Top 9 Spiral Ranskan punos kampaus

Yleensä on ihme nähdä kaikki hienot kampaukset sisällytettyinä nykyään toistensa kulttuuriin. Johtaja tässä on ollut globalisaatio, jonka kautta toistensa kulttuurit on integroitu yhteen. Ranskan on aina tiedetty asettavan suuntauksia, ehkä urheiluvaatteiden tai omistamien hiusten kautta.

kierre ranskalainen punos

Ranskalainen on aiemmin tunnettu punontatyyleistään, ellei suukostaan, ja tässä on jälleen yksi kiinteä kampaus suoraan Ranskasta. Tällä kertaa sitä kutsutaan kierteiseksi ranskalaiseksi punokseksi, ja tässä on joitain eläviä esimerkkejä siitä, kuinka voit yksinkertaisesti urheilla tämän ilmeen oikeilla valinnoilla.

Kierre ranskalainen punos kampaus kuvia:

Klassiset spiraalit:

kierteiset frech -punokset 1

Tämä on klassinen spiraalinen ranskalainen infusoitu pulla, joka alkaa pään yhdestä kulmasta ja menee spiraalisesti alas puolivälissä toiselle puolelle. Siellä se alkaa jälleen matkaansa takaisin perustasolle sieltä, mistä punos alkoi. Kun olet palannut aloituspuolelle, punos se kokonaan läpi ja tuuleta punos ulos lisäämään äänenvoimakkuutta.

Spiraalipulla:

kierteiset frech -punokset 2

Tämäkin on ranskalainen infusoitu spiraalipunottu pulla, jossa punos alkaa hiusten etuosasta ja kestää pään yhdelle puolelle. Vaikka se ei ole oikein lävistäjä, se ei ole myöskään oikein ja siinä on pieni käyrä. Päätä punos ja puhalla se ulos. Kääri se sitten varovasti spiraaliksi spiraalipullon muodostamiseksi.

Pitsikukka punos:

kierteiset frech -punokset 3

Tämä on melko monimutkainen kampaus saavuttaa ilman ammattiapua, mutta sitten taas kaikki ponnistelut ovat sen arvoisia, jos voit lopulta vetää sen pois. Aloita yksinkertaisesti ranskalaisella punoksella hiuksesi ja jatka loppuun asti. Tuuleta hiukset hyvin volyymiksi ja rullaa sitten kukkaspiraalin muotoon.

Punotut spiraalit:

kierteiset frech -punokset 4

Tätä ulkoasua varten etulukko ja aloita sitten tavallisella punoksella. Jätä tällä kertaa karvapala aina, kun teet solmun punokseen ja kun koko punos on valmis, sido se. Aloita nyt punomalla kaikki löysät lukot ja varmista, että ne ovat tiukat. Tuuleta ensimmäinen punos lisää volyymia ja kiedo nyt toissijaiset punokset ensimmäiseen.

Ponytail -spiraalit:

kierteiset frech -punokset 5

Tämä on uusi lähestymistapa kierrepunottuun poniin, jossa hiukset alusta alkaen, erityisesti kruunussa, on erotettu ja punottu ranskalaiseen tyyliin kolmeen osaan ja lopuksi poni. Kun poni on valmis, ota karvapala ponilta ja päätä se punokseen.

Kruunupunos:

kierteiset frech -punokset 6

Tämä on klassinen kruunupunos, jossa punos alkoi pään toiselta puolelta keskikohdan sijasta ja kun koko punos oli tehty, se rullattiin ylös ja kiinnitettiin kruunuun spiraaleina.

Ballerina Bun Crown Braid:

kierteiset frech -punokset 7

Aloita normaalilla punoksella edessä pidemmällä etulukolla ja sitten samalla alhaalta. Siitä muodostuu ensimmäinen spiraalinauha. Sido nyt hiukset poniin jättäen hiuspala ensimmäisen bändin väliin ja muodosta sitten ballerinahihna.

Crown Braid Pony:

kierteiset frech -punokset 8

Tässä käytetään samaa kruununhihnatekniikkaa, mutta koko sen lopettamisen sijaan vain kierretty osa muodostaa punoksen, kun taas loput sidotaan laihaan poniin.

Tornado Twist Side Bun:

kierteiset frech -punokset 9

Keskimääräiset kierteiset käänteet eivät ole koskaan olleet selkeämpiä. Punos alkoi normaalilla prosessilla ja sitten pää kierrettiin sisään ja kiinnitettiin sitten.