8 kuuluisaa puistoa Ahmedabadissa kuvilla

Ahmedabad on Intian länsipuolella sijaitseva Gujaratin pääkaupunki. Sillä on ollut joukko kuninkaita, jotka olivat hallinneet sitä keskiaikaisesta historiasta Mughals ja Marathas. Kaupungissa on monia monumentteja, museoita, järviä, jotka ovat vierailun arvoisia. Se tunnetaan muurien kaupunkina, ja siellä on myös vehreitä puistoja. Jotain, mikä on heikkoa Amdavadille, on ruoka, ne ovat ruokailijoita, joten et voi laiminlyödä ruokia.

Upeat puistot Ahmedabadissa kuvilla:

Tässä on luettelo Ahmedabadin parhaista puistoista.

1. Lakipuutarha:

puistot Ahmedabadissa

Puistot ovat virkistysalueita, joilla ihmiset voivat nauttia ja harrastaa. Lakipuutarha Ahmadabadissa on avoinna yleisölle, jonka kunnallinen yhtiö on ylläpitänyt. Se on rauhallinen ja rauhallinen paikka puiden ympäröimänä. Se sijaitsee lähellä Law Collegea ja siksi nimi. Puutarhaa ympäröivät markkinat, jotka ovat täynnä katukauppiaita, jotka myyvät vaatteita ja elintarvikkeita.

2. Parimaalinen puutarha:

puistot-in-ahmedabad-parimal-garden

Parimal Garden on jäljessä paljon Law Gardenin jälkeen. Riippumatta siitä, kuinka paljon ruokaa Amdavadi on, heistä on nyt tullut kuntoihmoja. Tämä puutarha todistaa 1000 ihmistä, jotka tulevat lenkille, kävelylle tai juoksulle joka aamu ja ilta. Alla olevassa kuvassa näemme vanhusten tunteen harjoittelevan tasaisesti ja puisto näyttää siistiltä ja vihreältä ja jopa sen alta. Ahmadabad Municipal Corporationin on käytettävä 17 miljoonaa kruunua vuosittain tämän kauniin puutarhan ylläpitämiseksi.

3. Vastrapur -järvipuutarha:

puistot-in-ahmedabad-vastrapur-lake-garden

Vastrapur -järvipuutarha on hiljattain kehitetty kiireisen paikan keskellä Ahmadabadia, sillä sen ympäristössä on sairaaloita, asuinalue, toimistoja, kauppoja, kouluja jne. Se on rakennettu huolella ja näyttää olevan kehittyneempi kuin mikään muu muu puutarha. Keskelle on luotu järvi, jonka ympärillä on puutarha, joka antaa ihmisille hyvät maisemat, kun he tekevät säännöllisiä harjoituksia.

4. Victoria Garden:

puistot-in-ahmedabad-victoria-garden

Victoria Gardenin teokset ovat hämmästyttäneet eurooppalaisia ​​ja arabialaisia ​​turisteja. se on historiallinen puutarha, joka oli ollut kuningatar Victorian kunniaksi. Se sijaitsee Bhadran linnoituksen eteläreunassa ja siinä on kuningatar Victorian patsas, jossa on asianmukaisesti hoidetut pensaat ja ruoho, ja se on avoinna yleisölle harjoituksilleen, ja se on myös turistin pakko käydä.

5. Sabarmati -joen rintama:

parks-in-ahmedabad-sabarmati-river-front

Sabarmati River Front on paikka, jossa ihmiset menevät nauttimaan viileästä tuulesta joen rannalla. Se on kaunis paikka tulla ystävien ja perheiden kanssa ja viettää hiljaista aikaa kuulla aaltojen ääniä ja lyödä kiveä. Se on hyvin hoidettu, alla olevasta kuvasta voimme nähdä, että ihmiset viettävät kävelyä ja istumista joen rannalla.

6. Lumipuisto:

park-in-ahmedabad-snow-park

Maniar’s Wonderland Snow Park on keinotekoinen lumipuisto, joka on tehty lasten huviksi. Voimme todeta, että se on luonteeltaan ainutlaatuinen ja ylläpitää -5 asteen lämpötilaa. Ihmiset, jotka kaipaavat Kashmiria ja muita lumen peittämiä alueita, rakastavat maistaa sitä täällä.

7. Tirupatin luonnonpuisto:

parks-in-ahmedabad-tirupati-natural-park

Tirupatin luonnonpuisto on Gujaratin suurin huvipuisto. Siellä on erilaisia ​​huvipuistoja, vesipuisto ja ainutlaatuisia arkkitehtuureja. Se on luotu eri teemoilla jännittävästä seikkailusta, metsistä, muistomerkeistä, jotka kaikki on sijoitettu eri paikkoihin laajalla alueella.

8. Indrodan luonnonpuisto:

puistot-in-ahmedabad-indroda-luonnonpuisto

Indrodan luonnonpuisto on hieman kaupungin laitamilla, Sabarmatin rannalla. Puistossa asuu monia villieläimiä; siellä on villisikaa, sakaalia, porcupinea, monia matelijalajeja jne. On toimisto, pieni eläintarha ja kasvitiede, kaikki yhdessä puistossa. Alla oleva kuva näyttää polun, jota ympäröivät puut molemmin puolin.