Påskäggsdekoration – 7 kreativa förslag och användbara tips

påskägg dekoration vackra målning-ränder-optik-pastelltoner

de Påskägg dekoration är fortfarande det viktigaste ämnet när det gäller påsksymboler. Påskägg har färgats och dekorerats av många olika kulturer i århundraden. Skapa dina egna påskdekorationer genom att titta på dessa kreativa idéer och tips för den kommande semestern och få inspiration från dem.

Påskäggdekoration – vackert skräp till påsk

Påskägg dekoration påskkorg-band-rosa-romantisk-stil

Du kan göra en mycket original påskdekoration av godiskorgen. Färg korgen som du vill och fyll den med antingen färgade påskägg eller något chokladgodis som är typiskt för påsk. Detta blir den mest utsökta hemlagade påskdekorationen.

Påskäggsdekoration – dekorera med glitterpartiklar

påskägg dekoration design-glitter-rosa-blå-grönt

Prova denna idé för en spektakulär Påskägg dekoration slutet. Äggen är täckta med dubbelsidig tejp och sedan med glitterpartiklar. Du väljer färger och form på smyckena efter din egen smak. Lägg dem sedan i en stor syltburk eller i en vas.

Effektiv krans av påskägg

Påskägg-dekoration-krans-vägg-dekoration-blomsterarrangemang

Ett särskilt kreativt sätt att dekorera lägenheten till påsk är påskäggens krans. Men du bör vara medveten om att du behöver mycket påskägg för denna dekoration. Du bör blåsa ut äggen i förväg, så du bör definitivt överväga att förbereda en maträtt från ägg den dagen. Med denna vackra krans kan du dekorera trappan, eldstaden eller fönstren. För att göra en anständig krans behöver du minst tre dussin ägg. Ta bort innehållet i äggen genom att sticka hål i båda spetsiga sidorna av äggen. Färg äggskal som du vill och använd en nål och ett mycket tunt band för att ansluta dem som en krans.

Speciell teknik för att ta bort innehållet i äggen

påskägg-dekoration-glitter-blommor-konstgjord-linne

Så att din Påskägg dekoration praktiskt och bekvämt, bör du först ta bort innehållet i äggen. Du kan göra detta genom att borra två små hål i vardera sidan av ägget. Använd en nål. Blås sedan försiktigt ut innehållet i en skål. Och så är ägget redo att dekoreras.

Gör personliga påskägg

kreativa förslag på påskäggsdekoration personlig

En mycket original idé när du har bjudit in gäster hemma är att använda påskäggen som personliga kort. Koka äggen och färga dem i ljusa färger. Måla sedan gästernas initialer på den. Lägg sedan varje ägg på lämpligt ställe framför varje gäst.

Ägg med klistermärken

Blås ut kreativa förslag för påskäggsdekoration

Påskäggdekoration med pappersfågelbo

kreativa förslag på påskägg som dekorerar papperstallrikar

Denna idé för Påskägg dekoration är ganska enkelt och inte särskilt tidskrävande. Limma olika mönster som klippts ut från det färgade papperet på äggen. Ta pappersplattor och fyll dem med pappersremsor som du designar som bo. Lägg sedan in de dekorerade påskäggen.

Påskägg dekoration med vattenkanna på dörren

kreativa förslag på påskäggsdekoration vattenkanna

Välkomna gästerna in i ditt hem genom att dekorera din ytterdörr till påsk. Du kan använda den gamla vattenkannan som en blomkruka. Färg äggskal i pastellfärger och ordna dem runt blommor i vattenkannan. Häng sedan hela installationen på dörren. Så du har den perfekta Påskägg dekoration, som syns så fort du kommer in i huset.

kreativa förslag på påskägg dekoration blommönster

kreativa förslag på påskäggsdekoration glitter

kreativa förslag på skräp för påskägg

kreativa förslag på påskäggsdekorationskrans