Lihaspainon lisääminen: asiantuntijavinkkejä nopeampiin tuloksiin!

Idoloitko Arnoldia vai Tiger Shroffia? Kiehtovat lihaksikkaasta ruumiistaan ​​ja ihmettelet, miten he saavat ne? Lihasten saaminen on asteittainen prosessi, joka vaatii kovaa työtä ja päättäväisyyttä. Tässä artikkelissa autamme sinua oppimaan lihaspainon lisäämisestä yksinkertaisilla mutta tehokkailla vinkeillä. Näiden perusnormien noudattaminen voi varmasti viedä sinut lähemmäksi terveystavoitteitasi, kun treenaat kuntosalilla säännöllisesti. Harjoitusten yhdistelmästä terveelliseen ruokavaliosuunnitelmaan sinun on keskityttävä kaikkiin yksityiskohtiin saadaksesi oikean kehon. Käännä unelmasi todellisuudeksi ja tuhlaa aikaa todistamaan hämmästyttävää muutosta.

Hanki lihasten painon asiantuntijan vinkkejä nopeampiin tuloksiin

Kuinka saada lihasten paino nopeasti? Vinkkejä ja temppuja:

Seuraavassa on muutamia kuntoasiantuntijoiden jakamia vinkkejä, joiden avulla voit oppia parhaan tavan lihottaa lihaksia nopeasti:

1. Mietitkö kuinka saada painoa lihasten rakentamiseksi? Ensimmäinen askel on ruokavalio! Noudata terveellistä ruokavaliota, joka sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja proteiineja painon ja lihasten nopeaksi saamiseksi.

2. Terveellisen ruokavalion lisäksi on harjoiteltava säännöllisesti. Proteiinipitoiset elintarvikkeet auttavat antamaan sinulle ylimääräistä energiaa tämän ylimääräisen tunnin treenaamiseen. Linssien, vähärasvaisen lihan ja jopa proteiinijauheiden kulutus on aivan välttämätöntä.

3.Kolmanneksi, jos kärsit pitkäaikaisesta sairaudesta, kuten diabeteksesta, ei hätää, sinun ei tarvitse panikoida, voit silti kasvattaa lihaksia. Ainoa ero on, että sinun on syötävä vähemmän hiilihydraatteja ja proteiineja ja enemmän vitamiineja, joita on saatavilla vihanneksissa.

4.Harjoituksen ensimmäisten päivien aikana kehosi saattaa menettää natriumpitoisuutensa hikeänä. Muista täydentää kehoasi elektrolyytteillä tasapainottaaksesi suolapitoisuudet.

5.Ota kuntosalijäsenyys ja yritä noudattaa asiantuntijavalmentajasi ohjeita. He ehdottavat ohjelmaa kehosi vaatimusten ja terveystavoitteiden perusteella.

6.Lopuksi tarvitaan omistautumista ja kärsivällisyyttä. Myöskään haluttua kehoa ei voi saada muutamassa kuukaudessa. Heistä tulee paremmin kuntoisia ja kestävämpiä. Jos teet vuoden kuluessa nämä vaiheet ja omistaudut täysin kehosi kuntoon, saat mitä haluat, mutta se ei lopu siihen. Kun saavutat tavoitteesi, huolto on tarpeen. Joten älä ohita harjoitusjärjestelmääsi hinnalla millä hyvänsä.

Huomioitavaa:

  • Lihasten saaminen ei ole vitsi, ja jotkut ihmiset, joilla ei ole kärsivällisyyttä, mutta silti polttavat tuloksia, käyttävät ei -toivottuja ja vaarallisia lääkkeitä, joita kutsutaan steroideiksi ja joilla on laajoja ja tappavia sivuvaikutuksia.
  • Luota itseesi ja huomaat, että sinulla on sellainen, mitä mikään steroidi ei voi antaa, hyvässä kunnossa. Silloin mikään ei estä sinua saavuttamasta mitään. Lihaksikkaammalla vartalolla ihmiset katsovat sinuun; tunnet olosi pelottavammaksi.
  • Lisäksi vahvempi asentajan vartalo pitää sinut turvassa myös sairauksilta, joita sinulla on, kun sinulla on liikaa rasvaa, kuten sydänongelmat, diabetes jne. ja miehille vahvat lihaksikkaat, pelottavat hahmot. Pysy kuitenkin turvassa ja saavuta tulokset luonnollisella tavalla, anna luonnon muovata sinut haluamasi kuvan mukaan.

Nyt kun olet ymmärtänyt, miten voit lihoa nopeasti luonnollisilla keinoilla, suosittelemme seuraamaan niitä ahkerasti. Sinun on ymmärrettävä, että mitään ei tule ilman kovaa työtä. Aseta siis saavutettavat tavoitteet ja pyri saavuttamaan ne. Myös terve kilpailu vertaisryhmien kesken voi motivoida sinua paremmin. Keskustele kouluttajasi kanssa kehosi analysoimiseksi ja hae ammattilaisen apua suunnitelman laatimiseen. Jos sinulla on lisää vinkkejä jakaa, kerro meille kommenteissa!

Usein Kysytyt Kysymykset & Vastaukset:

Q1. Mikä on paras harjoitus lihasmassan saamiseksi??

V: Sydän- ja voimaharjoittelua pidetään parhaina harjoituksina lihaspainon saamiseksi. Jos käyt kuntosalilla, opettajasi ehdottaa todennäköisesti yhdistelmää harjoituksista, kuten penkkipainosta, jalkojen kohottamista, rypytystä, kyykkyä, tahattomia nostoja, konevetoja jne..

Q2. Miksi hiilihydraatit ovat tärkeitä lihasten painonnousulle??

V: Monet ihmiset tekevät vakavan virheen, kun he lataavat kehoon proteiineja ja nollaavat hiilihydraatteja. Tämä voi olla hengenvaarallista monissa tapauksissa. Tarvitset terveellisen annoksen hiilihydraatteja rakentaaksesi lihaksia ja antaaksesi sinulle energiaa treenata. Ruoat, kuten ruskea riisi, perunat, vihreät vihannekset, banaanit ja täysjyväleivät voivat pitää sinut aktiivisena pitkään.

Q3. Pitäisikö minun vähentää kokonaan rasvaa lihaksen saamiseksi??

V: Monet eivät tiedä, että rasva on tärkeää myös lihasten saamiseksi. Vaikka roskaruoasta peräisin oleva rasva I on haitallista kehollesi, tarvitset luonnollisista lähteistä peräisin olevia terveitä rasvoja kehosi ruokkimiseksi ja painosi tasapainottamiseksi. Omega -hapot, joita löytyy kaloista, avokadoista, pähkinöistä ja pähkinävoista, ovat välttämättömiä jatkaaksesi. Ota ne päiväsaikaan, jotta ne eivät pääse kerääntymään kehoon.

Q4. Pitäisikö minun treenata tyhjään vatsaan?

V: Älä koskaan harjoittele tyhjään vatsaan. Tiukkojen harjoitusten suorittaminen ilman kehon ravitsemusta voi polttaa olemassa olevaa rasvaa ja tehdä sinusta vieläkin laihemman. Asiantuntijat suosittelevat välipalaa ennen harjoittelua joko hedelmän, energiapatukan tai ravistelun muodossa. Pidä se kevyenä vähärasvaisen proteiinin ja monimutkaisen hiilihydraatin muodossa parempien tulosten saavuttamiseksi.

Kysymys 5. Mikä on ihanteellinen ruokavalio painon ja lihasten saamiseksi?

V: Täydellinen ruokavalio on sellainen, joka ei tee kompromisseja mistään ravitsemuksesta. Tarvitset tasapainoisen ruokavalion, joka koostuu linssien proteiineista, lihasta, hiilihydraateista täysjyvätuotteista, vitamiineista ja kivennäisaineista hedelmistä ja vihanneksista, terveellisistä rasvoista pähkinöistä ja kalsiumista päiväkirjasta. Nämä myös vahvistavat immuunijärjestelmääsi ja suojaavat kehoasi useilta sairauksilta.