9 καλύτερα σχέδια Gudi Padwa Rangoli με εικόνες 2021

Οι ινδουιστές του Μαράθι υποδέχονται ένα νέο έτος την ημέρα Gudi padwa, αυτή η γιορτή της ημέρας γίνεται στη Μαχαράστρα του μήνα Chaitra σύμφωνα με το ινδουιστικό ημερολόγιο. Στην Καρνατάκα ή στο Άντρα Πραντές οι άνθρωποι αγαπούν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα ως Ουγκάντι. Το Gudi padwa στον ινδουιστικό πολιτισμό υποδηλώνει τη λατρεία του Κυρίου Μπράχμα και οι άνθρωποι εμπιστεύονται την αλήθεια ότι ο Μπράχμα είναι ο δημιουργός αυτού του σύμπαντος. Στη χώρα της Ινδίας, αυτή η ημέρα γιορτάζεται με διαφορετικά ονόματα και με διαφορετικές μορφές επίσης. Οι γυναίκες θέλουν να διακοσμούν το σπίτι τους με τη βοήθεια σχεδίων Gudi padwa rangoli.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια Gudi Padwa Rangoli Kolam με εικόνες:

Gudi Padwa, ακολουθήστε το παλαιό φεστιβάλ παράδοσης, επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και δοκιμάστε τα κορυφαία 9 αυτά τα απλά και εύκολα σχέδια Gudi padwa rangoli.

1. Marathi Gudi Padwa Rangoli Design:

Σχέδια Marathi Gudi Padwa Rangoli

Η ινδική παράδοση δεν υποχωρεί ποτέ, το gudi padwa είναι η καλύτερη εποχή που δίνει τη νέα μέρα ως αρχή της νέας χρονιάς του Μαράθι. Η προσφορά ευχών στο Μαράθι με αυτόν τον τύπο σχεδίου δίνει μια συνταξιοδοτική παραδοσιακή εμφάνιση για την είσοδο του σπιτιού. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο σίγουρα για το επερχόμενο Gudi padwa σας.

2. Απλά σχέδια Gudi Padwa Rangoli:

Απλά σχέδια Gudi Padwa Rangoli

Η απλότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την ιδέα σας, αν κοιτάτε απλά σχέδια rangoli για gudi padwa, δοκιμάστε αυτό το τετράγωνο απλό gudi padva εύχεται rangoli για μικρό χώρο στην είσοδο. Το μεσαίο σύμβολο του gudi padwa μπορεί να προσελκύσει μια ελκυστική εμφάνιση για όλους.

3. Σχέδια Gudi Padwa Kolam Rangoli:

Σχέδια Gudi Padwa Kolam Rangoli

Διακοσμήστε την κύρια είσοδό σας με το σχεδιασμό του απλού gudi padwa rangoli κατά περίσταση. αυτό το padwa rangoli μπορεί να σας δώσει την καλύτερη εμφάνιση για τις προσπάθειές σας. Η παράθεση στο Μαράθι για gudi padwa wish μπορεί να κάνει μια μοντέρνα δήλωση. Το πράσινο χρώμα διατηρεί την απαλότητα στην αφή για αυτό το σχέδιο.

4. Gudi Padwa Floral Rangoli:

Gudi Padwa Floral Rangoli

Ο σχεδιασμός στον λευκό χρωματιστό κύκλο με τη βοήθεια πορτοκαλί χρώματος κύκλου και φύλλων μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα ράνγκολι για gudi padwa. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το μοτίβο χρησιμοποιώντας υλικό όπως χρωματιστό ρύζι, πέταλα λουλουδιών ή άμμο κ.λπ. μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το rangoli κοντά στην είσοδο ή την κύρια πύλη επίσης.

5. Gudi Padwa Special Rangoli:

Gudi Padwa Special Rangoli

Το ειδικό rangoli για το gudi padwa μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ανάλογα με τις υλικές σας ανάγκες, μπορείτε επίσης να αναμίξετε χρωματιστό σύμφωνα με την ιδέα σας. Οι κυκλικές γραμμές και ο σχεδιασμός μπορούν να δώσουν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό. Τοποθετήστε ντίβες γύρω από τον κύκλο που αποτυπώνουν αποτελεσματικά το θετικό αποτέλεσμα του φυσικού θέματος. Το πράσινο και το πορτοκαλί χρώμα θα είναι η καλή επιλογή χρώματος για το Gudi padwa special.

6. Χαριτωμένο σχέδιο Gudi Padwa Rangoli:

Χαριτωμένο σχέδιο Gudi Padwa Rangoli

Η αναφορά της παράδοσης χρησιμοποιώντας την ιδέα σας στο rangoli μπορεί να είναι σίγουρα αποτελεσματική. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός για μικρό χώρο. Μπορείτε εύκολα να αναφέρετε το ζωντανό Saree, το Kalash και το Gudi. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες. Βάλτε μια μικρή ντίβα για μια κουραστική μέρα την πρώτη μέρα του νέου έτους στο Μαράθι.

7. Peacock Rangoli Design στο Gudi Padwa:

Σχέδιο Peacock Rangoli στο Gudi Padwa

Το Peacock είναι το κύριο σύμβολο σε κάθε περίσταση, αυτός ο τύπος παγώνι είναι πολύ χρήσιμος και ελκυστικός σε περιστασιακού τύπου rangoli. Τέτοιο είδος σχεδίου θα βρείτε κυρίως σε ναούς επίσης. Διαφορετικές ποικιλίες και περισσότερα χρώματα μπορούν να δώσουν μια καλή και όμορφη τέχνη στην καρδιά.

8. Σκληρός σχεδιασμός Gudi Padwa Kolam:

Σκληρός σχεδιασμός Gudi Padwa Kolam

Η αγάπη των γυναικών να σχεδιάζουν ένα rangoli σε κάθε περίσταση και σε λίγους ειδικούς αρέσει να χρησιμοποιούν τις σκληρές τους προσπάθειες για να φτιάξουν ένα κλασικό και ασυναγώνιστο rangoli στο Gudi padwa. Αυτό είναι το καλύτερο και σκληρό σχέδιο που είναι ένα πορτραίτο τύπου paithani saree wear γυναικών στον πολιτισμό του Μαράθι. Αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά οι ειδικοί μπορούν να δώσουν μια πιο συναισθηματική πινελιά με αυτόν τον τρόπο στην εποχή.

9. Μικρό και όμορφο Gudi Padwa Rangoli:

Μικρό και όμορφο Gudi Padwa Rangoli

Εάν σκέφτεστε μικρά rangoli στο Gudi padva για το μικρό σας χώρο κοντά στην πόρτα, τότε το rangoli gudi padwa σε μικρή δομή θα είναι αυτό. Μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στον κύριο σχεδιασμό του gudi και να κάνετε ένα μικρό απόσπασμα ευχάριστο Gudi padwa στο Μαράθι. Λιγότερες ποσότητες χρώματος και υλικού μπορούν να είναι η καλύτερη επιλογή πάντα με απλό τρόπο έκφρασης.

Δοκιμάστε αυτούς τους διαφορετικούς τύπους μοναδικής ιδέας για τη γιορτή σας gudi padwa σε μοτίβα rangoli. Το Rangoli δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά αυτή την ημέρα. Η παράδοση καλωσορίσματος του νέου έτους Μαράθι σε μορφή rangoli μπορεί να είναι μια καλή επιλογή πάντα.