15 Mukavaa puuvillan pyjamaa miehille ja naisille

Pyjamat ovat loistava tapa mennä nukkumaan rentoutuneena ja mukavana. Pyjama on kaksiosainen setti, jossa on ylä- ja alaosa. Puuvilla on monen valinta kuumina kesäkuukausina. Tämä pehmeä hengittävä materiaali sopii hyvin kosteisiin öihin. Pyjamasetti on erittäin mukava ja antaa sinun nukkua missä tahansa asennossa tuntematta hankalaa.

Viimeisimmät puuvillapyjamat hyvään uneen kesällä:

Meidän on tarkasteltava 15 suosituinta puuvillapyssyä miehille ja naisille.

1. Sininen ruudullinen puuvilla pyjama:

Sininen ruudullinen puuvilla pyjama

Katso nämä viileät siniset ruudulliset puuvillapyjamat, joissa on ruutukuvio. Sarja sopii naisille, jotka rakastavat vapautta nukkuessaan. Puuvillamateriaali on ihanaa kesällä, koska se on hengittävä ja viileä. Tämä viileä sininen väri on myös jotain, jota useimmat naiset rakastavat. Se rauhoittaa yötä.

2. egyptiläistä puuvillaa pyjamat:

Egyptiläinen puuvilla pyjama

Yksi hienoimmista puuvillasta on egyptiläinen puuvilla. Tämä ihana setti lapsille on tehty sinisillä ja vaaleanpunaisilla raidoilla. Se on sarja, jossa on ylä- ja alaosa. Yläosassa oleva nappi on mukava ja helppo käyttää. 100 -puuvillaiset pyjamat ovat löysät ja toimivat hyvin kaikenikäisille.

3. Harjattua puuvillaa pyjama:

Harjattua puuvillaa pyjama

Yksi pehmeämmistä naisten puuvillapyjamaista on harjattu puuvillapajama. Näissä pyjamasarjoissa on ihana pehmeä tunne. Ne sopivat erinomaisesti nukkumaanmenoaikaan ja muodostavat mukavan kokonaisuuden. Pyjaman tartan -kuvio on myös loistava ja näyttää viileältä ja hienostuneelta.

4.Klassinen puuvillapajama:

Klassinen puuvillapajama

Useimmat naiset pitävät mieluummin valkoisesta puuvillasta valmistettua pyjamaa kokoelmassaan. Puhtaan valkoinen pyjama on yksi klassisista kappaleista. Tässä kauluspaidassa on napit edessä. Edessä oleva tasku on myös loistava sisustuselementti. Nämä täyspitkät pyjamasarjat saavat sinut näyttämään erittäin tyylikkäältä.

5. kukka puuvilla pyjama:

Kukka puuvilla pyjama

Naiset ja kukat kulkevat käsi kädessä. Tämä naisten puuvillainen pyjamasetti on erittäin viileä ja pienet kukkakuviot kaikkialla. Värit ovat erittäin rauhoittavia ja painatus ei ole ylivoimainen. Kukkaisessa pyjamasarjassa on paitakaulus ja napit edessä. Pitkät hihat tekevät siitä täydellisen viileämpiin öihin.

6. Frilly Cotton Pyjama:

Frilly Cotton Pajama

Koristeet ovat loistava lisä mihin tahansa muotoiluun. Rypytetty puuvillapajama on mukava sarja, joka voi olla kokoelmissasi. Valkoisessa ja vaaleanpunaisessa setissä on vaaleanpunainen raidallinen puuvilla pyjamahousu. Yläkauluksen röyhelö näyttää erittäin naiselliselta ja herkulliselta. Kontrastiväriset vaaleanpunaiset napit tekevät koko setistä erityisen.

7. Lyhythihainen puuvillapajama:

Lyhythihainen puuvillapajama

Kokeile näitä yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä lyhythihaisia ​​100 -prosenttisen puuvillan pyjamasettejä. Näitä on erilaisia ​​kuvioita, kuten kukka- tai raidallinen. Yksinkertaisessa pyjamasarjassa on löysä yläosa, jossa on lyhyet hihat. Housut ovat suoraviivaisia ​​ja niissä on mukava joustava vyötärönauha mukavuuden takaamiseksi.

8. Hihaton puuvilla pyjama:

Hihaton puuvillapajama

Pyjamasarjan hihaton yläosa on myös suuri plus monille naisille. Paikoissa, joissa on erittäin kuuma, hihattomat topit ovat loistava valinta. Pyjamasarjan lyhyet housut sopivat myös hyvin kesiin. Voit asettaa nämä sarjat kontrastivärisiksi tai -kuvioiksi.

9. Capri Cotton Pajama:

Capri Cotton Pajama

Toinen tyyli, joka sopii hyvin kesiin, on Capri. Tämä polven alla oleva housutyyli on täydellinen yöllä tarvittavaan helppouteen ja mukavuuteen. Capri antaa sinulle viileyden jaloillesi. Kaikki puuvillapyjamat on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista.

10. Puff hiha puuvilla pyjama:

Puffhihainen puuvillapajama

Lapset näyttävät ihastuttavilta näissä ihanissa kukkapuuvillapyssyissä, joissa on puffhihat. Hihat ovat lyhyet ja tekevät siitä helpon valinnan lapsille. Monissa pyjamaissa on kukka- tai sarjakuvahahmoja. Tämä on hyvä idea, koska lapset nauttivat yöstä ja nukkumaanmenotarinoistaan.

11.Puuvillaiset pyjamahousut:

Puuvillaiset pyjamahousut

Kokeile tätä söpöä raidallista puuvillaista pyjamasettiä, jossa on shortsit täyshousujen sijaan. Shortsit sopivat hyvin kuumalle säälle ja kesän huippuun. Tämä antaa sinulle helpon ja hengittävän tunteen. Shortsissa on joustava vyötärönauha tai solmio. Joka tapauksessa istuvuus on täydellinen ja saa sinut näyttämään melko tyylikkäältä.

12. Cap Sleeve Pajama Set:

Lippishihainen pyjamasetti

Yksi söpö ja hieno setti, jota naiset rakastavat pukeutua, on hihatoppi. Puuvillaisessa pyjamasarjassa on kukkakuvio, joka on erittäin kaunis. Yläosassa on korkkihihat ja voit tuntea olosi täysin vapaaksi tässä setissä. Capri -tyyliset housut ovat myös plus naisille, jotka pitävät hengittävistä vaatteista kesäisin.

13. Sitoa puuvilla Pyjama:

Sitoa puuvilla Pyjama

Yksi hieno valinta puuvillapyjamoissa on, haluaisimmeko sen olla joustavaa vai solmittavaa. Jälkimmäinen on aina hyvä valinta, koska silloin voit säätää sitä mukavuustason mukaan. Elastinen voi myös löystyä jonkin ajan ja usein käytetyn käytön jälkeen. Joten tämä sitottu puuvillapajama on täydellinen tapa saada huoleton yöunet.

14. Miesten puuvillapajama:

Miesten puuvillapajama

Miehet rakastavat tuntea olonsa mukavaksi ja helpoksi yön aikana. Tämä miesten puuvillainen pyjamasetti on täydellinen tapa pitää hänet onnellisena. Sarjan ruudullinen tyyli sopii erinomaisesti miehille ja värit ovat yleensä tummempia. Setin löysä yläosa ja housut toimivat myös erinomaisesti kaikkina iltoina.

15. Irlantilainen puuvilla pyjama:

Irlantilainen puuvilla pyjama

Toinen puuvillamateriaalivalikoima on irlantilainen puuvilla. Tämä on myös puhdasta ja pehmeää puuvillaa, joka sopii erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Perinteiset irlantilaiset painetut sekit näkyvät täällä pyjamasarjassa. Paidan kontrastiputket näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja useimmat miehet pitävät tästä pienestä yksityiskohdasta pyjamasarjassa.

Puuvillapyjamat ovat saatavilla eri väreissä, kuvioissa ja tulosteissa. Ne voivat olla täyshihaisia, puolihihaisia ​​tai jopa hihattomia. Heillä on myös täyspitkät housut, Capri tai shortsit. Pyjamasetti sopii erinomaisesti naisille, miehille ja lapsille.