7 kuuluisaa puistoa Mumbaissa kuvilla

Mumbai on yksi Intian suurista suurkaupungeista. se on Intian Los Angeles, jossa voit odottaa havaitsevansa julkkiksia missä tahansa yksinkertaisesta kahvilasta liikenneväylään! Tämän kiireisen valojen kaupungin läheisyydessä on myös lukuisia kauniita puistoja!

Kauniita puistoja Mumbaissa kuvilla:

Tässä on luettelo Mumbain parhaista puistoista.

Risti Maidan:

puistot Mumbaissa

Tämä on yksi kaupungin vanhimmista puutarhoista, joka on rakennettu ja nimetty ristin mukaan, joka sijoitettiin tänne portugalilaisen vallan aikana. Siellä, missä alkuperäinen Risti oli ennen, on nyt koulu, jonka lapset ovat innokkaita puiston käyttäjiä. Maidan oli alun perin osa Esplanadia, joka oli nimi, joka annettiin soikean maidanin, Azad Maidanin, Cooperage -alueen ja ristimaidanin kokoontuneille alueille. Maidanin kunnia on hiukan vähentynyt, kun sen eteläpäässä koristavat nyt suuret roskat. Huollosta puuttuu myös jotain. Kuitenkin historiallinen tausta riittää estämään tämän puiston muuttamisen toiseksi asuinkompleksiksi.

Horniman Circle Gardens:

puistot-in-Mumbai-Horniman-ympyrä-puutarhat

Tämä puutarha, jonka pinta -ala on 12 081 neliömetriä, sijaitsee Etelä -Mumbaissa. Puisto ja sitä ympäröivä alue on nimetty Bombay Chronicle -lehden toimittaja Benjamin Hornimanin mukaan. Puutarha itsessään on kaunis, vaikkakaan ei hyvin hoidettu. Sitä käytetään myös useiden kuuluisien toimintojen isännöintiin.

Joggers Park:

puistot-mumbaissa-lenkkeilijät-puisto

Joggersin puisto on yhteinen paikka klubikokouksille ja lenkkeilyryhmille Bandrassa. Se sijaitsee meren rannalla, joten se on idea aamukävelijöille ja lenkkeilijöille. Bandran ensimmäinen nauruklubi perustettiin Saukkojen klubilla, joka sijaitsee hyvin lähellä tätä puistoa. Tämä klubi käyttää aktiivisesti tätä puistoa lenkkeilytoiminnassaan. Vihreys ja erilaiset kukat lisäävät luonnon charmia puiston kauneuteen.

Joseph Baptistan puutarhat:

puistot-in-Mumbai-Joseph-Baptista-Gardens

Joseph Baptistan puutarhat tai Mazagaon -puutarhat sijaitsevat Bhandarwada -kukkulan huipulla, ja niissä on erilaisia ​​vehreitä kasveja, kuten Cycas, ixora, musanda, bougainvillea ja hibiscus. Sen erinomaisesta sijainnista on myös upeat näkymät Mumbain rannikolle. Aamulla kävelijät ja lenkkeilijät puiston lähellä olevilta asuinalueilta ovat usein tällä alueella.

Kamala Nehru -puisto:

parks-in-mumbai-kamala-nehru-park

Puisto on nimetty Kamala Nehrun mukaan, joka oli Intian ensimmäisen pääministerin Industrious Jawharlal Nehrun vaimo. Puisto itsessään sijaitsee Mumbain Malabar -kukkulan huipulla. Kuuluisa meren asema ja chowpatty -ranta on lähellä, ja sitä voi katsella tästä puistosta. Puistossa on keinut ja liukumäet sekä muita mielenkiintoisia rakenteita lasten houkuttelemiseksi. Näitä ovat kiehtova kenkä, johon pääsee sisään ja joka on saanut inspiraationsa kenkässä asuneen naisen lastenlaulusta.

Shivajin puisto:

puistot-mumbaissa-shivaji-puisto

Tämä puisto on yksi Mumbain suurimmista. Se on kuuluisa krikettikentästään, jossa järjestetään kaikki legendaariset paikalliset ottelut Mumbaissa. Sen alueita käytetään kuitenkin myös jalkapalloharjoitteluun. Shivajin kunniaksi rakennetussa puistossa on upea patsas. Monet tätä puistoa ympäröivistä rakennuksista ovat erittäin vanhoja 1800 -luvulta.

Riippuvat puutarhat:

puistot-mumbaissa-riippuvat puutarhat

Riippuvat puutarhat tai Pherozeshah Mehta Gardens ovat kauniita puistoja, joissa on kukkapensaita ja erilaisia ​​puita. Eläinten patsaat ja kaiverrukset koristavat tämän puiston reunoja, jossa on joukko kauniita kivilähteitä, jotka valaistaan ​​illalla. Maalauksellisia auringonlaskun näkymiä Arabianmeren yli voi kokea vain täällä koko kaupungissa. Mielenkiintoisin asia koko puistossa on se, että ylhäältä katsottuna sen polku kirjoittaa QME -kirjaimet.