Uinti laihtumiseen: miten se toimii?

Etsitkö hauskaa ja tehokasta tapaa laihtua? Kun väestö kärsii liikalihavuudesta, laihdutusuinti on nopeasti saamassa suosiota monien muiden liikuntamuotojen keskuudessa. Se auttaa sinua saamaan lihasmassaa vahvistamalla kehoasi, mikä tekee siitä yhden tehokkaista tavoista laihtua.

Uinti on täydellinen vaihtoehto ihmisille, joilla on fyysisiä rajoitteita myös huomattavaan laihtumiseen. Hyvä uinti kylmässä vedessä on loistava tapa saada parhaat ja halutut tulokset nauttien siitä. Lue tämä artikkeli saadaksesi nopeita vinkkejä ja etuja, jos haluat valita uinnin laihtumiseen.

TOC:

Auttaako uinti laihtumiseen??

Vinkkejä laihduttamiseen uimisen kautta

Parhaat uintitavat laihtumiseen nopeasti

Muita uinnin terveyshyötyjä

Usein kysytyt kysymykset

uinti laihtuminen

Auttaako uinti laihtumiseen??

Joo! Uinti on hyvä laihtuminen. Se auttaa vahvistamaan lihaksia tarjoamalla koko kehon harjoittelun, toisin kuin mikään muu urheilukoulutus. Vesi muodostaa tyynyn kehon lihaksille ja luille, jolloin se tuntuu kevyeltä. Ite e auttaa polttamaan kaikki liialliset kalorit kehossasi, mikä tekee siitä yhden parhaista sydän- ja verisuoniliikunnan muodoista. (1) Uinti sisältää myös kädet, jalat ja ytimen tasaisesti, koska kehosi on jatkuvasti pysyttävä vedessä. Tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen on välttämätöntä, mikä kulkee käsi kädessä liikunnan kanssa.

Vinkkejä laihtumiseen uimisen kautta:

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua muodostamaan rutiinin ja noudattamaan sitä laihtumaan ja vahvistamaan lihaksia tehokkaasti. (2)

 1. Ruokavalion säätämisellä on tärkeä rooli painonpudotuksessa ja kunnollisessa liikunnassa, uinti ei ole poikkeus. Tankkaamalla itsesi proteiinipirtelällä tai kulhoon kasviksia täyttää sinut ja vältät tarpeettomat välipalat.
 2. Aikainen aamu on täydellinen aika uida ennen syömistä. Tämä johtuu siitä, että kehosi käyttää rasvan varastoja energian muodossa ja polttaa ne ylimääräiset kalorit.
 3. Uinti antaa sinulle koko kehon harjoittelun ja täydellisen sydänmuodon, joka antaa sinulle halutut tulokset.
 4. Intervalliharjoittelu on toinen tapa polttaa enemmän kaloreita. Rentouta vauhtia yhdellä kierroksella ja ui mahdollisimman nopeasti toisella, mikä tekee rutiinista mielenkiintoisen.
 5. Jos haluat lisätä vastustuskykyäsi vedessä uidessasi, uimapuku on täydellinen ratkaisu. Se auttaa polttamaan enemmän kaloreita lisäämällä nopeutta.

Parhaat uintiuinnit laihtumiseen nopeasti:

Useita liikkeitä, joita kehosi tekee uima -alueen aikana, tunnetaan aivohalvauksina. Jokainen näistä aivohalvauksista palvelee eri tarkoitusta, ja ne auttavat sinua laihduttamaan tehokkaasti.

1. Rintauinti:

Rintauinti laihtumiseen

Tämä on yksi hitaista ja mukavista tekniikoista, jotka sopivat parhaiten aloittelijoille. Aluksi, kun tarvitset aikaa saadaksesi kiinni menetelmästä, tämä on paras isku, jota voit kokeilla, koska voit uida vapaasti murehtimatta liikkeistä. Voit polttaa noin 200 kaloria puolen tunnin rintauinnilla. Sitä pidetään myös hyvänä kardioharjoituksena, joka auttaa vahvistamaan lihaksia.

2. Freestyle -uinti laihtumiseen:

uinti laihtuminen

Jos haluat nopeita tuloksia ja sinulla on hieman kokemusta uinnista, freestyle on tekniikka sinulle, koska se on tuloshakuinen. Tämä liike tässä tekniikassa leikkaa veden läpi sen sijaan, että se painaisi vettä vasten. Se auttaisi, jos sinulla olisi hyvin vähän energiaa kattaa pitkiä matkoja vapaasti. Puoli tuntia tällä aivohalvauksella voi päästä eroon sadoista kaloreista ja auttaa rakentamaan lihaksia.

3. Perhosuintiuinti laihtumiseen:

Perhosuinti

Vaikka perhonen on hieman vaikea suorittaa, se on tekniikka, joka polttaa eniten kaloreita. Ydin- ja ylävartalon lihakset harjoittelevat tällä tekniikalla. Se parantaa kehosi joustavuutta ja voi polttaa jopa 450 kaloria jokaisen puolen tunnin aikana.

4. Selkähalvaus:

aivohalvaus

Selkäuinti on täydellinen tekniikka, joka auttaa poistamaan ylimääräisen rasvan olkapäältä ja vatsalta. Ryhti ja joustavuus paranevat huomattavasti, koska tämä aivohalvaus auttaa vahvistamaan ydinlihaksia. Jos voit tehdä selkäliikkeen noin 30 minuuttia, voit 250 kaloria.

Muita uinnin terveyshyötyjä:

Uinti on täydellinen tapa laihtua, kun kehosi liikkuu vettä vasten ja parantaa vastustuskykyäsi. Sillä on myös monia muita terveyshyötyjä sekä virkistysvaikutus. (3) Joitakin etuja ovat:

 • Se pitää kehosi kunnossa ja sävyisenä.
 • Se auttaa vähentämään stressiä, koska se on rentouttava harjoitus.
 • Parantaa ryhtiäsi.
 • Se vahvistaa lihaksia.
 • Parantaa kardiovaskulaarista kuntoa.
 • Se antaa kehollesi täydellisen harjoittelun.

Uinti voi olla sekä virkistys- että tiukkaa harjoittelua. Jos olet henkilö, joka rakastaa hauskanpitoa liikunnan ohella, uinti on täydellinen vaihtoehto. Uinti laihtumiseen voi olla yhtä tehokasta kuin juokseminen tai kuntosalille meneminen, ja voit päästä kuntoon nopeasti. Jos olet aloittelija, aloita hitaasti ja lisää vauhtia hitaasti. On parempi oppia ammattilaisen valvonnassa, kunnes saat itseluottamuksen.

Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa mainitut mielipiteet ovat vain tutkimukseen perustuvia ehdotuksia. On aina parempi aloittaa uusi koulutus ammattikouluttajan ohjauksessa.

Usein Kysytyt Kysymykset:

1. Mikä on ihanteellinen aika uida laihtuminen?

V: Aluksi on aina suositeltavaa aloittaa hitaasti noin 20 minuuttia päivässä kolmen päivän ajan. Yritä lisätä aikaa vähitellen, jotta kehollasi on tarpeeksi aikaa tottua työhön. Varmista, että noudatat rutiinia ahkerasti äläkä leiki vedessä.

2. Kuinka kauan kestää laihtuminen uidessa?

V: Vain muutaman päivän uinti ei anna toivottuja tuloksia. Sinulla on oltava aikataulu uida säännöllisesti, jotta voit pudottaa kaikki tarpeettomat kilot. Keskimääräinen ihminen voi menettää jopa 445 kaloria päivässä tunnin uinnin aikana.

3. Mitä varotoimia sinun on otettava uidessasi?

V: Oikean asennon säilyttäminen on avain, kun suoritat liikkeitä uinnissa. Väärä asento voi aiheuttaa vammoja eikä se ole tehokas laihtumisessa. Yritä ottaa silmäsuoja googlesta, jotta vesi ei estä näköäsi.