Söta nageldesignidéer – måla roliga påskkaninmönster

idéer för nageldesign pastell-rosa-vit-kanin-öron-söt-nailart

Gör dig själv en rolig påskmanikyr – som inspiration kommer vi att visa dig super söta Idéer för nageldesign med påskkaninmönster! Många av oss ser fram emot påsk med otålighet. För många av oss kommer festivalen att vara med familjer, på landet, omgiven av gröna träd, frukter, djur, kycklingar, åsnor och några fågelbon som ligger precis bakom huset.

Spikdesignidéer – söta påskkaniner för ett festligt humör

idéer för nageldesign färgrikt-rutigt-mönster-kanin-vår

Vi kan definitivt inte missa detta festliga täckta bord som blir fullt av läckra rätter. Det blir definitivt gröna sallader och påskkakor. Tillsammans med dessa saker kan vi förmodligen också unna oss en festlig påskmanikyr. Således förvandlar vi festen till något speciellt för oss ensamma och förbättrar också vårt humör. Vi erbjuder dig därför en video nedan som visar hur du skär dem Idéer för nageldesign kunna imitera med påskkaniner.

Spikdesignidéer – söta påskkaniner dekorerade med strass

idéer för nageldesign påskhare-färgglada-påsk-ägg-prickar-mintgrön

Nageldesignen kan kopieras i flera enkla steg. Måla bara naglarna i en neutral färg först, sedan spikspetsen i vitt. För kaninens öron behöver du också rosa lack. Ögonen och munnen kan målas med svart eller grå spetsmålare. Slutligen kan du lägga till färgade prickar som representerar påskägg – färdiga!

Nageldesign i beige och vitt

idéer-för-spik-design-påsk-jord-toner-beige-vit-påskhare

I vitt, beige, grått eller brunt ser kaninerna mer naturliga ut. I detta exempel har några idéer för nageldesign med spetsmönster också lagts till i den beige huvudfärgen.

Glamorös nageldesign

idéer-för-spik-design-elegant-glamour-brun-guld-kaniner-glitter

Om Sue fortfarande vill skapa en glamorös stil till påsk, lägg till guld accenter. För att upprätthålla en viss balans är det bäst att bara använda ett finger som accent. Gyllene glitter gör detta särskilt bra och passar utmärkt till dina guldsmycken. Du kan också kombinera kaninytor med små kaninmotiv för att lägga till variation.

Gör påskmanikyr själv

Idéer söta påskkaninmönsterfärgspikar

Konstgjorda naglar dekorerade med påskkaninmotiv

Påskkaniner målar söta och originella mönster

Snyggt och enkelt – påskmanikyr för tonårsdottern

Spik design påskkaniner rosa vita färgstenar

Färgglada bakgrund för kanin naglar

Påskkaniner färgglada naglar målar designidéer

Påskkaniner på en mintgrön bakgrund

Naglar målar nagellackdesign i grön färg

Nageldesign med strass

Påskharen målar påskhårigt nagellack 2014