9 Paras keinotekoinen Rangoli -malli kuvilla

Keinotekoiset rangolimallit ovat värikkäitä kuvioita, jotka on tehty eri värisistä materiaaleista. Nämä materiaalit eivät ole jauhevärit, kuten normaalisti rangolis. Ne on valmistettu helmistä, koruista, kukkien terälehdistä, lehdistä, valmiista rangolitarroista ja muista oivallisista menetelmistä rangoliksen valmistamiseksi. Tämä lisää taiteen vaihtelua ja helpottaa työtä.

Upeat keinotekoiset Rangoli -mallit valokuvilla:

Tässä on luettelo hienoimmista keinotekoisista rangolimalleista, joissa on kuvia, jotka on helppo tehdä ja jotka antavat hienon ilmeen ympäristölle.

1. Sydämen muotoinen Rangoli-kuvio:

Sydämen muotoinen Rangoli-kuvio

Yllä olevassa kuvassa näemme kauniisti ommeltu rangolikuvion. Tämä kuvio sisältää pyöreän kankaan, joka on ommeltu helmillä ja kuvioilla ja reunustettu ruskealla köydellä. Kahden reunan keskellä näemme sinisen rangolin värin levinneen tasaisesti ja ulkopuolelta näemme 8 sydämen muotoista ommeltua mallia koko ympyrän ympärillä.

2. Irrotettava Rangoli -kuvio:

Irrotettava Rangoli -kuvio

Kuvassa on irrotettava rangoli -kuvio. Tämä on vihreä rangoli, johon on lisätty punaruskea, punainen, hopea ja kultainen helmi. Rangolin pyöreä osa on kiinnitetty terälehtimaisen muodon eri osiin ulommalla puoliskolla. Niitä lisätään edelleen pienillä ”Pradeep” -malleilla.

3. Riikinkukon muotoilu helmien avulla:

Peacock -muotoilu helmien avulla

Riikinkukon rangolimallit näyttävät kauniilta sen täydellisyyden vuoksi. Se sisälsi erilaisia ​​muotoja riikinkukon rungon tekemiseksi, kehon reuna tehtiin pienillä keltaisilla helmillä, siivet suunniteltiin sekoitetuilla väreillä, höyhenet takana olivat täydellisesti muotoiltuja, jotta muotoilu olisi sopivampi. Keskellä oleva pyöreä muotoilu, joka on tehty samanlaisilla helmillä, sai muotoilun oikeaan muotoon.

4. Herra Ganesha Rangoli puun avulla:

Lordi Ganesha Rangoli puun avulla

Lord Ganeshan muotoinen puupiirros oli värjätty punaiseksi pohjaksi. Malleja oli lisätty eri väreillä: keltainen, oranssi, vihreä, mauve jne. Tämä sai rangolin näyttämään houkuttelevammalta ja se sopii esimerkiksi Diwalin tai Ganesh Chaturthin kaltaisiin tilaisuuksiin.

5. helmillä Rangoli suunnittelu:

Helmillä koristeltu Rangoli -muotoilu

Tämä on toinen helmillä varustettu rangoli, jossa on neljä kuviota, joissa on kaksi vastakkaista väriyhdistelmää ja jotka on sijoitettu neljään eri suuntaan. Keskellä on pieni pyöreä kuvio ja ytimessä helmimallit. Tämä on yksi tunnetuimmista ja kauneimmista keinotekoisista rangolimalleista, joissa on rundin muotoisia kundaneja.

6. yksinkertainen tarra Rangoli mallit:

Yksinkertaiset Rangoli -tarrat

Tarran rangolit ovat valmiita rangolisia, joita saat markkinoilla. Sinun tarvitsee vain ostaa ne, irrottaa kansi ja kiinnittää se lattialle haluamaasi muotoiluun. Tämä ei vie aikaa ja vaivaa, se tekee työstä helppoa ja ihmiset, jotka pelkäävät saada rangolinsa sotkuiseksi, pyrkivät pankkiin. Tämä keinotekoinen tarra rangoli on kaunis ja värikäs, koska ne on valmistettu kirkkaista punaisista, keltaisista, sinisistä, vihreistä ja violetista.

7. Tarra Rangoli -mallit festivaaleille:

Tarra Rangoli -malleja festivaaleille

Yllä oleva rangoli on tarra, joka sopii Laxmi Pujalle tai Diwalille. Jalkojen merkki on suunniteltu yleensä jumalatar Laxmille ihmisille, jotka haluavat hänen tulevan koteihinsa ja siunaamaan heitä vauraudella ja onnella. Tämä on yksinkertainen rangoli -muotoilu, jossa on sininen, punainen, musta ja keltainen. Kahden jalan välissä on keltainen ja vihreä kukka, joka ei anna mallin näyttää tyhjältä.

8. Keinotekoinen kukka Rangoli -mallit:

Keinotekoinen kukka Rangoli -mallit

Myös keinotekoiset Rangolit on valmistettu kukista. Yllä olevassa kuvassa näemme keltaisen ja oranssin kehäkukan terälehtiä, ruusuja, puun lehtiä ja valkoisen ja violetin kukan terälehtiä. Ne on sijoitettu tasaisesti rangolisiin, joka on tähti ympyrän sisällä ja jonka keskellä on jälleen ympyrä. Nämä on ensin suunniteltu liidulla ja lisätty sitten kukkamateriaaleihin, jotta se näyttää täydelliseltä.

9. Keinotekoiset Kundan Rangoli -mallit:

Keinotekoiset Kundan Rangoli -mallit

Yllä oleva rangoli on valmistettu Etelä -Intiassa, erityisesti Bangaloressa, suosittujen Kundanien kanssa. Tämä on täydellinen malli, joka myydään valmiina tai voidaan ommella ja tehdä. Tämä keinotekoinen Kundan rangoli -kuvio on erittäin kaunis ja houkutteleva.