9 modernia OM Rangoli -mallia kuvilla

Rangoli on paras koristeellinen tavaramerkki, jota vieraat todella ihailevat, ja se lisää myös sisustuksen laatua. Rangoli löytyy talon, temppelin, kadun ja jonkin toimivan paikan ulkopuolelta. Parasta on kiilto ja ulkonäkö. Yksi tällainen malli on Om rangoli -mallit, jotka ovat hindujen uskonnollinen symboli. Tämä rangoli on yleensä suunniteltu hindutemppelien ulkopuolella. Om rangolille voi olla monia tällaisia ​​malleja. Paras rangoli on monivärinen.

Uusimmat Om Rangoli -mallit kuvilla:

Tässä on luettelo 9 suosituimmasta Om rangoli -mallista, kokeile näitä malleja todella ihailemaan vieraita ja myös rauhallista tunnelmaa talossasi.

1. Helppo Om -suunnittelu:

Helppo Om -suunnittelu

Om rangoli ei ole monimutkainen, ja se voidaan suunnitella helposti. Nämä helpot mallit voidaan suunnitella pieniin tapahtumiin. Paras valinta on monivärien käyttö, koska sen kiilto parantaa omin ulkoasua. Ne voidaan suunnitella temppeleiden ulkopuolelle.

2. Luova Om -suunnittelu:

Luovat Om -mallit

Jopa Om voidaan suunnitella luovasti, mikä tarkoittaa, että siihen lisätään lisää kuvia. Yksi tällainen luova kuva näkyy selvästi annetussa kuvassa, mutta muista käyttää monivärisiä näissä Om-malleissa.

3. Diwali Om -suunnittelu:

Diwali Om -mallit

Di rangin Om rangoli -malleja voi olla monia, mutta kauneimmat voidaan suunnitella valojen avulla. Nämä rangolit on parannettu toiselle tasolle, kun niitä käytetään valojen kanssa. Monivärien käyttö suunnittelussa olisi paras valinta tähän.

4. Kaunis Om -muotoilu:

Kauniita Om -malleja

Kauniita ja suuria malleja voidaan muodostaa suuriin tapahtumiin. Moniväristen käyttö olisi paras valinta, koska se lisää rangolin ulkonäköä. Kaunis rangoli on esitetty kuvassa. Ne voidaan kuvata temppeleiden ulkopuolella ja kaduilla.

5. Värikäs Rangoli -muotoilu:

Värikkäitä Rangoli -malleja

Värikkäitä malleja voidaan käyttää myös Om -suunnitteluun. Näitä voidaan harjoitella myös kilpailuihin. Värikäs rangoli lisää Om rangoliksen luovuutta. Näitä voidaan parantaa joidenkin valojen, kuten “Diya’s”, avulla

6. Yksinkertainen Om -muotoilu:

Yksinkertainen Om -muotoilu

Yksinkertaiset mallit on yleensä tarkoitettu pieniin tapahtumiin ja ne voivat olla pienikokoisia. Nämä kuvataan yleensä kaduilla. Monivärien käyttö olisi paras vaihtoehto tähän. Yksi tällainen yksinkertainen muotoilu on kuvalähteessä.

7. Uskonnollinen Om Rangoli:

Uskonnollinen Om Rangoli

Uskonnollinen desgin on yleensä tarkoitettu Ganesh Chathurthin yhteydessä, jossa ihmiset palvovat Lord Ganeshia. Om -symboli kuvaa yhtenäisyyden voimaa ja ihmiset todella ihailevat sitä. Tähän voidaan käyttää myös yhtä väriä, mutta monivärinen loistaa paremmin.

8. Valot Om Design:

Valot Rangoli -mallit

Rangoli -valot ovat yksi parhaista Om rangoli -malleista. Valot lisäävät luovuuden merkitystä rangolikselle. Yksi tällainen valaistus rangoli on kuvalähteessä. Paras valinta on monivärien käyttö.

9. Temple Om Design:

Temple Om -mallit

Temppelin Om -mallit on suunniteltu hindutemppelien ulkopuolelle, missä eri ihmiset tulevat palvomaan Jumalaa. Suunniteltua temppeliä tulee käyttää valojen kanssa. Monivärien käyttö olisi paras vaihtoehto tähän. Yksiväriset rangolit voivat olla valinta temppelin Om -malleille.

Om rangolin malleissa on monia tällaisia ​​malleja, mutta nämä olivat joitain parhaista. Paras valinta näistä voi olla temppeli, Diwali, kevyet Om -mallit, jotka ammattilaiset voivat suunnitella suuriin tilaisuuksiin, kun taas yksinkertaisia ​​ja helppoja rangoliksia voidaan suunnitella pieniin tapahtumiin. Paras valinta suunnittelussa olisi monivärien käyttö.