Top 25 vinkkiä laihduttaa ikuisesti

Vinkkejä laihduttamiseen ikuisesti

Painonpudotus on nykyään yleinen huolenaihe. Hyvin pieni osa ihmisistä onnistuu pysymään huippukunnossa ja aktiivisina koko ajan kiireisen ja hektisen elämän takia, jota useimmat meistä omistavat. Lukemattomat vastuut harteillamme tekevät mahdottomaksi pysyä kunnossa. Mutta hyvä puoli on, että sinun ei aina tarvitse noudattaa vaikeita ruokavalion osia tai hulluja harjoituskaavioita laihduttaaksesi nämä kilot. Voit tehdä samat asiat paljon yksinkertaisemmilla tavoilla. Tarvitset vain terveellisiä muutoksia elämäntyyliisi. Pidä tätä artikkelia oppaana, lue jokainen kohta huolellisesti ja olet valmis menemään!

1. Juo vihreää teetä:

Vihreä tee on luultavasti ensimmäinen ja tärkein muutos, joka sinun on tehtävä ruokavaliossa. Aina kun tuntuu lämpimältä kupilliselta teetä tai kylmää kahvia, muuta mielesi heti ja nauti vihreää teetä. Se on nolla kaloria ja on erittäin terveellinen valinta kaikille niille, jotka yrittävät laihtua. Jos puhut ravitsemusterapeutin tai jopa asiantuntijan kanssa, he aina kehottavat sinua lisäämään vihreää teetä ruokavalioosi. Se tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa sinua menettämään paljon painoa lyhyessä ajassa.

2. Välipala keittoihin, kekseihin tai ituihin:

Intian kaltaisessa maassa asuessamme meillä on aina houkutus syödä täällä keitettyjä epäterveellisiä välipaloja. Paistetut pakodat ja tikkit ovat niin syötäviä ja sydäntä lämmittäviä. Mutta jos sinulla on näitä päivittäin, mahdollisuutesi lihoa ovat valtavat. Sinun on oltava fiksu ja tehtävä oikea valinta. Joka kerta, kun tunnet nälkää puoliltapäivin tai iltapäivällä, syö keittoa. Voit myös nauttia kekseistä tai terveestä chaatista, joka on tehty ituista. Tällä tavalla sanot ei epäterveelliselle ruoalle ja laihdutat nopeammin.

3. Tee TV -harjoitus:

Aina kun katsot televisiota, sinun ei tarvitse aina istua siellä ja tuijottaa näyttöä. Voit treenata ja katsoa suosikkijaksosi samanaikaisesti. Vain sisällyttää joitakin paikalla lenkkeily, hyppy tunkit, pusku potkuja ja crunches noin kymmenen -viisitoista minuuttia ja tulet hikoilemaan kuin hullu lopussa. Tämä auttaa sinua menettämään paljon painoa muutaman kuukauden kuluessa.

4. Kävele! Kävellä! Kävellä!

Vaikka olet kuullut tämän useita kertoja, on aika kuulla se uudelleen. Kävely on paras harjoitus laihtumiseen. Sitä ovat ehdottaneet kaikki ravitsemusterapeutit ja asiantuntijat, ja se on tunnettu terveydellisistä eduistaan. Jos yrität laihtua, voit aina tehdä sen kävelemällä. Emme tarkoita sitä, että sinun täytyy kävellä puistossa. Sinun täytyy kävellä nopeasti. Yritä aloittaa keskimääräisellä vauhdilla ja rakentaa sitä noin kymmenen minuutin kuluttua. Mitä nopeammin kävelet, sitä enemmän rasvaa poltat.

5. Sano hyvästit punaiselle lihalle:

Punainen liha on erittäin epäterveellistä. Se alentaa aineenvaihduntaa ja tekee laihtumisesta vaikean toimenpiteen. Jos puhut asiantuntijan kanssa, hän aina kehottaa sinua pysymään kilometrien päässä punaisesta lihasta. Ne ovat aina olleet ratkaiseva syy terveyteen liittyviin ongelmiin ja sairauksiin. Mutta se ei tarkoita, ettet koskaan syö punaista lihaa elämässäsi. Välillä on hyvä asia, mutta päivittäisellä käytöllä on vain kielteisiä seurauksia. Siksi laihtuaksesi jonkin verran sinun on sanottava hyvästit punaiselle lihalle.

6. Pahoja tapoja ei sallita:

Useiden lääkäreiden mukaan tupakoivilla ja juovilla kahleilla on yleensä lihoa nopeammin kuin ne, jotka eivät. Koska tämä on melko epäterveellinen tapa, sinun on päästävä eroon laihduttaaksesi. Useat juomat, kuten olut, vodka, viski ja rommi, sisältävät liikaa ei -toivottuja kaloreita, mikä saa sinut painamaan hulluja määriä muutaman viikon kuluessa. Aina kun haluat napata drinkin baarissa, muista aina itseäsi vatsaontelosta, joka käyttäytyy huonosti käyttäytyvällä byrokraatilla, joka istuu baarin keskellä joka päivä juomalla pois gallonaa ja litraa olutta. Olen varma, ettet halua olla noin sekaisin.

7. Hedelmät ja vihannekset:

Mitä terveellisemmin syöt, sitä enemmän laihdut. Jos jatkat suklaata ja paistettuja ruokia joka päivä, et voi sulattaa sitä itsepäistä kehon rasvaa. Sinun täytyy syödä paljon hedelmiä ja vihanneksia. Koska illallinen on yleensä päivän kevyin ateria, voit yksinkertaisesti nauttia hedelmäsalaatin, jossa on pieni kulho juustoa tai keitettyjä vihanneksia. Tulet varmasti näkemään hienoja tuloksia kuukauden kuluessa.

8. Pysy aktiivisena:

Hyvä vinkki laihduttamiseen on pysyä aktiivisena. Aina ei tarvitse istua alas ja rentoutua. Liikuta kehoasi mahdollisimman paljon koko päivän. Tämä polttaa varmasti paljon kaloreita ja tekee painonpudotuksesta tehokkaan. Siksi seuraavalla kerralla sinusta tuntuu, ettei sinulla ole mitään tekemistä, vain lakaista lattiat, viimeistelemällä pihatyöt tai yksinkertaisesti siivota huoneesi.

9. Portaiden juokseminen:

Portaiden juokseminen on paras tapa laihtua. Jos vietät viisi minuuttia päivässä vain juoksemalla ylös ja alas portaita, näet upeita tuloksia. Ei vain hikoile, vaan myös sulattaa rasvaa.

10. Aseta realistiset tavoitteet:

Jos haluat laihtua, et voi asettaa itsellesi epärealistisia tavoitteita. Esimerkiksi: ruokavaliokaavion noudattaminen, joka menettää 40 kiloa kuukaudessa, on aivan hullu. Ne eivät todellakaan ole todellisia eivätkä varmasti auta sinua laihtumaan. Jotta painonpudotus olisi tehokas, aseta oikeat tavoitteet ja näet muutoksen pian.

11. Vähennä kalorien saantia:

Jos yrität laihtua, sinun on poltettava tai joko leikattava kaloreita. Sinun täytyy polttaa noin 500 kaloria päivässä. Tämä ei vain ole mahdollista laihduttamalla, mutta sinun on myös harjoiteltava. Voit vähentää kalorien saantiasi lopettamalla muutamia tuotteita ruokavaliosta, kuten hampurilaiset; jäätelö jne. tarkista kalorien saanti laskimella saavuttaaksesi painonpudotustavoitteen tehokkaasti.

12. Liiku aina kun sinulla on aikaa:

On erittäin tärkeää, että pysyt aktiivisena myös 15 minuutin tauon aikana. Voit ottaa pienen kävelylenkin helpottaaksesi laihtumista.

13. Tee iltaharjoituksia:

Väsymyspäivät voivat antaa tekosyyn olla menemättä kuntosalille. Siksi sinun on oltava motivoitunut ja sitoutunut jokaiseen iltaharjoitukseen.

14. Tee Intense Cardio:

Jos teet vaikeita kardio -istuntoja 45 minuuttia 3 kertaa viikossa, voit helposti tehostaa aineenvaihduntaa. Tämä auttaa nostamaan aineenvaihduntaa silloinkin, kun olet lopettanut hikoilun, ja polttaa monia kaloreita. Voit myös valita juoksu-, pyöräily- tai juoksumattoharjoitukset.

15. Älykäs matkustaminen:

Oletko lomalla? Tiedä, että harjoittelu tässä rutiinissa voi olla tylsää, mutta sinun on jatkettava sitä. Voit kuljettaa harjoitustarvikkeita, jotka eivät ole liian raskaita tai vievät paljon tilaa.

16. Tarkista asteikko:

Asteikolla astuminen on aina houkuttelevaa, mutta samalla se voi myös saada sinut tuntemaan olosi huonoksi. Jos näin on, pidä vain tauko ja ole motivoitunut. Asteikko ei varmasti muutu yhdessä yössä, mutta älä ole tyytymätön. Voit punnita viikoittain saadaksesi parhaan menestystuloksen.

17. Juo runsaasti vettä:

Vesi auttaa sinua pysymään nesteytettynä, ja myös sen kulutus on hyödyllistä painonpudotuksessa suuressa määrin. Sinun on aina juotava vettä ennen ateriaasi, jotta pysyt nesteytettynä. Sisällytä myös elintarvikkeet, jotka sisältävät runsaasti vettä, kuten hedelmät, vihannekset. Tämä auttaa myös tuntemaan olonsa täyteen pidemmäksi aikaa ja auttaa syömään vähemmän. Voit myös juoda viileää vettä, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää myös himoa juomille, kuten limetin mehu, sooda.

18. Älä ohita aamiaista:

Voit syödä aamiaista aikaisin aamulla pitääksesi kehosi aktiivisena. Tämä auttaa myös polttamaan kaloreita ja tehostamaan aineenvaihduntaa.

19. Tee pieniä harjoituksia – mutta tarkista:

Voit joko tehdä lyhyitä, mutta intensiivisiä sydänharjoituksia. Tämä on myös erittäin hyödyllistä, kuten pidemmät, polttamaan monia kaloreita.

20. Rakasta ruokaa:

Syöminen vähemmän laihdutuksen aikana on pahin tapaus. Tämä itse asiassa riistää sinut, joten voit tehdä tai pitää huijauspäivän – syödä mitä haluat. Voit joskus syödä paljon kaloreita, jotka eivät varmasti pilaa terveellistä ruokavaliota. Tämä puolestaan ​​hemmottelee sinua tilaisuuteen ja luo hyvän suhteen ruokavalioosi. Tämä on myös tehokas lääke liialliseen syömiseen.

21. Älä huijaa kaloreita:

Jos yrität laihtua, kyse on matematiikasta. Älä siis yritä huijata itseäsi jättämättä valmisteveroa tai syömällä ylimääräistä ja treenaamalla vähemmän. Tämä ajatus voi myös saada sinut syömään enemmän kuin mitä todella poltat. Siten se voi johtaa siihen painonnousuun eikä painonpudotukseen.

22. Ei roskaruokaa:

Tämä on pahin laihtumisongelma. Kun syöt enemmän ruokaa, jossa on paljon sokeria ja rasvaa, se tekee sinusta ärtyneen ja jopa hitaan. Sinun on huuhdeltava pois kaikki junkit järjestelmästä, joten voit tehdä kahden viikon ruokavalion poistamisohjelman vähentämällä gluteenin, sokerin, maitotuotteiden, kofeiinin saantia & alkoholia.

23. Kuluta mustikoita:

Kyllä, kuulit oikein. Ne ovat täynnä antioksidantteja ja auttavat myös vähentämään vatsarasvaa. Ne sisältävät antosyaania, joka voi muuttaa mitä tahansa geenien toimintaa, joka löytyy ihmisen rasvasolustamme. Tämä puolestaan ​​vaikeuttaa tai kehomme saada painoa.

24. Syö kivihedelmiä:

Kivihedelmissä, kuten nektariinissa, luumussa, persikassa ja kirsikassa, on kemikaaleja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon lihavuudesta. Näitä käytetään myös diabeteksen tason ylläpitämiseen ja ne toimivat tulehdusta ehkäisevinä.

25. Syö tuoreena:

Et syö paljon roskaruokaa, mutta painosi kuitenkin kasvaa? Voi olla muita epäterveellisiä syitä, kuten pitkälle jalostetun ruoan nauttiminen. Siksi on suositeltavaa käyttää enemmän luonnontuotteita kuin pakattuja tuotteita. Tämä ylläpitää energiatasoa, auttaa nukkumaan ja antaa myös energiaa harjoitteluun.

26. Ole uusissa tavoissa:

Sinun on noudatettava rutiiniasi myös laihtumisen jälkeen. Painonpudotus on myös elämäntapamuutos eikä vain ennen kuin tavoite saavutetaan. Älä siis palaa vanhaan ruokailutottumukseesi, joka lisää painoa.

27. Korvaa harjoituksesi:

Tämä on yleinen ongelma, kun emme halua aloittaa mitään uutta harjoitusohjelmaa. Tässä tapauksessa voit jatkaa samalla rutiinilla, mutta lisäät ylimääräisiä minuutteja harjoitukseen. Voit myös tehdä sprintin, kun olet suorittanut juoksusi; valitse raskaat painot lisätäksesi eroa.

28. Kuluta kuituja aamulla:

Kun yrität laihtua, voit syödä elintarvikkeita, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi täyteen pidemmäksi aikaa. Tämä poistaa nälän kivut kiusauksella. Kun aloitat päiväsi, voit sisällyttää aamiaiseen 8 grammaa kuitua.

29. Kotitalouskuoro:

Voit tehdä koko kotisi kuoron laihduttaaksesi. Aloita portaiden ottaminen, koiran kanssa kävely, imurointi, kodin perusteellinen puhdistus, puutarhanhoito jne. Nämä auttavat sinua polttamaan enemmän kaloreita ja pitämään sinut aktiivisena.

30. Sisältää kikherneet ja greippi:

Heitä pidetään parhaina ystävinä, jos haluat laihtua. Kikherneet auttavat katkaisemaan huonon välipalatavan, kun taas 1/2 greipin nauttiminen ennen jokaista ateriaa auttaa vähentämään kiloa.

31. Harjoitukset musiikin kanssa:

Matkapuhelimien käyttö on nykyään hyvin yleistä. Voit käyttää suosikkisoittolistaa kuntosalilla ollessasi. Varmista kuitenkin, että kiinnität täyden huomion panoksen tulosten saamiseen.