, ja jopa pienemmillä annoksilla on merkitystä.

Painonnousun pitäisi olla asteittainen prosessi, eikä sinun tarvitse odottaa ihmeiden tapahtuvan. Tärkein mantra laihduttaa on kuluttaa enemmän kaloreita päivässä kuin kehosi pystyy polttamaan. Tämä auttaa sinua saamaan painon. Nämä tehokkaat vinkit painonnousuun auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellä tavalla. Voit laihduttaa muutaman kilon ja nousta viikossa, mutta huomattava ja pysyvä muutos näkyy vain, jos pysyt motivoituneena ja noudatat tiukkaa järjestelmää. Aseta tavoite ja keskity tavoitteesi saavuttamiseen.

Usein Kysytyt Kysymykset & Vastaukset:

Q1: Kuinka lihoa nopeasti 7 päivässä?

V: Seuraavassa on erilaisia ​​vinkkejä, jotka auttavat sinua lihoamaan nopeasti:

 • Syö enemmän kaloreita kuin poltat
 • Syö 500 kaloria enemmän kuin kehosi vaatii. Sano, että jos sinun on kulutettava 2000 kaloria päivittäin painon ylläpitämiseksi, niin painonnousuprosessissa sinun pitäisi kuluttaa ihanteellisesti 2500 kaloria.
 • Suurenna aterioiden annoskokoa.
 • Lisää aterioiden määrää päivässä
 • Lisää aterian puolivälissä välipaloja ja naposteltavaa rutiiniin
 • Lisää täysrasvaista maitoa ja maitotuotteita ruokavalioosi
 • Seuraa kaloreita
 • Harjoittele säännöllisesti

Kysymys 2: Mitä voin syödä laihtuakseni viikossa?

V: Painon nousu viikossa on myytti. Painonnousu voi olla yhtä vaikeaa kuin laihdutus ja se on aina aikaa vievä prosessi. Seuraavat elintarvikkeet auttavat sinua kuitenkin lihoamaan nopeasti ja turvallisesti, ja näet positiivisen tuloksen painonnousuprosessissa:

 • Maito
 • Proteiini ravistelee
 • Riisi
 • punainen liha
 • Pähkinät ja pähkinävoi
 • Kokojyväleipä
 • Muut tärkkelykset
 • Proteiinilisät
 • Lohi
 • Kuivatut hedelmät
 • Viljapalkit
 • Rasvat ja öljy
 • Juusto
 • Jogurtti
 • Pasta

Kysymys 3: Kuinka saada paino nopeasti viikossa?

V: Mikään ihme ei voi auttaa sinua lihoamaan yössä. Painonnousu on pitkäaikainen prosessi ja vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Pysy motivoituneena, syö terveellisesti, lisää kalorien kulutusta ja tulet voittajaksi pitkällä aikavälillä.