9 parasta toimistokampausta naisille, joilla on pitkät hiukset

Oikean ulkonäön ja esityksen saaminen on ratkaisevan tärkeää toimistolla ja ammattinaisille. Miksi et auta sinua tässä? Nämä toimistokampaukset pitkille hiuksille voivat sopia hyvin. Hallitse nyt kauniita pitkiä hameitasi näillä täydellisillä tyylikkäillä ulkonäöillä, jotka sopivat osuvasti työelämääsi. Ne ovat kaikki arvokkaita, siistejä, puhtaita ja kauniita.

Katso näitä kauniita pitkiä kampauksia toimistoon, ja rakastat niitä!

9 parasta pitkää kampausta toimistohommille:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta toimistokampausta pitkille hiuksille.

1. Iso pulla:

toimistokampaukset naisille

Valitse aina iso pulla, kun sinulla on huonot hiukset. Jos hiuksesi eivät ole ollenkaan valmiita kuuntelemaan sinua tänään, kokoa hiuksesi korkeaan poniin ja aloita sitten kiertäminen pullaksi. Voit jopa käyttää sukkapullamenetelmää saadaksesi täydellisen tekstuurin pullalle ja kiinnitä se sitten tiukasti ohuella solmulla. Tämä on täydellinen ilme toimistollesi yhdistettynä valkoiseen puseroon ja mustiin housuihin.

2. Tyylikäs punos:

kampaus toimistotytölle

Nyt varhain aamulla toimistossa voit aina valita yksinkertaisen punoksen, mutta hieman mausteella. Käytä mustaa turkkia ja harmaata paitaa mustalla pääpannalla pään oikein kammatussa kruunussa. Jaa kuitenkin hiuksesi sivulta ja silitä ne sivupunokseen ennen pääpannan kiinnittämistä.

3. Silmukkapulla:

toimistokampaukset naisille

Tämä on uusi muunnelma tavallisesti pulloista, joissa voit kantaa täydellisen rentoja hiuksia toimistollesi menettämättä niiden virallista kosketusta. Aloita hieromalla hiuksiasi hiukan edestä. Sido hiukset poninhäntäyn ja tee silmukka sen läpi. ohita poninhäntä, mutta vain puolivälissä hiuksia saadaksesi sämpylän.

4. Hanki isompi poni:

toimistokampaukset pitkille hiuksille

Jos olet aina kuvitellut harrastavasi pitkää poninhäntää, tämä on täydellinen aika tehdä se. Tämä on klassinen temppu pidemmän ponin saavuttamiseksi. Aloita jakamalla hiuksesi kahteen. Tätä varten tarvitset kiharat hiukset. Tämä ilme ilman äänenvoimakkuutta olisi erilainen. Sido alempi pää ensin poniin ja sitten yläpää löysään poniin peittääksesi alemman pään.

5. Helppo kiinnitys:

kampaus toimistotöihin

Jos haluat todella pitää säikeesi pitkinä ja täydellisinä, harrasta avoimia hiuksia toimistohaastattelusi aikana, mutta lisää niihin ripaus bisnestä. Suihkuta hiuksesi hyvin ja lisää hiuksiin volyymia ja aloita sitten hitaasti kahden etukiinnikkeen kiinnittäminen hiusten taakse. Hiuslakka lisää hieman ulkonäköä.

6. Rullattu matalalla pullalla:

kampaukset toimistokäyttöön

Tätä matalaa pullaa varten käytä joitain etulukkoja löysällä ja sido poni hiusten alimpaan päähän aivan kaulan yläpuolelle. Silmukkaa nyt poni pullaksi käyttämällä suojattua ja joitakin nastoja. Ota etulukot ja pyöritä ne nyt pulla ympäri ja kiinnitä ulkonäkö uudelleen joillakin nastoilla.

7. Punottu poni:

punokset toimistoon

Tätä ulkoasua varten yksinkertaisesti sido ranskalainen tyylinen punos hiustesi edestä ja vie se takaisin ja kiinnitä se ponilla.

8. Kolmen tason poni:

toimisto poninhäntä kampaus

Sido tämä yksinkertainen poni ja jaa se sitten kolmeen. Kierrä solmion ympärille löysä nauha, jotta kuminauha piilotetaan. Nyt koko ponin pituuden ajan kokeile silmukoivaa poninhäntä tämän ilmeen saavuttamiseksi.

9. Fishtail Bun:

toimistotyyliset hiustyylit

Sido tämä kampaus kalanhäntäpunoksen kampaukseen ja tuuleta sitten lisäämään äänenvoimakkuutta. Kääri se nyt ja kiinnitä pullaan.