15 erilaista pikkuhousua miehille, joilla on nimet ja kuvat

Alusvaatteita pidetään yksityisasiana kenelle tahansa. Pikkuhousut ja rintaliivit ovat yksi naisten vaatteiden kannattavimmista segmenteistä. Homojen ja transsukupuolisten yleisen hyväksynnän myötä miesten pikkuhousut ovat tuleva markkina. Ajatus pikkuhousuja käyttävistä miehistä on laajalti hyväksytty ympäri maailmaa.

Miesten pikkuhousut

Pikkuhousuja käyttävillä miehillä voi olla monia eri syitä, mutta niin ovat myös miesten pikkuhousut. Monet miehet pitävät pikkuhousuja mukavampina kuin tavalliset alushousunsa. Tämä on yksi monista syistä, miksi miesten pikkuhousut ovat suosittuja aiheita.

Mukavimmat uusimmat pikkuhousut intialaisille miehille:

Tässä näet joitain parhaita miehiä, jotka käyttävät pikkuhousuja eri väreissä ja tyyleissä.

1. Pitsihousut miehille:

Pitsihousut miehille

Pitsiset pikkuhousut ovat yksi rakastetuimmista pikkuhousuista sekä miehille että naisille. Kankaan rakenne ja tuntuma ovat näiden pikkuhousujen erikoisuus. Ne ovat erittäin mukavia ja niitä on saatavana eri väreissä. Nämä ovat halutuimpia miesten pikkuhousutyyppejä.

2. Hihnat miehille:

Hihnat miehille

Hihnat ovat täydellisiä miehille, jotka haluavat kerskailla tavaroillaan. Etuosa on päällystetty kankaalla, kun taas loppuosa koostuu vain naruista. Hihnat ovat yksi paljastavimmista ja niukimmista miesten pikkuhousuista. Tästä syystä he löytävät tiensä moniin seksuaalisiin fantasioihin kumppaneiden seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

3. Bikinialaosahousut uimiseen:

Bikinialaosa Sukkahousut uimiseen

Miehet pitävät uimista bikinihousuista. Pehmeä ja sileä kangas mahdollistaa helpon liikkumisen. Ne tarjoavat myös ylellisyyttä ylimääräistä tilaa harrasteellesi, mikä tekee siitä erittäin mukavan käyttää uima -altaissa tai rantajuhlissa.

4. Pelkät bikinit:

Pelkät bikinit

Pelkät bikinit on tarkoitus paljastaa kankaan luonteen vuoksi. Ne voivat saada sinut näyttämään niin seksuaalisesti viehättävältä, että kumppanillasi tulee varmasti olemaan muutamia huonoja ajatuksia tavaroistasi myöhemmin. Ne ovat erittäin suosittuja LGBT -aiheisten tapahtumien keskuudessa.

5. Nahkaiset alushousut:

Nahkahousut Pikkuhousut

Nahkahousut ovat yksi monista suosituista vaatteista, jotka liittyvät kinky seksuaalisiin fantasioihin. Nahkaiset rungot ovat yleensä tiiviisti istuvia, ja siksi ne ovat onnistuneet muotoilemaan sekä etu- että selkänoja oikein. Näitä alushousuja on saatavana eri väreissä ja malleissa.

6. Nylon pikkuhousut:

Nylon pikkuhousut

Nylon on toinen kangas, jota rakastavat pikkuhousujen käyttäjät kaikkialla maailmassa. Kankaan kyky hylätä vettä tekee siitä täydellisen pikkuhousun uima -altaalle. Nämä pikkuhousut ovat saatavana myös fluoresoivina väreinä, jotka ovat erittäin suosittuja nykypäivän miesten sukupolven keskuudessa.

7. Animal Print -housut:

Animal Print -housut

Eläinkuvioidut vaatteet ovat olleet muodissa siitä päivästä lähtien, kun aloimme käyttää vaatteita. Ei ihme, että eläinkuvioiset alushousut ovat nykyään erittäin suosittuja pariskuntien keskuudessa. Eläinkuvio tarjoaa reunan raikkaasta aistillisesta erämaasta seksikkääseen asuun. On olemassa erilaisia ​​eläinkuvioita, joista voit valita suosikki pikkuhoususi.

8. Korkeavyötäröiset pikkuhousut:

Korkeavyötäröiset pikkuhousut

Korkeavyötäröiset pikkuhousut ovat suosittuja pikkuhousuja miehille, jotka haluavat käyttää vartalon muotoilijoita. Koska housujen vyötärö on riittävän korkea, ne peittävät käyttäjän vatsaosan, mikä auttaa pehmentämään ei -toivottua rasvaa, jota yrität peittää. Ne sopivat täydellisesti miehille, joilla on keskimääräinen paino ja jotka haluavat näyttää tummilta.

9. Silkkihousut:

Silkki pikkuhousut

Silkkiset pikkuhousut ovat kaikkien aikojen suosikkeja koko pikkuhousukokoelmasta. Silkin kyky estää ei -toivottua lämpöä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon kesällä. Värit ja koot lisäävät näihin pikkuhousuihin erilaisia ​​seksuaalisuuden muunnelmia.

10. Granny pikkuhousut:

Mummo pikkuhousut

Mummon pikkuhousut ovat mukavimmat miesten pikkuhousut, joita voit koskaan kohdata. Ne antavat käyttäjälle tilaa tavaroilleen sekä kangas ei rajoita minkäänlaisia ​​liikkeitä. Nämä ovat täydellisiä miehiä, jotka käyttävät pikkuhousuja laiskana päivänä kotona.

11. Satiinihousut:

Satiinihousut

Satiinihousut ovat myös yksi suosituimmista miesten pikkuhousuista. Ne ovat pehmeitä ja mukavia samalla kun ne ovat kiiltävät. Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat sitä tekstuurinsa ja tavansa vuoksi ihoa vasten. Kokeile yhtä näistä miehistä, etkä koskaan halua ottaa niitä pois.

12. Mesh -pikkuhousut:

Mesh -pikkuhousut

Mesh -pikkuhousut ovat toinen pari pikkuhousuja, joita rakastavat miehet ja naiset. Verkkokankaan ansiosta housut ovat hengittävät ja auttavat myös käyttäjän liikkumisessa. Näitä pikkuhousuja on saatavana eri väreinä ja eri silmäkokoina. Käytä sitä tilaisuuden mukaisesti ja anna kipinöiden lentää.

13. Pikkuhousut miehille, joilla on röyhelöitä:

Pikkuhousut miehille, joilla on röyhelöitä

Vuosien ajan housuja miehille, joilla on röyhelöitä, on pidetty liian tyttömäisinä. Mutta näin ei enää ole. Miehet ovat myös alkaneet urheilla pikkuhousuja. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta, vaan myös lisäävät seksuaalista vetovoimaasi. Koristeiden vuoksi ne näyttävät ulkopuolelta pehmustetuilta alusvaatteilta.

14. Hi-Cut-pikkuhousut:

Hi-Cut-pikkuhousut

Hi-cut-pikkuhousut on suunniteltu miehille, joilla on keskimääräistä reidet suurempi koko. Reiden suuren koon vuoksi muut vaatteet eivät tarjoa käyttäjälle tarvittavaa mukavuutta. Nämä pikkuhousut varmistavat, että sinulla on helppo liikkua ja tavarat tukevat myös hyvin.

15. Ontto eläinsukka:

Ontto eläinsukka

Nämä ovat yksi seksikkäistä juhla -asuista, joita voit käyttää. Siinä on huumorintaju ja raaka aistillisuus. Tämä yhdistelmä tekee tästä pikkuhoususta täydellisen vaihtoehdon seksikkään ja hauskan illan viettoon kumppanisi kanssa. Elefantti, koira, käärme ja kukko ovat tämän luokan tunnetuimpia onttoja eläinhousuja.

On erittäin helppo olla hämmentynyt löytää itselleen mukava miespari pikkuhousut, joissa on runsaasti vaihtoehtoja. Tärkeintä on kuitenkin löytää pari, joka on sopiva ja mukava samanaikaisesti. On parempi olla käyttämättä huonosti istuvia pikkuhousuja, koska ne voivat aiheuttaa melko kiusallisia muistoja. Edellä mainitut miesten pikkuhousut eri malleilla ovat saatavilla verkossa. Valitse paras ja osta.