9 erityistä Raksha Bandhan Rangolin mallia vuodelle 2021!

Raksha Bandhan on kuuluisa vuosittainen juhla ja festivaali. Naiset tai tytöt antavat veljelle erikoispuuvillasta valmistetun rannekkeen, joka kohtelee, tukee tai opastaa häntä veljenä. Rakhi on suojaava solmu ja tämä on kuin veljen lupaus, joka tukee sisarensa elinaikaa. Raksha Bandhan on sisarusten välinen emotionaalinen side. Tämä juhlapäivä on erityinen päivä kaikille veljille ja sisarille, Rakhin rangolimallit ovat osa tätä päivää, jonka pienet tyttölapset asiantuntijoille naisille haluavat tehdä tänä päivänä. Tämän artikkelin kautta kootaan ja esitetään suosituimmat Raksha Bandhan rangolimallit, jotka tekevät kodistasi kauniimman rakhi -päivänä.

Parhaat Rangoli -mallit Rakhille kuvan kanssa:

Hanki suosikkimateriaalisi suunnittelemaan rangolia Rakhille ja kokeile näitä 9 suosituinta rangoli -mallia Raksha Bandhanille, kutsu iloisesti veljesi.

1. Yksinkertainen Raksha Bandhan -suunnittelu:

Yksinkertainen Raksha Bandhan -suunnittelu

Raksha Bandhan on juhla, joka luo turvallisen emotionaalisen siteen sisaren ja veljen suhteen. Rangoli on erinomainen valinta tehdä erityinen päivä festivaalilla. Tasaisella pinnalla yksittäinen helppo Raksha Bandhan rangoli -muotoilu, jossa on lainaus marathin kielellä, voi auttaa sinua esittämään toiveesi sanoin.

2. Mahtava kaunis Rangoli -muotoilu:

Upea kaunis Rangoli -muotoilu

Tämä on rangolikuvio, joka on hyödyllinen luoville suunnittelijoille ja myös Raksha Bandhanin erityinen rangolisuunnittelu. Rakhi -päivänä voit tehdä tämän tyyppisen suunnittelun käyttämällä sormiasi kaarevassa liikkeessä. Keskellä on lootuskukka-tyyppinen muotoilu, jossa on pyöreät maalit muta-värissä. Tämä on erityisen hyvä rangoli Rakshabandhanille. Sekoitetut värit voivat antaa klassisen kiintymyksen Rakhin päivänä.

3. Värikäs Raksha Bandhan Rangoli:

Värikäs Raksha bandhan Rangoli

Jos sinulla on pieni tila oven edessä, voit kokeilla tumman sinistä neliömäistä rakhi -muotoista rangolia.Sekoittamalla tummat värit voit kiinnittää sukulaisten tai vieraiden huomion. Eri sävyt, joissa on symboli Rakhi ja Raksha Bandhan -lainauksen mainitseminen, voivat saada veljesi arvostuksen.

4.Rangoli -symboli Rakhin päivänä:

Symboli Rangoli Rakhin päivänä

Rakhi on hindulaisen kulttuurin pääjuhla, ja se määrittää veljen ja sisaren välisen emotionaalisen kiintymyksen. Voit käyttää rakhi -symbolia rangolissa, mikä on paras vaihtoehto, jos olet aloittelija rangolin suunnittelussa. Kokeile tätä yksinkertaista ja helppoa muotoilua myös eri väreillä ja kuvioilla.

5. Ganesha Rangoli Raksha Bandhanissa:

Ganesha Rangoli on Raksha bandhan

Ne tytöt, joilla ei ole veljeä, ja he haluavat juhlia Raksha Bandhania; niin Lord Ganesha on paras valinta tehdä hänestä veljesi. Ganesha rangoli vaikuttaa positiivisesti ajatteluusi. Vihreän värin käyttö rangolilla voi tehdä Raksha Bandhan -päivästäsi varmasti erityisen.

6. Marigold Flower Design Raksha Bandhanissa:

Marigold Flower Design Raksha bandhanissa

Jos sinulla ei ole rangoli -esineitä kotona, sinun ei tarvitse huolehtia, voit yrittää tehdä rangolin käyttämällä saatavilla olevaa materiaalia. Hanki kukkia tekemään erityinen muotoilu rangolista Raksha Bandhanilla. Tämä muotoilu antaa raikkaan ilmeen ovellesi, keltaiset ja punaiset kukat ovat hyödyllisiä tähän rangoliin. Kokeile varmasti.

7. Erityinen Rangoli, joka kokoontuu Raksha Bandhaniin:

Erityinen Rangoli kokoontuu Raksha Bandhanilla

Monet ihmiset haluavat juhlia festivaaleja perheen kanssa, ja he suunnittelevat tämän tapaamisen mukaan. Jos teet erityisen päivän Raksha Bandhanilla, tee Raksha Bandhanin erityinen rangoli käyttämällä tätä muotoilua. Ihmiset, jotka rakastavat liittyä tähän toimintoon salissa tai juhlissa, salin sisäänkäynnillä voit laittaa tämän mallin suosikkiväreillä. Se voi näyttää hieman vaikealta suunnitella, mutta voit käyttää muiden asiantuntijoidesi rangolisuunnittelijoita.

8. Luova Raksha Bandhan Rangoli:

Luova Raksha Bandhan Rangoli

Hanki luovaa ajattelua rangolisuunnittelussa; tämä on hyvä valinta luoville sormillesi. Voit käyttää kuvion yksinkertaista pyöreää ja soikeaa muotoa sormillasi. Hanki tämä malli halutulla lainauksella. Anna sen loistaa muilla väreillä; älä unohda vetää tummaa rajaa suunnittelulle.

9. Kukkapisteitä yksinkertainen Rangoli:

Kukka pisteitä yksinkertainen Rangoli

Pienet tyttölapset, jotka ovat erittäin innoissaan Raksha Bandhan -päivästä ja haluavat kokeilla rangolisuunnittelua Raksha Bandhan -päivänä, voivat he kokeilla tätä kukkakuvaa aloittelijatasolla. He nauttivat varmasti tästä yksinkertaisesta rangolista. Nämä Rakhin rangolimallit ovat hyvä idea tehdä onnelliseksi vanhempiesi ja veljesi kanssa.

Yhteenveto:

Veljen ja sisaren välinen suhde on sanaton; et voi mainita niitä yhdellä sanalla. Joku on kanssani on veljen lupaus sisarelleen. Rakhin Rangolin mallit ovat luovan ajatuksen päätyyppi, joka ilmaisee toiveita sanojen sijasta.