9 Amazing Cotton Saree -puseromallia

Oletko jo aloittanut puuvillasareiden pakkaamisen? No älä. Niin paljon kuin nautit päivistäsi uusien trendikkäiden silkkisten tai pitsisen georgetten kanssa, puuvillaiset sarees ovat palanneet trendiin. Olipa kyseessä vapaa -ajan asu tai perinteinen perhetapahtuma, nämä puserot lisäävät armoa jo kauniiseen sareeesi ja täydentävät siten ulkoasua.

Uusimmat puseromallit puuvillasareille kuvilla:

Tässä on 9 parasta puseromallia puuvillasareille, joissa on kaulamallit.

1. Golden Classic:

Kultainen klassikko

Tämä pusero voidaan yhdistää melkein jokaisen tummanvärisen sarin kanssa ja näyttää täydelliseltä. Mustan ja valkoisen lisäksi kultainen on suosituin valinta kaikille puuvillasareille. Voit yhdistää haun upeisiin koruihin perinteiseen tapahtumaan. Rennompaa ulkoasua varten valitse tavallinen saree puseron kanssa.

2. V -leikkaus:

V -leikkaus

Kun etsit puuvillaista saree -puseron selän kaulan mallia ja olet kyllästynyt tarjoamiisi moniin valtavirran vaihtoehtoihin, älä huoli. Tämä puseron leikkaus tulee pelastamaan. Se on niin täydellinen, varsinkin jos olet rohkea ja sinulla ei ole mitään kokeilua vastaan. Mikä tahansa väri näyttää upealta tässä leikkauksessa.

3. Monivärinen pusero:

Monivärinen pusero

Nähtyään niin monet Bollywood Queensit kokeilevat tätä puseromallia tavallisella sareella, olet vihdoin päättänyt kokeilla sitä. Puuvillan sarees -luettelon puseron selän kaulan malleissa on oltava tämä ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se ei yleensä ole kovin koristeellinen, koska väri kiinnittää kaiken huomion.

4. Rajaa yläosa:

Rajaa alkuun

Tämä on melko uusi suuntaus puuvillasareiden puseron kaulamallien suhteen. Kaikki käyttävät sitä nykyään ja se näyttää yhtä upealta kuin tavalliset puserot. Joten jos sinulla ei ole aikaa kiirehtiä räätälin luo ompelemaan puseroa, tilaa crop top verkossa ja olet valmis lähtemään.

5. U -muotoinen pusero:

U -muotoinen pusero

Yleisin puserotyyppi tässä puuvillasaree -puseron kaulan mallien luettelossa, sitä voivat käyttää lapset ja aikuiset. Normaaleista toiminnoista suurempiin juhlatilaisuuksiin se on kutsuva näky kaikkialla. Voit myös käyttää puseron kierrettä koristelemalla sen kivityöllä. Joka tapauksessa tämä pusero jättää sinut näyttämään upealta puuvillasareen kanssa.

6. Tribal Print pusero:

Tribal Print pusero

Oletko enemmän villiä, mutta perhejuhlat pakottavat sinut pukeutumaan kuin kodikas tyttö? Silloin tämä on paras tilaisuutesi tuoda viesti esille kaikille. Katso, kuinka upea tämä puseromuotoilu näyttää tavallisilta puuvillasareilta!

7. Halter Neck Pusero:

Niskalenkillä varustettu pusero

Ei välttämättä tarvitse olla olkapäätä, tämä puseron kaulakuvio puuvillasareelle oli hitti jopa vuosikymmen sitten ja on palannut jälleen elokuvan tähtien suosion jälkeen. Täällä näet yhden mallin, mutta voit kokeilla.

8. Verkkopusero:

Verkkopusero

Tällä samettivaalealla puserolla on oma aura. Se on kauniisti tehty kivillä ja koristeilla, ja se on tyypillinen tavalliselle sareille, joka korostaa muotoilua hyvin.

9. Kolmen neljänneksen hihainen pusero:

Kolmen neljänneksen hihaton pusero

Huomaa, kuinka Bollywood-näyttelijä Sonakshi Sinha vetää tämän yksinkertaisen ilmeen kuninkaallisella kolmen neljänneksen hihalla. Siksi tämä puuvillainen saree -puseron kaulan muotoilu on mukana ja viimeistelee tämän luettelon.

Nyt kun esittelimme sinulle ideoita siitä, mitkä puserot näyttävät hyviltä puuvillasareiden kanssa, valmistaudu ostoksille ja kerää kaikki kiitokset kaikkialle.