5 erityistä 3 pisteen Rangoli/Pulli Kolam -mallia

Rangoli on jotain, mitä useimmat naiset tekevät aamulla kotinsa sisäänkäynnillä. Päivittäiseen käyttöön luotu rangoli on yksinkertainen. Vain toisinaan he luovat monimutkaisia ​​ja kauniita malleja, jotka vievät paljon aikaa. Rangoli valmistetaan yleensä aloittamalla pisteiden neliöllä. Tämä voi olla myös 3*3 neliö.

Parhaat 3 pisteen Rangoli/Pulli Kolam -mallit:

Tässä näytämme sinulle kaikki rangolit, jotka voidaan luoda 3*3 -neliön avulla,

1. Helppo 3 pisteen Rangoli:

Helppo 3 pisteen Rangoli

Tässä on upeat 3 pisteen rangolit, jotka voit luoda helposti ilman vaivaa. Tämä on yksinkertaisin malli, joka voidaan tehdä. 3*3 -malli on yleensä jatkuva malli, joka alkaa yhdestä pisteestä ja päättyy toiseen. Sinulla voi olla myös 3 pistettä rangolimallia, jotka yhdistävät useita pisteitä muodostaen kaksi tai kolme osaa koko kuviosta. Kokeile joitain näistä malleista, jos olet aloittelija ja voit sitten luoda parempia malleja myöhemmin.

2. Aloittelija 3 pisteen Rangoli:

Aloittelija 3 pisteen Rangoli

Yksi helpoista aloittelijamalleista on 3 pisteen kollam. Tässä mallissa on kukkien ja lehtien perusmallit, jotka kaikki on tehty 3*3 pistematriisissa. Täällä voit myös improvisoida ja tehdä monia monimutkaisia ​​malleja. Monet ihmiset käyttävät aloittelijan rangolia sisäänkäyntiensä näyttämiseen. Käyrien ja viivojen avulla voit luoda useita upeita kappaleita. Koska tämä malli on tarkoitettu aloittelijoille, kuviot pidetään yksinkertaisina. Mutta voit lisätä suunnittelua ja luoda myös oman ainutlaatuisen kuvion.

3. 3 pistettä Kolangal:

3 pistettä Kolangal

Tässä on 3 pulli kolangal, joka käyttää 3*3 neliötä monimutkaisten mallien luomiseen. Rangoli voi käyttää viivoja tai kaaria suunnittelun tekemiseen. Kolangal valmistetaan yhdistämättä pisteitä, mutta pyörii pisteiden ympärillä. Joten tässä pisteet ovat myös osa suunnittelua. Voit käyttää tätä temppelin koristeluun sekä talon sisäänkäyntiin. Kokeile tätä yksinkertaista suunnittelua ja nautit varmasti rangolin tekemisestä uudestaan ​​ja uudestaan.

4. Yksinkertainen Kolam Rangoli:

Yksinkertainen Kolam Rangoli

Kokeile tätä värikästä 3 pisteen sikku kolamia, jossa on upeita kuvioita. Vaihtoehtoja on monia, ja voit lisätä enemmän kuin kaksi väriä tähän rangoliin. Anna sille eloisa kosketus käyttämällä kirkkaita värejä valkoisella reunuksella. Kolmen pisteen kolam on erittäin tärkeä suurille festivaaleille, ja kaikki naiset rakastavat tehdä näitä monimutkaisia ​​malleja. Voit valita kukkakuvion tai geometrisen kuvion. Täytä värit haluamallasi tavalla ja lopputulos on erittäin kaunis. Kolam -kuviot voivat tehdä kuka tahansa.

5. Erityiset Rangoli -mallit:

Erityiset Rangoli -mallit

Voit kokeilla kättäsi tässä upeassa erityisessä rangolimallissa, joka sisältää 3 pistettä. Suunnittelu on kaunis kukkapohja, joka käyttää kaaria ja pisteitä. Sinun on aloitettava yhdestä pisteestä ja jatkettava pysähtymättä viimeiseen pisteeseen. Tämä luo jatkuvan virran ja saa aikaan kukkakuvan. Joitakin neliön pisteitä korostetaan myös enemmän jauhetta, jotta ne näyttävät suuremmilta. On olemassa niin monia erilaisia ​​rangolimalleja, joita voit tehdä helposti noudattamalla annettuja ohjeita.

Rangoli -mallit, joissa käytetään 3*3 -neliötä, ovat hyviä sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Mallit voidaan valmistaa vain valkoisesta jauheesta päivittäiseen käyttöön tai ne voidaan tehdä useilla väreillä juhlatilaisuuksiin. Kokeile malleja käyttämällä 3 pisteen kuvioita luodaksesi kukka- tai jopa geometrisia kuvioita.