Top 9 Kaunista silkkipyjama naisten kanssa kuvilla

Silkistä valmistetut asusteet ovat ulkonäöltään ja ulkonäöltään hyvin kuninkaallisia. Samalla voit kantaa sitä äärimmäisen helposti ja mukavasti kotona ollessasi. Ne sopivat kaikkina vuodenaikoina ja saavat sinut tuntemaan itsesi sen mukaisesti ilman luovutuksia. Valittavana on useita eri värejä ja malleja.

Uusimmat ja parhaat silkkipajamat naisille yöllä:

Tässä on joitain Top 9 silkki pyjamaa katsomaan.

1. Rikas pronssi -varjostettu naisten silkkipajama:

Runsaat pronssivarjostetut naisten silkkipajamat

Tämä ylellinen pitkä silkkipajama naisille määrittelee pehmeyden ja mukavuuden. Voit tuntea hämmästyttävän viileän silkkimateriaalin laadun pitkissä hihoissa. Siinä on lovettu kaulus ja edessä rintatasku, jossa napit edessä.

2. Dark Jungle Printed Ladies Silk Pyjamas:

Dark Jungle Printed Ladies Silk Pyjama

Tämä naisten silkkipyjama -setti on valmistettu sileästä laivaston silkkikankaasta. Siinä on salaperäisen tummat viidakkojäljet ​​ympäri vartaloa. Yläosa on viimeistelty kiiltävillä helmipainikkeilla.

3. Kontrastileikkaus Silk Pyjama Set:

Kontrastivärinen silkkipajama

Tämä on paras ylellinen muotoilu naisten silkkipyjama. Se on täydellinen yöasu, jossa on klassinen suuntaus ja lisätty armoa. Se on kaksiosainen silkkipyjama -setti, joka on valmistettu 100% silkistä ja 22 Mommen silkkipainosta.

4. Lyhyt pyöreä pääntie Silk Pyjama:

Lyhyt pyöreä pääntie silkkipajama

Täältä saat 100% korkealaatuisia silkkipajamahousuja, jotka ovat hihatonta tyyppiä ja joissa on säädettävät spagettihihnat. Siinä on lyhyt pyöreä pääntie ja kauha. Se sisältää myös avoimen selän mallin, jossa on joustava vyötärö.

5. Naisten pitkähihaiset silkkipujamat:

Naisten pitkähihaiset silkkipujamat

Tämä on täydellinen mustan silkkipyjama -malli sekä kesä- että talvikausille. Talvella tämä kangas tekee sinusta kodikkaan lämpimän tuntuisella. Ja kesällä se nuolee hikeäsi, jolloin sinusta tuntuu viileältä ja mukavalta. Se on valmistettu 100% silkistä 22 Momme -silkkikankaasta.

6. Kolmiosainen silkkipajama naisille:

Kolmiosainen silkkipajama naisille

Tutustu tähän punaiseen silkkipyjamaan naisille, joilla on täyspitkät hihat, joissa on kiinteä kuvio. Materiaalikoostumus on polyesteri, jossa on V-kaula-kaulus. Nämä täyspitkät pyjamat ovat ihanteellisia kaikkina vuodenaikoina, kuten kesällä ja myös syksyllä.

7. Kaksi taskua, joissa on pitkähihainen naisten pyjama:

Kaksi taskua pitkähihaiset naisten pyjamat

Hyödynnä kokoelma kaksiosaisia ​​vaaleanpunaisia ​​silkkipyjamoja. Siinä on V-pääntie, jossa on lovettu kaulus. Pitkissä hihoissa on kaksi sivutaskua, joissa on nappikiinnitys.

8. Silkki pyjamat vyövaihtoehdoilla:

Silkkipyjama vyövaihtoehdoilla

Tutustu naisten valkoisten silkkipyjama -mallistojen uusimpaan, jossa on siisti silkkivyö, jossa on kaksi vyölenkkiä. Se on valmistettu 100% puhtaasta silkistä, jossa on pitkät hihat, kaksi taitettua hihansuuta ja lovetut kaulukset. Siinä on myös leveät lahkehousut, joissa on nauhanauha joustavan vyötäröllä.

9. Tytön seksikäs ja suunnittelija Silk Pyjama:

Tytön seksikäs ja suunnittelija Silkki pyjama

Löydä parhaat silkkipyjamat tytöille, jotka ovat liian seksikkäitä. Nämä pyjamasarjat on koristeltu pitsisovitteilla rinnassa ja pääntiessä. Siinä on ainutlaatuinen suunnittelijakuvio sekä niskasta että hihoista. Siinä on pitkät housut, jotka on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta.

Sinulla on pitkät housumallit ja myös shortsit trendikkäillä silkkipaidoilla. Saat kauluspaita -tyyppisiä malleja ja myös kiinnitettyinä V -pääntiellä. Valinnan helpottamisen ansiosta sinulla on myös oikeus pukeutua ilman vaikeuksia. Ota nyt paras, joka sopii sinulle. Miehillä sinulla on erinomainen valinta lahjoittaa tämä silkkipajama rakkaillesi.