Kuinka laihtua 10 päivässä: 7 helppoa vinkkiä

Voinko laihtua 10 päivässä? Tämä on yleisin kysymys lihavuudesta kärsivien ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa. Me kaikki rakastamme ruokaa ja siksi emme pidä laihduttamisesta laihduttamista. “Terveellinen syöminen” ja “enemmän liikuntaa” ovat hienoja sanontoja, mutta toisinaan ihmiset haluavat vain kertoa, mitä he voivat tehdä ilman elämäntapojensa liikaa muuttamista. Siksi tässä artikkelissa kerromme parhaista tavoista laihtua 10 päivässä.

Vaikka on olemassa monia villiä ruokavaliota, jotka voivat auttaa sinua laihduttamaan, ne jättävät myös nälän ja ruokapuutteen. Kaikille henkilöille, joilla ei ole aikaa tai tunnetta omaksua kiireellistä ruokavaliota tai edes käydä kuntosalilla, meillä on liikaa uutisia. Jos haluat laihduttaa vahvan ja helpon tavan, kokeile seuraavia suunnitelmia. Lopuksi ei ole kyse siitä, mitä syöt, vaan miten syöt. Tämän noudattaminen johtaa jopa erittäin nopeaan ja voimakkaaseen laihtumiseen.

Kuinka laihtua 10 päivässä

Parhaat vinkit laihduttamiseen 10 päivässä:

Tässä kerromme sinulle parhaita vinkkejä laihduttamiseen vain 10 päivässä. Ne ovat seuraavat;

1. Aseta realistiset tavoitteet:

Laske ne kalorit

Sen sijaan, että keskittyisit kokonaismäärään, jonka haluat menettää, aseta saavutettavat tavoitteet 10 päiväksi kerrallaan, jonka tiedät saavutat. Harkitse harjoitusrutiiniasi. Kuinka monta kaloria aiot polttaa päivässä? Jos poltat 400 kaloria päivässä, se on 2800 kaloria viikossa. Yksi punta on 3500 kaloria.

2. pureskele enemmän, syö vähemmän:

Syö terveellistä ruokaa laihtumiseen

Tutkimukset osoittavat, että mitä pidempään käytät pureskelua, sitä vähemmän syöt kaloreita. Pitkäkestoinen pureskelu lopettaa ylensyönnin antamalla aivoille enemmän aikaa saada signaaleja mahasta, että se on pakattu. Se ei ole pelkästään lukemattomia käsittelyyn, vaan se auttaa myös hallitsemaan apukokoa. Yritä syödä ruokaa 35–50 kertaa jokaista suupalaa kohti.

3. Juo vettä:

Juomavesi laihtumiseen

Veden saannin lisääminen johtaa laihtumiseen. Se säästää nälkääsi ja tarjoaa vähemmän mahdollisuuksia niellä ne sokeriset juomat, jotka ovat niin houkuttelevia. Itse asiassa se kiihdyttää aineenvaihduntaa melkein heti. Siksi on suositeltavaa juoda joka päivä noin 8-12 lasillista vettä.

4. Nosta painot:

Käsipainon jäykkä jalkatuki

Voimaharjoittelu on elintärkeää painonhallinnassa, koska yksilöillä, joilla on enemmän lihasmassaa, on suurempi aineenvaihdunta. Lihas on energinen kudos, joka nielee kaloreita, kun taas talletettu rasva kuluttaa hyvin vähäistä energiaa. Voimaharjoittelu voi nostaa aineenvaihduntaa jopa 15%, mikä on erittäin hyödyllistä laihtumiseen ja pitkäaikaiseen painonhallintaan.

5. Hedelmät ennen ateriaa:

Hedelmät ja vihannekset

On suositeltavaa syödä hedelmiä vähintään 30 minuuttia ennen mitä tahansa painavaa ateriaa. Näin hedelmät sulavat nopeasti. Hedelmien syöminen tyhjään vatsaan puhdistaa järjestelmän ja antaa sinulle paljon energiaa laihtumiseen.

6. Älä missaa aamiaista:

Syö aamiainen

Vältä aamiaisen menettämistä, koska sitä kutsutaan päivän merkittävimmäksi ateriaksi. Kehosi (hieman aivosi) uskotaan täytettävän muutaman kerran päivässä, joten kun pomppit aamiaisella, tunnet olosi niin nälkäiseksi, että lounasajan lähestyessä yliannostat tai ehkä valitset elintarvikkeita, jotka eivät ole vahvimpia valintoja. Aamiaisen puuttuminen heikentää aineenvaihduntaa. Käytännössä aamiainen nautitaan jatkuvasti tunnin kuluttua heräämisestä, koska kehosi on mennyt ilman ruokaa koko yön.

7. Syö pienempiä aterioita, useammin:

Ateriasuunnitelma

Täydellisesti sinun on syötävä viisi tai kuusi kertaa päivässä, kahden aterian ja välipalan välillä kahden tai kolmen tunnin tauko. Säännöllisempi syöminen saa aineenvaihduntasi käyntiin ja pitää sen työllistettynä jatkuvasti koko päivän.

Joten nämä ovat hyödyllisiä vinkkejä laihduttamiseen 10 päivässä ja toivon, että pidät tästä artikkelista ja pidät sitä yhteistyöhaluisena ja informatiivisena!