15 eri mallia miesten pyjamoista muodissa 2021

Miesten pyjamat ovat pakollisia, kun vietät koko päivän alusvaatteissasi ja sinun täytyy rentoutua hyvin yöllä. Tyypilliset pyjamat ovat silkkilajeja, mutta nykyään ne ovat kokeneet suuren muutoksen. Nyt saat erittäin mukavia ja edullisia pajamahousuja vaaleisiin puuvillaisiin pyjamahousuihin.

Suosituimmat ja tyylikkäimmät miesten pyjamat kuvilla:

Tässä on 15 parasta pehmeää ja tyylikkäintä miesten suunnittelupyjama. Nykyään on niin paljon kiireisiä ihmisiä, jotka joutuvat kokeilemaan näitä asuja, koska nämä ovat erittäin mukavia asuja ja myös nämä mallit ovat todella trendikkäitä ja viileitä.

1. Burgundin ruudullinen pyjama:

Burgundin ruudullinen pyjama

Nämä ovat parhaat miesten pyjamat, jotka on valmistettu 100 % puuvillasta ja ovat myös erittäin mukavia. Siinä on joustava vyötärönauha ja kiristysnauha säätöä varten. Ruudullinen muotoilu on todella trendikäs ja siisti. Yhdistä se kauniiseen laivaston miehiseen kauluspaitaan ja olet valmis todella mukaviin yöuniin.

2. Flanelli pyjamat:

Flanelli pyjamat

Katso tätä ihanan mukavaa miesten pyjama -asua. Tämä puku on todella pehmeä, koska se on valmistettu flanellimateriaalista. Yläosassa on lovettu klassinen kaulus ja läppätasku. Se on napitettu edessä. Pyjamahousuissa on joustava vyötärönauha ja kiristysnauha. Siinä on napitettu perho.

3. Pehmeät portugalilaiset pyjamat:

Pehmeät portugalilaiset pyjamat

Tämä on pehmeää pojan pyjama. Se on valmistettu raskaasta flanellista, joka on erittäin pehmeää ja taitavasti räätälöityä. Tyyli on perinteinen. Yläosassa on lovi kaulus ja napitettu tasku, joka kulkee täyspitkä. Siinä on hihansuut ja yläosassa on selkeä putkisto. Pyjamaissa on joustava vyötärönauha, kiristysnauha säädettäväksi ja napillinen perho.

4. Medusa Silk Pyjama Set:

Medusa Silk Pyjama Setti

Katso tämä klassinen pala, joka on yksi parhaista miesten pyjamasarjoista. Tämä on valmistettu 100 % tasaisimmasta silkkikankaasta. Siinä on painike ylhäällä ja se on suunniteltu Barocco -aiheella. Koska materiaali on 100% silkkiä, tulee olla varovainen pesun ja silityksen aikana.

5. Painettu silkkipajama:

Painettu silkkipajama

Tässä on upea miesten pyjamapuku, jossa on painettua silkkiä. Siinä on moderni ulkonäkö ja sydämen kuningas on painettu etupuolelle. Yläosassa on lyhyet hihat ja löysä istuvuus. Siinä on myös pieni etutasku. Nappisuljinta koristavat helmistä tehdyt napit.

6. Lyhythihainen puuvillainen miesten pyjamasetti:

Lyhythihainen puuvilla pyjamasetti

Nämä ovat viileitä miesten pyjamat, jotka on asetettu kesäaikaan. Tämä rento kotikäyttöinen pyjamasetti on valmistettu 100% puuvillasta. Yläosassa on lyhyet hihat ja miehistön kaula. Housut ovat lyhyet ja niissä on joustava vyötärönauha. Täydellinen setti kuumaan kesään.

7. Fleece Pyjama -puku:

Fleece Pyjama -puku

Ihana pehmeä miesten pyjama -asu joulunaikaan !!! Tämä vihreä pyjama -puku on valmistettu flanellimateriaalista. Se on jalatyylinen pyjamatyyli, jonka jalkapohjassa on kahvat, jotka estävät sinua liukumasta. Takana on tarranauha tärkeitä toimintoja varten.

8. Valkoinen Khasto Pyjama:

Valkoinen Khasto Pyjama

Tämä hengittävä miesten pyjama -puku on kudottu hienoimmista voileista. Se on löysä ja tarjoaa paljon liikkuvuutta nukkuessa. 100% puuvillamateriaali on erittäin pehmeää iholla. Yläosa on löysä ja siinä on tyypillinen paita, jossa on kaulus ja napitettu etutasku.

9. Ristisanateksti -pyjama -puku:

Ristisanatehtävä Pyjama

Katso tämä ihana miesten pyjama -puku, jossa on ristisanatehtävä. Tämä puku on erittäin mukava ja mukava ja valmistettu 100% harjatusta puuvillasta. Pyjamapuvussa on täyspitkä housut ja yläosa on myös täyshihainen. Pyjamassa on joustava vyötärönauha, jossa on kiristysnauha ja napit.

10. Elvis Presley Print Lounge Wear:

Elvis Presley Print Lounge Wear

Jos olet Elvis Presleyn fani, tämä on yksi miesten pyjama, et koskaan halua jättää väliin. Haluat varmasti tämän olevan pyjama -kokoelmassasi. Pyjamahousut ovat täyspitkiä, joissa on joustava vyötärönauha ja yläosa on täynnä hihoja ja pyöreä pääntie.

11. Silk Summer Pyjama Set:

Silk Summer Pyjama Set

Vilkaise tätä ihanaa 100% luonnon silkkiä miesten pyjama -asua ja tartu siihen varmasti molemmin käsin. Pyjamahousut ovat lyhyet. Yläosa on puolihihainen ja pyöreä kaula, joka kulkee lyhyeen napilliseen taskuun. Kaulan ja hihan yläosassa on leveä satiininauha reunusta varten. Shortsissa on ohut joustava vyötärönauha, ja sitä reunustavat myös satiininauha.

12. Yksiosainen Footie-pyjama miehille:

Yksiosainen Footie-pyjama miehille

Jos olet mukava ja haluat mieluummin käyttää yksiosaista miesten pyjama-asua, tässä on 100% polyesteripyjama. Tässä Onesiessa on vetoketju edessä ja kaksi sivutaskua. Tämä pyjamasetti ei ole vain mukava, vaan myös helppo hallita. Se voidaan pestä koneessa.

13. Monkey Print Pyjamasetti:

Monkey Print Pyjamasetti

Jos olet hauska rakastava henkilö ja rakastat tuoda lapsesi esiin, niin tässä on pojan pajamapuku, joka lähtee apinoimaan !!! Tässä miesten pyjamapuvussa on söpöt apina -kasvot painettuina pitkiin housuihin ja yläosan hihoihin. Yläosassa on pyöreä kaula. Tämä pyjamasetti on räätälöity puuvillakankaasta.

14. Punainen puuvillapajama miehille:

Punainen puuvillapajama miehille

Nämä punaiset puuvillaiset miesten pyjama -puvut on valmistettu puuvillasta, joka on pehmeää iholla. Yläosassa on suora leikkaus. Se on napitettu edessä luonnollisilla helminapeilla ja se on täynnä hihoja. Pyjamahousut ovat täyspitkiä ja niissä on joustava vyötärö ja kiristysnauha. Housujen perhossa on napillinen nappilista.

15. Jogger Pyjama Housut:

Jogger Pyjamahousut

Näistä lenkkeilyhousuista saa erittäin hyvät pyjamat. Ne ovat erittäin mukavia ja parhaita kesäiltoihin, koska ne eivät vaadi minkäänlaista toppia tai paitaa. Nämä lenkkeilijät venyvät ja ovat erittäin ilmavia ja hengittäviä. Ne ovat myös pehmeitä koskettaa eivätkä vahingoita ihoa aiheuttamalla ihottumaa.

Sana pyjama on peräisin hindin sanasta, joka tarkoittaa jalkavaatetta. On mukava pukea löysät ja kevyet pyjamat rentouttavan unen saamiseksi. Voit valita pitkistä housuista lyhyisiin housuihin ja pitkähihaisista yläosista lyhyisiin hihoihin.