5 yksinkertaista Athapookalam -mallia kuvilla!

Athapookalam on kukkamatto, jonka luot erityisissä tilaisuuksissa, kuten Onam. Nämä ovat kukka rangolia lattialla, joka on luotu kukka terälehtiä, lehtiä ja väriä. Ne ovat yleensä suuria ja niiden luominen vie aikaa. Tässä esittelemme joitain perinteisempiä ja uusimpia moderneja versioita athapookalam -malleista.

Paras perinteinen Athapookalam -malli:

Tässä esittelemme sinulle 5 parasta mallia. Athapookalam on kuin kukka rangoli. Se näyttää ainutlaatuiselta ja perinteiseltä tyylikkäältä.

1. Onamin erikoissuunnittelu:

Onamin erikoissuunnittelu

Onamille ei ole mitään parempaa kuin athapookalam -malli. Ihana kukkainen rangoli -muotoilu on tehty tuoreista kukista, jotka on sijoitettu tietyllä tavalla. Mallissa on sinappia, keltaista, punaista, vihreää jne., Juuri sopivia kukille ja lehdille. Voit valita nämä värit tekemäsi mallin mukaan.

Tässä suunnittelussa on samankeskisiä ympyröitä, jotka kasvavat ja suurenevat. Athapookalaamin koko voi olla valtava tilaisuuden mukaan. Niitä käytetään myös kilpailuihin, joissa paras tuomitaan luovuuden ja eri värien käytön perusteella. Tällä on myös mukava 3D -vaikutus, ja se antaa sille enemmän merkkejä. Voit kokeilla tätä muotoilua ja aloittaa yksinkertaisella versiolla. Valitse rohkeat värit, jotta ne erottuvat. Sinun on myös yritettävä käyttää värejä, jotka ovat luonnollisia kukkia, jotta terälehtiä voidaan käyttää selvästi.

2. Auringonkukka Athapookalam Design:

Auringonkukka Athapookalam Design

Yksi monista Atham -malleista on auringonkukkakuvio. Täällä voit tehdä auringonkukasta jättimäisen kuvan lisäämällä suunnitteluun erilaisia ​​kukka terälehtiä. Kehäkukan käyttöä käytetään laajalti athapookalam -malleissa. Tulet nauttimaan näiden athapookalam -kuvien tekemisestä. Yritä tehdä sama malli, koska ne tulevat melko hyvin.

Tässä sisäkierros on tehty keltaisista kukista. Sitten se on kerrostettu oranssilla kukalla, jota seuraa valkoinen ja keltainen. Onam athapookalam -mallien valkoiset kukat on asetettu näyttämään auringonkukan yksittäisiä kukan terälehtiä. Myös mustan tai ruskean värin käyttöä käytetään paljon. Tämä toimii reunana, ja voit käyttää sitä korostamaan terälehtiä ja sisäkierrosta.

Tee tästä Onam athapookalam -mallista erityinen, koska niitä käytetään yleensä juhlatilaisuuksissa. Käytetyt kukat ovat myös erikoisia ja kalliita, joten suunnittelun pitäisi tehdä heille oikeutta. Voit tehdä haluamasi kukkakuvion, mutta auringonkukka on aina yksi suosituimmista vaihtoehdoista.

3. Nykyaikainen Athapookalam -muotoilu:

Nykyaikainen Athapookalam -muotoilu

Nyt sinulla on Atham -kuvia, jotka ovat täynnä nykyaikaisia ​​malleja. Athapoo -mallit voidaan tehdä myös ilman perinteisiä kuvia. Nuoret rakastavat kokeilla kättään athapookalamin uusissa malleissa, jotka ovat yksinkertaisia ​​athapookalam -malleja mutta modernilla otteella. Nämä yksinkertaiset athapookalam -mallit muuttavat jotain kauniimmaksi.

Täällä näet keskeisen kuvan käytön. Veneen ja kookospuun kuva sekä aurinko ovat upea konsepti, joka symboloi Keralan rannikkoaluetta. Tämä perinteinen kuva lisätään nyt myös nykyaikaisiin athapookalam -malleihin. Voit valita sateenkaaren eri värit luodaksesi tämän upean muotoilun. Suunnittelun keskipiste on erittäin tärkeä, joten mittaukset on suoritettava oikein. Ulkokerroksen ulkoasu on auringonkukka tai lootuskukka. Käytetyt värit sisältävät oranssin, keltaisen ja violetin. Valitse tumma kukka reunakerrokselle. Tee myös kaikesta iso.

4. Kotilo Athapookalam Design:

Kotilo Athapookalam Design

Suurin osa malleista ei ole pieniä athapookalam -malleja. Ne on tehty athapookalam -valokuvista ja luotu sitten suuressa mittakaavassa. Nämä mallit voivat sisältää kaikki perinteiset kukkakuvat tai jopa jotkut uskonnolliset esineet niissä. Tässä nimenomaan onam -suunnittelussa on keskiökuva. Tätä uskonnollista symbolia käytetään suunnittelussa, ja se näyttää erittäin tyylikkäältä. Karpalo on piirretty suuressa mittakaavassa suunnittelun keskelle. Se on täynnä valkoisia kukkia ja vuorattu ruskealla. Ympäröivät kerrokset ovat täynnä oransseja kukkia ja sitten keltaisia ​​ja violetteja kukkia. Viimeisen kerroksen filigraanityö on myös kunnioitusta herättävä. Nämä ovat täynnä violetteja ja vaaleanpunaisia ​​kukkia. Tee tämä ihana athapookalam juhlatilaisuuksiisi. Suunnittelu on helppo luoda uudelleen. Ainoa vaikeus tässä suunnittelussa on itse koukku. Voit jäljittää suunnittelun ensin ja alkaa sitten täyttää sen kukilla. Tee tästä suunnittelusta erittäin mielenkiintoinen, ja löydät monia ihmisiä, jotka ovat tyytyväisiä muotoiluun.

5. Tanssija Athapookalam Design:

Tanssija Athapookalam Design

Yksi athapookalamin uusimmista trendeistä on athapookalam -mallit, joissa on teemoja. Näitä malleja ovat kathakali pookalam -malli, jossa sinulla on kathakali -tanssija athapookalamin keskellä. Tämän nimenomaisen suunnittelun tanssija on keskellä kauniissa asennossa. Tanssijan mekko on täynnä valkoisia kukkia. Voit sitten kerrostaa muutkin kierrokset eri väreillä. Täällä he ovat käyttäneet keltaista, sinappia ja punaista pääväreinä, jotka koristavat athapookalamia.

Tee tämä etsimällä ensin keskellä oleva kuva. Täytä mekko ja tanssija kukilla. Kun tämä on tehty, voit ympäröidä tanssijan suurilla ympyröillä kukkia. Tämä voidaan tehdä myös näyttämään siltä, ​​että hän on diyalla. Häntä ympäröivien kukkien muodon on oltava sellainen, että näyttää siltä, ​​että hän on diyan päällä. Nämä uudet muotoiluteemat ovat saamassa suosiota nykyaikaisen trendin vuoksi ja koska nuoret haluavat kokeilla uusia ideoita.

Athapookalam voi olla perinteinen tai moderni. Perinteiset mallit ovat yleensä kukkapohjaisia. Moderneissa on kuvia esineistä tai tanssijoista kukkapohjassa. Tämä luo jotain ainutlaatuista ja tyylikästä.