Akupressura painonpudotukseen: Painepisteet ja korvakippaus

Mikä on Akupainanta? | Akupainantapisteet laihtumiseen | Korvapaine painonpudotukseen | Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Akupainanta?

Akupainanta on perinteinen kiinalainen hyvinvointijärjestelmä, joka hoitaa useita ruumiillisia vaivoja, kuten niveltulehdusta, ruoansulatushäiriöitä, laihtumista ja kohonnutta verenpainetta jne. Akupainannan mukaan elintärkeä energia virtaa koko kehon läpi tiettyjen meridiaanien kautta, jotka ovat energiareittejä. Näiden meridiaanien tukokset johtavat sairauksiin. Tämä akupressuuri käyttää painetta kohdepisteisiin eri kehon osissa vapauttaakseen nämä reitit ja palauttaakseen kehon luonnollisen tasapainon.

Akupainantapisteet laihtumiseen:

Akupainanta edistää painonpudotusta stimuloimalla aineenvaihduntaa, joka saavutetaan kohdistamalla painetta eri kehon osiin. (1) Alla on joitakin painopisteitä laihtua tehokkaasti ja tehostaa aineenvaihduntaa:

1. Vatsapiste:

Tämä painepiste sijaitsee kolme cm vatsapainikkeen alapuolella. Aseta kaksi sormea ​​tähän kohtaan ja hiero ylös ja alas vähintään 2 minuuttia kahdesti päivässä laihtumisen ja oikean ruoansulatuksen vuoksi.

2. Vatsan surupiste:

Tämä kohta sijaitsee viimeisen kylkiluun alla, korvanipun linjassa. Kierrä sormiasi ja hiero tätä kohtaa vähintään 5 minuuttia joka päivä.

3. Polvipiste:

aineenvaihdunnan akupressuripiste

Tämä piste sijaitsee 2 tuumaa polvisuojuksen alapuolella jalan ulkosivulla. Paina tätä kohtaa etusormellasi 2 minuuttia joka päivä.

4. Kyynärpää:

kyynärpään akupressuuri

Tämä kohta löytyy kyynärpään sisäpuolelta. Paina sitä 2 minuuttia joka päivä parhaan tuloksen saamiseksi.

5. Nilkkakohta:

Nilkkakohta

Tämä kohta löytyy 2 tuumaa nilkan yläpuolelta jalan sisäpuolelta. Painele noin 2 minuuttia joka päivä ja vapauta se hitaasti.

6. Ylähuuli:

ylähuulen akupressuuri

Tämä kohta tunnetaan shuigou -pisteenä ja sijaitsee ylähuulen ja nenän välissä. Hiero tätä akupressuripistettä 3 minuuttia joka päivä edistääksesi aineenvaihduntaa ja laihtua.

7. Peukalokohta:

Käytä akupressuria joka päivä peukalon alaosassa stimuloidaksesi kilpirauhasen toimintaa, mikä lisää aineenvaihduntaa ja auttaa laihduttamisessa.

8. korva:

Tämä painepiste sijaitsee korvan ja temppelin välissä ja stimuloi aineenvaihduntaa ja auttaa laihduttamaan tehokkaasti.

  1. Akupainanta auttaa poistamaan myrkyllisiä jätteitä kehosta ja puhdistaa sen.
  2. Se tarjoaa nopean helpotuksen stressistä ja ahdistuksesta.
  3. Ja se voi parantaa useita kehon vaivoja, kuten pahoinvointia, niveltulehdusta, liikalihavuutta jne.
  4. Se voi tarjota pitkäaikaista helpotusta melkein kaikentyyppisiin kehon kipuihin.
  5. Se auttaa kehon ja mielen täydellisessä rentoutumisessa.
  6. Akupainanta nuorentaa kehon täysin ja lisää kehon energiatasoja.
  7. Se auttaa parantamaan vammoja nopeasti ja lievittää kipua.
  8. Se lisää verenkiertoa kaikkiin kehon osiin ja ylläpitää yleistä hyvinvointia.
  9. Akupainanta on erittäin hyödyllinen synnytyksen aikana, koska se vähentää synnytyskipuja.

Korvapaine painonpudotukseen:

korvan akupainanta laihtumiseen

Korvakippaus on yksi tehokkaimmista tavoista laihtua. Korva sisältää pisteverkon, joka on kytketty lähes kaikkiin kehon osiin. Paineen kohdistaminen korvan eri osiin auttaa eri tavoin vähentämällä ruokahalua ja vapauttamalla endorfiineja. (2) Seuraavat eri menetelmät korvan akupressurille on esitetty:

1. Sormen puristus:

Siirrä etusormi pitkin kohtaa, jossa leuka liikkuu eniten, lihaviin ulkonemiin korvakäytävän edessä. Paina kevyesti etusormen ja peukalon väliin 8 sekunnin ajan, vapauta ja rentoudu 10 sekunnin ajan. Toista tämä molemmilla puolilla viisi kertaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

2. Rusto Press:

Etsi rusto korvakäytävän suuntaisesti lihaisen ulkoneman yläpuolelta ja paina sitä etusormella 10 sekunnin ajan. Vapauta ja rentoudu 10 sekunnin ajan. Toista molemmilla puolilla viisi kertaa ruokahalun tehokkaasti vaimentamiseksi.

3. Helmipuristin:

Ota helmi ja pidä sitä sormen ja peukalon välissä. Istu alas ja aseta helmi korvan taakse ja paina sitä 10 sekuntia. Rentoudu 10 sekuntia ja toista molemmilla korvilla viisi kertaa, jotta hypotalamus tukahduttaa ruokahalusi.

4. Sormenpuristus:

Korvan takana on akupiste, jossa kovakärki kohtaa korvan. Paina tätä kohtaa kevyesti 8 sekunnin ajan ja rentoudu 10 sekunnin ajan. Toista tämä harjoitus molemmin puolin viisi kertaa stimuloidaksesi aineenvaihduntaa ja tukea laihtumista.

Akupainanta on turvallinen tapa laihtua luonnollisesti eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Akupainannan tulokset voivat vaihdella henkilöittäin ja tarjoavat lukemattomia etuja, kuten paremman ruoansulatuksen ja stressin lievityksen jne. Huomaa, että akupressuuri ei yksin voi aiheuttaa merkittävää laihtumista useimmille, ja se on yhdistettävä terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Kun seuraavan kerran yrität laihtua akupressurilla, jaa henkilökohtainen kokemuksesi kanssamme.

Vastuuvapauslauseke: Yllä olevassa artikkelissa annetut tiedot ovat vain opetustarkoituksia varten. Ota ystävällisesti yhteyttä lääkäriin saadaksesi ammatillisia neuvoja akupressurista kivun lievittämiseksi tai laihduttamiseksi.

Usein Kysytyt Kysymykset:

1. Kuinka paljon voit laihtua akupressurilla?

Vastaus: Laihtuminen vaihtelee henkilöittäin, mutta keskimäärin ihmiset, jotka yhdistävät akupressurin ruokavalioon ja liikuntaan, laihduttivat 10 kiloa 3 kuukaudessa.

2. Kuinka tehdä akupainantaa?

Vastaus: Kun olet löytänyt akupisteen, hiero pyörivin liikkein myötä- ja vastapäivään. Keskity paineeseen äläkä paina vain ihoa.

3. Toimivatko pisteet tasavertaisesti miehille ja naisille?

Vastaus: Kyllä he tekevät. Tietyt kohdat on kuitenkin suunnattava vain naisille, ei miehille.