10 tunnetuinta muotiliikettä Lucknowissa

Lucknow, joka tunnetaan myös nimellä Nawabsin kaupunki, on suosittu rikkaasta kulttuuristaan, perinnöstään ja muistomerkeistään. Näiden ohella Lucknow kehittyy nopeasti myös muodin, tyylin ja pukeutumisen kanssa. Nämä voidaan kartoittaa selvästi Lucknow -putiikin kautta, joka kasvaa päivä päivältä. Useita naisten putiikkeja Lucknowissa on tulossa, ja ne ovat erikoistuneet nykyaikaiseen tyyliin ja muotivaatteisiin. Kun otetaan huomioon nämä, tässä ovat Lucknowin uusimmat suunnittelijaputiikit, jotka täytyy tarkistaa. Jos asut kaupungissa, älä unohda opasta, jotta tiedät uusimman ja parhaan muodin ympäri maata!

putiikkeja onneessa

Suositut designputiikit Lucknow Cityssä:

Tässä ovat parhaat Lucknow -putiikit naisille ja miehille.

1. Navya Boutique Lucknow:

Navya Boutique Lucknow

Jos etsit ostoksia erityistilaisuuksiin ja juhlavaatteisiin budjetissasi aiheuttamatta reikää lompakkoosi, kannattaa harkita tätä Navya -putiikki Lucknowia. He ovat erikoistuneet juhlavaatteisiin, sareesiin, mekkoihin ja Kurtisiin.

Tarjotut palvelut: Ostokset ja vähittäismyynti

Yhteystiedot:

 • Osoite: 10A, Butler Rd, Dalibaghin siirtomaa, Butler Colony, Lucknow
 • Puhelin: 9415016818

Kuuluisa: Sarees ja Kurtis

2. Vazire Boutique Lucknow:

Vazire Boutique Lucknow

Vazire -putiikki Lucknow on suosittu tuotemerkkivaatteet nykyaikaisiin perinteisiin ja etnisiin vaatteisiin. Ne ovat suosittuja salwars, puvut, mekot ja Kurtis sekä laaja valikoima sarees -kokoelmia.

Tarjotut palvelut: Ompelu- ja ostospaikka.

Yhteystiedot:

 • Osoite: Gokhale Marg, Block I, Gokhale Vihar, Butler Colony, Lucknow, Uttar Pradesh 226001
 • Puhelin: 0522 4025535

Kuuluisa: Salwars ja puvut

3. Kanchan Boutique Mahanagar Lucknow:

Kanchan Boutique Mahanagar Lucknow

Kanchan Boutique Mahanagar Lucknow on suosittu kohde alueella salwars- ja chikankari -juhla -asusteissa. He ovat erikoistuneet tyylikkäisiin ja moderneihin perinteisten ja etnisten vaatteiden lajikkeisiin, joilla on erilainen ja laaja valikoima.

Tarjotut palvelut: Osto- ja tyylivinkkejä.

Yhteystiedot:

 • Osoite: C-905, CID Colony, Mahanagar, Lucknow, Uttar Pradesh 226006
 • Puhelin: 82992 47307

Kuuluisa: Mekot ja salvat

4. Crystal Boutique Lucknow:

Crystal Boutique Lucknow

Gomti Nagarissa sijaitseva Crystal Boutique Lucknow on aina täynnä asiakkaita, jotka tulevat valikoimaan tyylikkäitä ja ärsyttäviä suunnittelijavaatteita. Näistä suunnittelijoista löytyy kaikkea eri hintaluokissa päivittäisestä Kurtis -vaatteesta satunnaisiin erikoismekkoihin.

Tarjotut palvelut: Ostokset Vähittäiskauppa

Yhteystiedot:

 • Osoite: Kauppa nro C- 207, Sahara Plaza, Vikas Khand 1, Gomti Nagar, Lucknow, Uttar Pradesh 226010
 • Puhelin: 98912 78812

Kuuluisa: Mekot ja sarees

5. Jamazeb Boutique Lucknow Cityssä:

Jamazeb Boutique Lucknowissa

Se on Rizwana Husainin 17-vuotias putiikki. Se on erikoistunut Ghararaan, Pakistanin kurttaan, lehengasiin ja moderneihin mekkoihin, kuten kylpytakkeihin ja mekkoihin. He valmistavat vaatteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Se on yksi Lucknowin kuuluisista design -putiikeista, jolla on asiakkaita jopa ulkomailta.

Tarjotut palvelut: Ostokset Vähittäiskauppa

Yhteystiedot:

 • Osoite: Shop No-113, Kothi Nawab Sahab, Seth Ramjas Road, Opposite Vidya Mandir Girls High School, Lucknow, Uttar Pradesh 226001
 • Puhelin: 0522407 9678

Kuuluisa: Puvut

6. Paridhan Boutique naisille:

Paridhan Boutique naisille

Paridhan -putiikki käsittelee sekä perinteisiä että länsimaisia ​​asuja. Naisten boutique Lucknowissa tarjoaa brodeerattuja sareesia, puuvillasareesia, painettuja toppeja ja häävaatteita.

Tarjotut palvelut: Ostokset ja vähittäismyynti.

Yhteystiedot:

 • Osoite: M-14, Vinay Market, Basement Goel Market Marg, Maha Nagar, Gole Market, Mahanagar, Lucknow, Uttar Pradesh 226006
 • Puhelin: 93352 62392

Kuuluisa: Sarees

7. Pearl’s Designer Boutique Lucknowissa:

Pearl's Designer Boutique Lucknowissa

Pearlin putiikki on yksi Lucknow -design -putiikeista. Se tarjoaa vaatteita, jotka loistavat ja näyttävät tyylikkäiltä kuin helmi. He toimittavat vaatteet asiakkailleen aina ajoissa.

Tarjotut palvelut: Ostokset ja mukautettu apu.

Yhteystiedot:

 • Osoite: ALIGANJ APARTMENT, B -1/25, Vastapäätä, Sektori G Main Rd, Sektori G, Aliganj, Lucknow, Uttar Pradesh 226024
 • Puhelin: 94503 90820

Kuuluisa: Puvut ja Lehengas

8. Mansha Boutique:

Mansha Boutique

Vuodesta 2008 lähtien se on yksi luotetuimmista putiikeista, joka tarjoaa viimeisimmän naisten muodin, kuten anarkalis, lehengas ja smart casual, muotiasusteilla. He suunnittelevat yksinkertaisia ​​ja hienostuneita vaatteita, jotka ovat ennen kaikkea. Ne tarjoavat parhaan laadun kankaita, vaikka muotiteollisuuden trendit muuttuvat.

Tarjotut palvelut: Ostokset Vähittäiskauppa

Yhteystiedot:

 • Osoite: 268/229, Water Works Rd, Khajuha, Kundari Rakabganj, Lucknow, Uttar Pradesh 226004
 • Puhelin: 99568 67711

Kuuluisa: Lehengas ja Anarkali

9. Naya Aanchal Boutique Lucknow:

Naya Aanchal Boutique Lucknow

Naya Aanchal on eksoottinen maailma upeista rikkaista vaatteista ja kirjonnoista. Sillä on laajin valikoima suunnittelijakokoelmia Lehangas, salwar -puvut, morsiuspuvut ja Kurtis. Heillä on upeita lajikkeita, jotta yksi näyttää upealta.

Tarjotut palvelut: Ostokset ja tyyli.

Yhteystiedot:

 • Osoite: Kauppa nro. 1 &3, Uudet markkinat, Hazratganj, Lucknow
 • Puhelin: 0522262 9714

Kuuluisa: Sarees ja morsiamen kuluminen

10. Anitan Boutique Lucknow:

Anitan Boutique Lucknow

Se on kaunis putiikki, jossa on ainutlaatuinen kokoelma naisten mekkoja. Siinä on kokoelma muodikkaita kurtteja, hameita, t -paitoja jne. Heillä on jopa villavaatteita. He tekevät aina asiakkaansa onnelliseksi toimittamalla vaatteensa ajoissa.

Tarjotut palvelut: Ostokset vähittäiskauppa.

Yhteystiedot:

 • Osoite: Kauppa nro 7 LGF Landmark Complex Opposite ABC Chashmewale Alambagh Road, Kanpur – Lucknow Rd, Lucknow, Uttar Pradesh 226005
 • Puhelin: 87388 66333

Kuuluisa: Kurtis

Putiikeissa on ainutlaatuisia design -mekkoja, joita ei yleensä ole saatavilla kaupoista. Putiikista voi tilata oman suunnittelutyylin. Lucknow on suuri kaupunki, jossa suunnittelija -asuja koskevat vaatimukset ovat valtavat. Jotkut parhaista putiikeista täyttävät asiakkaiden tarpeet ja tarjoavat vaatteita niiden mukaan. Ne antavat virheettömän viimeistelyn tuotteille, joista asiakkaat pitävät.