15 partatyyliä kasvomuodon mukaan: pyöreä, soikea jne.

Jokainen mies on tietoinen parransa merkityksestä ja hoidosta hänen persoonallisuutensa ja ulkonäkönsä kannalta. Parta ei kuitenkaan ole niin helppo kasvattaa, hoitaa ja myös ylläpitää. Parran saaminen kasvoille vie paljon aikaa, sen jälkeen hoito vaatii paljon hoitoa ja sitten huolto vaatii paljon vaivaa. Mutta sen sanominen, vain hoito ja huolto eivät riitä. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota sinulle sopivan kasvoparran tyyliin. Tämä tyyli on pohjimmiltaan parran muodon ja parran hiusten koon yhdistelmä.

Tätä varten sinun on ensin huomioitava kasvosi muoto. Kun olet varma kasvosi muodosta, voit etsiä erilaisia ​​partatyylejä kasvojen muodoille ja valita sitten kasvosi muotoon sopivimman. Mutta miten voit selvittää kasvosi muodon? Tätä varten sinun on tarkkailtava tarkasti neljää tärkeintä tekijää, jotka määrittelevät kasvosi mitat, nimittäin leukaliinasi, poskiluusi, otsa ja kasvosi pituus. Kaikki nämä neljä tekijää muodostavat laajalti 7 kasvomuotoa, nimittäin neliön, soikean, suorakulmaisen, kolmion, sydämen, timantin ja pyöreän.

Parhaat parratyypit kasvojen muodoille kuvilla:

Seuraavat ovat 15 parasta partatyyliä, jotka perustuvat kasvosi muotoon.

1. Pyöreä parta neliömäisille kasvoille:

Neliön muotoinen parta

Kun on kyse neliön kasvojen partatyyleistä, on laaja valikoima vaihtoehtoja. Niistä pyöreä parta suun ympärillä on yleisin ja laajalti suosittu partatyyli. Sinun on leikattava partasi säännöllisesti hienoksi tai keskipitkäksi ympyrän muotoiseksi suun ympärille. Sinun on tietysti liitettävä se viiksillä.

2. Keisarillinen parta neliömäisille kasvoille:

Neliön muotoinen parta

Tämä neliön muotoinen partatyyli on vähän vanha koulu ja juontaa juurensa aikaan, jolloin oli keisarit ja prinssisäännöt. Noina aikoina hallitsijat pitivät yllä tätä autoritaarista ulkoasua. Tässä partatyylissä sinun on leikattava alue huultesi alapuolelle kokonaan, säilyttäen kuitenkin nauhan muotoisen jatkuvan parran jatkeena molemmille viiksesi päille poskien päiden ympärillä, jotka kohtaavat hiukset lähellä korviasi. Yllä oleva kuva auttaa sinua ymmärtämään paremmin.

3. Leukaparta neliömäisille kasvoille:

Parran tyyli kasvojen muotoon

Leukaparta sopii neliömäiselle miehelle, koska leukapartan perusidea on levittää keskipitkällä nauhalla vaakasuoraan leuan pohjaa pitkin, jolloin voit myös laajentaa sitä poskiesi reunaa pitkin. Tähän partatyyliin ei yleensä liity viikset.

4. Hevosenkengän parta soikeille kasvoille:

Partatyylit soikeille kasvoille

Muinaisista ajoista lähtien hevosenkenkä on ollut paras partatyyli soikeille kasvoille. Tärkein tarkoitus parran muotoilussa hevosenkengän muotoon on kattaa kasvosi pituus, joka ulottuu viiksistä leukaan, mutta ei sotke leuka -aluettasi liikaa.

5. Ducktail -parta soikeille kasvoille:

Parta soikeille kasvoille

Tämä on legendaarinen parran tyyli soikeille kasvoille, koska sitä on käyttänyt lähes puolet holly -puun tähdistä, mukaan lukien nykyiset tähdet. Nimi viittaa sen hoitomalliin, jossa sinun on annettava partasi kasvaa jonkin aikaa ja leikata sitä kasvukauden aikana siten, että se kasvaa näyttämään ankan hännältä.

6. Pukinparta neliön kasvot:

Partatyypit kasvojen muodoille

Kuten tiedätte, vuohenjuuri saa nimensä vuohen kasvokarvoista. Pukinparta sopii täydellisesti neliömäisiin kasvoihisi. Voit valita minkä tahansa tyylin vuohi, jolla on neliönmuotoiset kasvot. Esimerkiksi pienikokoinen vuohi pitää leikata hiuksiasi hienosti, kun taas karu vuohi antaa parran kasvaa pitkäksi ja sotkuiseksi miehekkääksi.

7. Gunslinger -parta suorakaiteen muotoisille kasvoille:

Parta suorakaiteen muotoisille kasvoille

Voit varmasti laskea tämän tyylin yhdeksi parhaista parran tyyleistä pitkille kasvoille. Se on pohjimmiltaan sivukadun jatke partasi tyyliin, jossa hevosenkengän muodon päät on ohuena nauhana ulottuva molempien poskien reunoja pitkin.

8. Lampaanleikkausparta suorakaiteen muotoisille kasvoille:

Paras parta suorakaiteen muotoisille kasvoille

Tämä on jälleen yksi vaihtoehto sinulle pitkien kasvojen partatyyleistä. Tätä partatyyliä ei yleensä noudateta sellaisenaan, koska se on ulkoasultaan vanhanaikainen, mutta myös sitä seurataan edelleen eri remix -tyyleissä. Esimerkiksi kuuluisa näyttelijä Hugh Jackman on keksinyt oman “Wolverine” -tyylisen parransa, joka on hienompi ja kunnollisempi versio lampaanleikkuuparrasta.

9. Chin Strip Parta suorakaiteen muotoisille kasvoille:

Tämä partatyyli on trendi, ja useimmilla miehillä on pitkät tai suorakulmaiset kasvot. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että se sopii parhaiten kasvojesi mittoihin. Hoito on helpointa, kun sinun on pidettävä vain pieni pieni nauha alahuulen alapuolella, joka ulottuu leukaan asti.

10. Van Dyke parta pyöreille kasvoille:

Tyylikäs parta pyöreille kasvoille

Tämä on tällä hetkellä yksi uusimmista partatyyleistä pyöreille kasvoille. Tätä tyyliä ovat käyttäneet monet suositut julkkikset, kuten näyttelijät, urheilijat jne. Parta on pohjimmiltaan ylösalaisin käännetty kolmio, jonka alareuna osoittaa alahuuliasi ja kolmio muodostuu alaspäin leukaan ja sen jälkeen kolmion päät ovat sitten laajennettu edelleen poskia pitkin.

11. Täysi parta pyöreille tai neliömäisille kasvoille:

Vaikka täyttä partaa noudatetaan laajalti, monille miehille on edelleen suuri kysymys siitä, miten saada täysi parta kasvoille. Vastaus on, että sinun on varmistettava kasvojen hiusten oikea ravitsemus ja ylläpito. Jos se ei kasva halutussa aikataulussa, voit käyttää myös parran vitamiineja ja partaöljyjä. Täysi parta peittää neliömäiset kasvosi täydellisellä tavalla.

12. Lyhyt ruudullinen parta pyöreille kasvoille:

Parran muoto pyöreille kasvoille

Tämä partatyyli on enemmänkin kaksinkertainen pyöreä parta suun ympärillä. Ainoa ero on, että tämä parta saa pienen laatikon muodon suun ympärillä. Toinen ero on se, että koska pieni tila on jätetty huultesi alle, voit myös liittää tähän partaan sielulaastarin. Se on yksi parhaista partatyyleistä miehille, joilla on pyöreät kasvot.

13. Balbo -parta pyöreille kasvoille:

Pyöreät kasvot ja parta

Toinen tunnettu parran muoto pyöreille kasvoille on Balbo -parran muoto. Vaikka monet miehet käyttävät tätä partatyyliä, hyvin harvat tietävät tämän tyylin nimen. Tämä tyyli on jatkoa vuohenmuotoiselle parralle, jossa sinun on vain laajennettava vuohenpään alakulmat vaakasuoriksi nauhoiksi poskiesi ympärille.

14. Ankkuriparta pyöreille tai timanttisille kasvoille:

Timanttiset kasvot muotoilevat partatyylit

Tämä parran tyyli on lähes identtinen Van Dyke -tyylin parran kanssa. Ainoa ero on, että leuan ja alahuulen välinen alue on peitetty eri muodoilla. Van Dykessä muoto on kuin käänteinen kolmio, kun taas täällä Anchorissa, kuten nimestä, muoto on kuin laivan “ankkuri”. Näyttelijä Robert Downey Jr. suositteli sitä “Tony Stark alias Iron Man” -parrana.

15. Leukapuffi parta pyöreille kasvoille:

Partatyyli kasvojen muodon mukaan

Tämä partatyyli on leuan nauhan parran jatke. Vaikka leukakaistan parta ulottuu alahuulistasi leukaan, tämä parta ulottuu myös kauemmin leuan alle. Sen muoto on myös ainutlaatuinen, kuten pitkänomainen sadepisara.

Olet siis huomannut, kuinka tärkeitä kasvosi ovat sen määrittämisessä, mikä parran tyyli voisi sopia kasvoillesi. Vaikka on niin monia erilaisia ​​kasvoja, kuten neliö, pyöreä, soikea, suorakulmainen jne., Sinun on varmistettava, että tarkistat kasvojesi muodon ennen parran muotoilua. Näin ollen, kun tiedät kasvosi muodon, saat selville, minkä tyylin haluat valita parrallesi.