Papaija auttaa painonpudotuksessa: rasvanpolttoa ja vinkkejä!

Oletko koskaan yrittänyt laihduttaa, mutta kokenut kaikki ponnistuksesi turhiksi ja lähes mahdottomaksi tehtäväksi? On hyväksytty tosiasia, että lihavat ihmiset kuolevat keskimäärin aikaisin. Kokeile papaijaa laihtumiseen, joka on helposti saatavilla kotona. Papaijassa olevat antioksidantit toimivat diureettina ja sisältävät runsaasti kuitua. Kaikki nämä edistävät suuresti laihtumista, auttavat vieroituksessa, polttavat rasvaa ja auttavat ruoansulatusta (1). Lisäksi hedelmistä suosikki on se, että niitä on saatavilla ympäri vuoden!

Koko elämämme olemme tienneet, että se, mitä syömme, on sitä, mitä olemme ulkopuolelta, mutta emme juurikaan tienneet papaijan syömisen hyötyjä laihtumiseen ja sen huomattaviin positiivisiin muutoksiin kehossamme.

Joo! Papaija kruunasi “enkelien hedelmän” Christopher Columbus on todellakin ihmetekijä ruokavalion pitämisessä kurissa.

papaija laihtumiseen

Kuinka papaija auttaa laihtumiseen:

Olet tietoinen siitä, kuinka sokeri ja kolesteroli tekevät sinusta lihavan, mutta papaijahedelmät, vaikka niillä on makea maku, ovat sokerittomia, kolesterolittomia ja rasvatonta. Tämä tekee siitä loistavan tavan vähentää makeutusaineita. Toinen tutkimus on paljastanut, että papaija sisältää papaiinia, joka on luonnossa esiintyvä entsyymi, jonka tiedetään kykenevän hajottamaan kehon proteiineja ja lisäämään terveellistä aineenvaihduntaa kehossamme. Tämä parantaa ruoansulatuskanavan terveyttä (2) ja parantaa ruoansulatusta ja laihduttaa kehoa. Papaija, koska se on korkea ravintoarvoissa ja vähän kaloreita, tämä hedelmä on jälleen yksi tuote, jota käytetään painonpudotuksessa. Papaija on myös hyvä paksusuolen puhdistusaine. Se puhdistaa mätä tai lima pois paksusuolesta, jolloin sinusta tuntuu kevyemmältä ja terveemmältä.

Papaija laihduttamiseen voidaan sisällyttää ruokavalioomme useisiin kulinaarisiin ruokiin, kuten smoothieihin, salaatteihin ja muihin ruokiin sekä jälkiruokien valmistukseen. Papaija ei vain maistu hyvältä, vaan pitää myös kehomme sokeripitoisuuden kurissa.

1. runsaasti kuitua:

Papaijalla on korkea kuitupitoisuus ja se auttaa terveellisessä ruoansulatuskanavassa ja auttaa laihduttamisessa. Papaijat auttavat hajottamaan kovia proteiinikuituja. Ne ovat hyödyllisiä ruoansulatushäiriöiden, kuten ärtyvän suolen oireyhtymän, autoimmuunisairauksien, vuotavan suolen ja tulehduksellisten suolistosairauksien hoidossa.

2. Korkea vesipitoisuus:

Papaijalla on korkea vesipitoisuus. Tämä tekee papaijan kulutuksesta tehokkaan tulehduksen vähentämisessä sen tulehdusta estävillä ominaisuuksilla.

3. C -vitamiinin läsnäolo:

Papaija on erittäin runsaasti C -vitamiinia. Tämä tekee siitä erinomaisen hedelmävaihtoehdon sisällyttää ruokavalioomme. Siinä on myös ikääntymistä estäviä ominaisuuksia ja se suojaa ihoamme vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja auttaa pitämään ryppyjä loitolla.

Papaijan edut laihtumiseen:

Huolimatta papaijan sokeripitoisuudesta, sen glykeeminen indeksi on alhainen kolme, joten ruokavalio, joka sisältää runsaasti alhaisen GI-pistemäärän omaavaa ruokaa, edistää painonpudotusta eikä nosta verensokeria. Alhainen GI -ruokavalio sisältää myös runsaasti ravintokuitua. Ensimmäisten viikkojen aikana laihtuminen on hidasta, mutta ravitsevien ja terveellisten valintojen tekeminen auttaa pitkälle laihdutuksessa.

Kuinka käyttää papaijaa ruokavaliossa laihtumiseen?:

Paras aika syödä papaijaa laihtumiseen:

Oikea ja paras aika syödä papaijaa laihtumiseen olisi mieluiten tyhjään vatsaan. Se on erinomainen tapa puhdistaa kehosi toksiineista ja varmistaa suoliston tasainen liike. Papaija alentaa huonoa kolesterolia ja ehkäisee sydänsairauksia. Olisi parasta odottaa 45 minuuttia papaijan syömisen jälkeen aamiaisen saamiseksi.

Papaijaruokavalio auttaa meitä saamaan hyödyt ja se on sisällytettävä ruokaan, jotta saisimme syömään papaijaa jokaisen aterian jälkeen ja jopa välipalojen välillä. Jos ruokavalio ei sovi, vähintään vähimmäiskulutus on säilytettävä painomme parantamiseksi.

Kuinka käyttää raakaa papaijaa laihtumiseen?

Raaka papaija hyödyttää painonpudotusta, ja ne voidaan lisätä parathoihin, joita voidaan nauttia aamiaiseksi tai jopa välipalaksi.

Ainekset:

 • Raastettu raaka papaija.
 • Kokojyvävehnäjauho.
 • Öljy ja suola.

Valmistusmenetelmä:

 • Sekoita taikina tavalliseen tapaan parathien valmistuksen aikana.
 • Tee täyte raastetulla rapealla papaijalla yhdessä hienonnetun valkosipulin, inkiväärin, korianterin, vihreiden chilien, kuivan mangojauheen, pippurin ja garam masalan kanssa. Lisää suolaa maun mukaan.
 • Kauli parathat kuten tavallisesti täytteen kanssa ja paista ne.

Kuinka käyttää papaijasalaattia laihtumiseen? :

Mitä tulee laihtumiseen, salaatit ovat erittäin suosittuja. Raaka papaija hyödyttää laihtumista ja raaka papaijasta valmistettu salaattiresepti on erittäin helppo valmistaa ja kaikki pitävät siitä. Ota papaijaruokavaliossa vihreää papaijasalaattia laihtumiseen.

Ainekset:

 • Raaka papaija (raastettu).
 • Neitsyt kookosöljy.
 • Sinapinsiemenet.
 • Kokonaiset punaiset chilit.
 • Curryn lehdet.
 • Kurkuma.
 • Chilijauhe.
 • Raastettu kookos.
 • Suolaa maun mukaan.

Valmistusmenetelmä:

 • Raasta 1 raaka papaija.
 • Lisää 1 rkl neitsyt kookosöljyä pannulle ja kuumenna se.
 • Lisää siihen tarpeeksi sinapinsiemeniä ja kokonaisia ​​punaisia ​​chilejä.
 • Kun siemenet alkavat ponnahtaa, lisää currylehtiä, kurkumaa, chilijauhetta ja raastettua papaijaa.
 • Lisää lopuksi suolaa maun mukaan ja lisää sitruunamehu.
 • Koristele korianterilla, raastetulla kookospähkinällä ja paahdetuilla maapähkinöillä.

Kuinka käyttää papaija mehua laihtumiseen? :

Useimmat meistä ovat tietoisia siitä, että papaija on entsyymien voimanlähde, joka on aktiivisempi tässä tilassa kuin kypsänä.

 • Vihreä mehu valmistetaan sekoittamalla raakaa papaijaa ja kurkkua nopealla tehosekoittimella.
 • Lisää ripaus sitruunaa.
 • Nauti tästä kylmästä virkistävästä papaijajuomasta laihtumiseen.

Kuinka käyttää Papaya Smoothie/Milk Shake laihtumiseen? :

Papaija smoothiet ovat ihanteellisia, varsinkin kun on paljon kypsiä papaijoja, joita ei voi syödä heti. Sinun tarvitsee vain kuutioida ne ja jäädyttää ne, jotta niitä voidaan käyttää aina tarvittaessa.

Ainekset:

 • 1 kuppi maitoa.
 • 1/2 dl kuutioitua papaijaa (jäädytetty).
 • 1/2 rkl makeutettua tiivistettyä maitoa.

Valmistusmenetelmä:

 • Sekoita pakastetut papaijakuutiot maidon ja tiivistetyn maidon kanssa.
 • Tarjoile kermavaahdon päällä.

Kuinka käyttää papaijasiemeniä laihtumiseen? :

Rawpapaw -siemeniä voidaan lisätä smoothieihin, salaattikastikkeisiin tai marinadiin. Siemenet voidaan kuivata ja jauhaa hienoksi jauheeksi, ja sitä voidaan käyttää mustapippurin sijasta, ja sillä on terävä pippurinen maku. Siemenet auttavat huuhtelemaan myrkkyjä (maksa ja munuaiset). Papaijan siemenet voivat imeä rasvaa. Raa’at siemenet voidaan hajottaa käytettäväksi mausteisena koristeena. Vaikka se auttaa valtavasti myrkkyjen poistossa, ei ole olemassa selkeää tieteellistä näyttöä siitä, että se auttaa laihtumista.

Papaijat ovat terveellisiä hedelmiä, joissa on vähän kaloreita ja rasvaa. Niillä on tärkeä rooli rasvanpoltossa ja ne ovat välttämättömiä vieroituksen kannalta. Pureskeltavien tablettien muodossa olevat papaijan laihdutuspillerit tarjoavat monia etuja. Korkea kuitupitoisuus tekee tästä hedelmästä tehokkaan painonpudotuksessa. Kaksi voimakasta, voimakasta entsyymiä papaiini ja kymopapaini auttavat tervettä aineenvaihduntaa (3). Niillä on merkittävä rooli rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien hajoamisessa. Papaija on saavuttanut suosiota tehokkaiden painonpudotusten sekä terveys- ja ihohyötyjen takia!