9 hämmästyttävää puseron selkäkaulan mallia kivityöllä

Riippumatta saree -tyylistäsi, oikeanlainen pusero sen kanssa vain tuo upeuden esiin vielä paremmin. Nämä saree -puserot auttavat sinua selvittämään sen, mikä helpottaa työtäsi liikkeellä ollessasi. Lisäksi nämä mallit noudattavat myös nykyisiä suuntauksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että muut ylittävät tyylisi millään tavalla.

Kaunis kokoelma puseron selkäkaulan malleja kivityöllä:

Meidän on tarkasteltava parhaita malleja, joissa on kaula -aukkoinen pusero, jossa on kivityötä.

1. Betel Leaf Paljetti:

Betel Leaf Paljetti

Tämä on täydellinen pusero käytettäväksi missä tahansa juhlissa. Se ei ole vain upea, vaan siinä on myös erittäin yksityiskohtainen monimutkainen kivityö. Näet kuinka koko kuvion keskipiste on betelinmuotoinen paljetti. Sen lisäksi kaulan kivityöt antavat tälle puserolle myös upean ilmeen.

2. Musta kauneus:

Musta kauneus

Tämä on musta koko ajan, ja puseron selkämallien joukossa, joissa on kivityötä, tämä on esillä, koska se on upea. Valkoiset kivet korostavat ja täydentävät puseron väriä. Kaiken kokoisia kiviä lisätään, jotta muotoilu tehdään oikein. Täysin tehty latinalaiset lisäävät ulottuvuutta.

3. Monivärinen pusero kiviteoksilla:

Monivärinen pusero, jossa kivityöt

Pusero on epätavallinen tavallisista kivityökaluista, joita näet. Se sisältää suurimman osan kivityöistä, jotka on tehty pääntien keskellä. Se on yksi yksinkertaisimmista malleista, ja koko kuvio pidetään yksityiskohtaisena käyttämällä monivärisiä lankoja ja kiviä.

4. Häät Blues:

Häät Blues

Tämä näyttää varmasti parhaalta morsiamen päällä. Voimakkaasti koristavat siniset pienet kivet antavat puserolle ainutlaatuisen ilmeen. Monimutkainen kukka -muotoilu on johdettu koko puseron läpi, joten se korostaa tyylisi osamäärää.

5. Valkoiset kivet:

Valkoiset kivet

Tämä pusero on läpinäkyvä, mutta siinä on kivinen työpusero, jossa on kaunis kaulan muotoilu. Helmihelmet tekevät tästä puserosta täydellisen morsiuspuvun, kun taas kolmen neljänneksen hihat näyttävät vielä paremmalta.

6. Lady in Green:

Lady in Green

Pusero on kuin kaksi maailmaa yhdessä, jonka toinen puoli on läpinäkyvä ja toinen vihreä. Täällä käytetään suuria kiviä kattamaan koko, kun taas verkko täydellisesti.

7. Pyöreäkauluksinen pusero:

Pyöreä kaula -aukkoinen pusero

Tässä esitetyssä puserossa on aukko keskellä, kun taas molemmat puolet käyttävät nauhoja pitämään olkapäät paikallaan. Kivet ovat valkoisia koko puserossa, mikä korostaa sen kauneutta. Se on täydellinen juhliin tai häihin.

8. Peacock -malli:

Peacock -muotoilu

Tämä kivityöpaita voidaan omaksua hyvin pattu sareesilla. Jos pidät värikkäästä, tämä on täydellinen morsiamen puku sinulle. Sama kivityö toistetaan myös hihoissa, jos huomaat hyvin.

9. Kivet ja leikkaukset:

Kivet ja leikkaukset

Lopullinen pusero, mitä näet tässä, on sekoitus täydellisesti leikattuja kiviä, jotka on sijoitettu puseron toiselle puolelle. Suunnittelu näyttää verkolta ja puseroa voidaan käyttää parhaiten kaikenlaisten silkkisareesien kanssa.

Nyt kun olet nähnyt kaiken, sinun pitäisi olla helpompi valita tyylisi mieltymystesi mukaan jättämättä tilaa toisille ajatuksille ja epäilyille. Voit tilata myös verkosta, koska valittavana on niin monia malleja, ja se säästää myös vaivaa. Kivityö sopii mihin tahansa saree -muotoiluun ja tuo esiin upean ilmeen sinussa hyvin.