Top 9 naisten korkeavyötäröiset alushousut parhaan mukavuuden ja tyylin saavuttamiseksi

Alusvaatteiden valinta voi olla pelottavaa. On niin paljon tyylejä, että täydellistä ei voi helposti valita. Kokeile korkeavyötäröisiä pikkuhousuja ja katso niiden tarjoamaa mukavuutta. Nämä korkeavyötäröiset pikkuhousut ovat sinulle täydellisiä, varsinkin jos haluat saada vatsasi näyttämään ohuemmalta. Koska ne sopivat täydellisesti, niillä on taipumus litistää vatsa -aluetta ja saada se näyttämään paljon ohuemmalta.

Uusimmat korkeavyötäröiset pikkuhousut naisille:

Katsotaanpa naisten korkeavyötäröisten pikkuhousujen malleja.

1. puuvilla korkea vyötärö pikkuhousut:

Puuvillaiset korkeavyötäröiset pikkuhousut

Hanki seksikäs ja lumoava tämän upean punaisen pitsin ja puuvillanpunaisen korkeavyötäröisen pikkuhousun kanssa. Alushousut ovat täynnä pitsiä paneeleilla reunoilla ja tämä antaa sille juhlallisen ilmeen. Hanki seuraava housusi tähän tyyliin ja sinusta tuntuu myös seksikkäältä.

2. pitsi korkea vyötärö pikkuhousut:

Pitsi korkeavyötäröiset pikkuhousut

Lopullinen intiimi kuluminen on seksikäs alusvaatteet, jotka on valmistettu hienoimmasta pitsimateriaalista. Nämä korkeavyötäröiset housut ovat eri värejä ja tuntumaa. Näiden housujen pitsi on monimutkainen ja herkkä.

3. Muoto kulumista pikkuhousut:

Muoto kulumista pikkuhousut

Kaikille hahmotietoisille naisille muodin kuluminen on täydellinen tuote. Se auttaa pitämään ylimääräisen laatan ja antaa sinulle muotoillun hahmon ulkopuolelta. Muodolliset korkeavyötäröiset pikkuhousut sopivat tähän täydellisesti.

4. Mesh korkeavyötäröiset pikkuhousut:

Mesh korkeavyötäröiset pikkuhousut

Toinen seksikäs ja tyylikäs ilme on vyötäröllä olevat korkeat pikkuhousut. Tässä tyylissä on verkkoasu pikkuhousujen pohjalle. Materiaali on erittäin rikas ja pehmeä. Verkkopaneelien kiiltävä ulkonäkö lisää glamouria.

5. Seksikäs korkea vyötärö pikkuhousut:

Seksikäs korkea vyötärö pikkuhousut

Valitse seuraavat seksikkäät mustat korkeavyötäröiset pikkuhousut lumoavan asusi kanssa. Tämä saa sinut tuntemaan itsesi seksikkääksi paitsi sisältä myös ulkopuolelta. Musta väri liittyy glamouriin ja tämä sopii sinulle.

6. Plus -kokoiset korkeavyötäröiset pikkuhousut:

Plus -kokoiset korkeavyötäröiset pikkuhousut

Plus -kokoisille naisille alusvaatteet voivat olla ongelma. Nämä plus -kokoiset korkeavyötäröiset puuvillaiset pikkuhousut antavat plus -kokoisille naisille vapauden olla seksikkäitä ja tyylikkäitä samalla kun he saavat paljon mukavuutta. Pikkuhousut ovat eri värejä ja voivat olla myös saumattomia.

7. edessä sulkeminen korkea vyötärö pikkuhousut:

Edessä sulkeminen korkeavyötäröiset pikkuhousut

Korkeavyötäröiset pikkuhousut voivat olla hieman hankalia, varsinkin jos sinun täytyy käydä pesuhuoneessa. Tämä edessä suljettava pikkuhousut korkea vyötärö antaa sinulle tämän vapauden. Pikkuhousuissa on pitsinen yläosa, joka näyttää myös seksikkäältä.

8. Häät korkeavyötäröiset pikkuhousut:

Häät Korkeavyötäröiset pikkuhousut

Hanki paras hääpäiväsi näillä korkeavyötäröisillä valkoisilla pikkuhousuilla. Nämä kaunottaret on valmistettu parhaasta pitsistä ja niihin on liitetty rintaliivit. Yhdistelmäsarja täydentää täydellisesti hääpäivääsi. Kokeile tätä mallia ensimmäisenä iltana häiden jälkeen.

9. Saumattomat korkeavyötäröiset pikkuhousut:

Saumattomat korkeavyötäröiset pikkuhousut

Saumaton tyyli on täydellinen silloin, kun sinun on käytettävä tiukkoja vaatteita ja hienosta kankaasta valmistettuja vaatteita. Alaston väri on toinen tekijä, jota voit harkita, koska se sekoittuu ihon kanssa. Valitse tämä korkeavyötäröinen pikkuhousut, jotta kaikki menee juuri sinun päiväsi.

Korkeavyötäröiset pikkuhousut ovat osa alusvaatteita, jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat tukahduttaa vatsan ympärille. Nämä pitsi-, puuvilla -pikkuhousut, joissa on erilaisia ​​tyylejä, kuten saumaton, edessä sulkeminen jne., Ovat loistava ostos. Nykyään tytöt haluavat käyttää tällaisia ​​korkeavyötäröisiä pikkuhousuja; itse asiassa he ajattelevat lihavan tunteen, joten he haluavat käyttää tällaisia ​​pikkuhousuja näyttääkseen hoikkailta.