Hantverksidéer för våren och påsken 2015 – dekoration med blommor

Hantverk idéer för vårvas idé dörrdekoration påskliljor blommor

Vi har 4 vackra för dig Slöjdidéer för våren förberedd – vackra och billiga bordsdekorationer med blommor och vinflaskor. Låt det inspirera dig och ha kul att kopiera dessa enkla och snabba blomsterdekorationer!

Slöjdidéer för vårmaterial

Hantverksidéer för fjädernät tång DIY idé blomkruka

För hantverksidéerna för våren behöver du en triangulär metallbit, en lika triangulär bit trådnät, som ska vara lite större, en tång, mossa och eventuella vårblommor. Vrid ändarna på den klippta tråden tillsammans och böj dem sedan ner eller åt sidan.

Slöjdidéer för våren – fäst tråd

pyssla idéer för vårinstruktioner blomkruka påskdekoration

Limma trådnätet på metallbiten enligt bilden. Det ska se ut som en ficka som du ska fylla senare. Fäst tråden med klädnypor så att den inte kan glida medan limmet fortfarande är blött.

Fyll vårdekorationen med mossa

pyssla idéer för vårdekoration idé diy bag moss

När limmet har torkat kan du börja fylla påsen med mossa. Som visas, lämna ett utrymme som kan fungera som en vas.

Den färdiga mosvasen för våren

pyssla idéer för vårens original gåva idé dekoration moss väska vas

Så här ska vasen se ut i slutändan. Lägg till garn för att hänga vasen. Sedan kan du sätta på underbara vårblommor och komma in i vårstämningen.

Slöjdidéer för vår och påsk med vinflaskor

Craft idéer våren bord dekoration idé vinflaskor

För denna vackra Slöjdidéer för våren du behöver följande material – sekatörer, knivar, grönt organzaband, gröna vinflaskor, gula och vita vårblommor – liljekonvaljer, anemoner och andra. Välj blommor med en lång blomstam.

Material för hantverksidén

Vinflaskor hantverk idéer blommor dekoration våren

Slöjdidéer för våren – instruktioner

Vårens påskdekoration 2013 blommor

Steg 1 Knyt organza -rosetten på flaskan som visas på bilden – korsa fören en gång fram, en gång i ryggen – upprepa korsningen 4 gånger till tills den nedre delen av flaskan är täckt med rosetten. Knyt fören och klipp ut ändarna.

steg 2 Borra ett hål i vinkorkan med en tråd och lägg tråden med vinkorken i flaskan. Fyll flaskan med lite vatten.

Blommor vid bordet – vacker och enkel dekoration

Bordsdekoration påskblommans vinkorkar

steg 3 – Ta blommorna och växterna / de ska ha olika höjder för att få designen att se mer intressant ut / och lägg dem i vinflaskorna – de nya vaserna. Denna vackra dekoration kan placeras var som helst i huset eller i trädgården.

Vinflaskor dekorerade med spetsar

Hantverk idéer vårdekoration blommor påsk 2013

Nästa Slöjdidéer för våren skapar en romantisk atmosfär och kan fungera som dekoration för en vintageinredning samt en borddekoration för en förlovningsfest. Det är väldigt enkelt, men imponerar med sin originalitet. material – Du behöver följande material för detta – vita spetsar, gröna och gula vinflaskor, grön och gul väggfärg. Vårblommor och växter – du kan välja olika blommor beroende på din smak. Designen kan kopieras i 2 enkla steg.

Påskdekoration med blommor – instruktioner

Vinflaskor våren dekorativa instruktioner för tillverkning

Steg 1 Häll lite färg i flaskan så att de inre kanterna täcks med färg. Låt flaskan torka. Skär spetsen i bitar och lim dem på bottnen av flaskan – som visas på bilden.

Vinflaskor dekorerade med spetsar

Vinflaskor våren bröllop dekoration idé

Steg 2 – Fyll flaskan med vatten och dekorera med vårblommor. Denna idé är mycket öm och skapar en romantisk stämning – du kan ordna flaskorna vid bordet eller placera dem i trädgården bredvid stenstigen. Denna variant är till och med lämplig för balkonger.

Slöjdidéer för våren och påsken 2015

Hantverksinstruktioner för dekoration av vårblommor och tulpaner

material – för denna fräschör Slöjdidéer för våren du behöver – glasflaskor, litet akvarium, små dekorativa småstenar / flodstenar / i olika färger, snittblommor – tulpaner och kronblad, små kolvar som floristerna använder för att hålla växterna längre. Foto nedan /, garn.

material

Hantverksinstruktioner vårblommakrans

Hantverksinstruktioner – ordna blommor

Arrangera vårdekorationsblommor

Steg 1 Knyt kronbladet runt vattenkolven så att det är helt dolt. Ordna sedan stenarna först, sedan blommorna i varje kärl. Du kan klippa blommorna så att de inte är långa. Det är viktigt att det i slutändan finns en effektiv kombination av grönt och gult.

steg 2 Placera blommorna som dekorationer ute, på terrassen eller i huset på skåpet. De är till och med praktiska för sängbordet och kommer att fräscha upp interiören.