9 parasta kelluvaa Rangoli -mallia

Tyypilliset perinteiset rangolit valmistettiin jauheilla lattialla. Mutta kuten kaikki muutkin perinteet, myös rangolis on päivitetty vastaamaan 2000 -luvun ihmisen tarpeita. Kelluvat rangolit ovat tämän luomisen tulosta. Nykyään myös kaupunkiperheiden naiset työskentelevät. Kenelläkään ei siis ole aikaa tehdä täydellistä rangolia. Joten he tekevät sen sijaan ostaa rangolitarroja, joko digitaalisia tai käsintehtyjä tekojalokivillä. He kiinnittävät nämä tarrat lattialle ja toimivat tehokkaina rangolisina. Yksi askel eteenpäin ostaessasi muovisen kelluvan rangolisin, jota voit kellua suurissa terrakotta -kulhoissa.

Erilaisia ​​kelluvia Rangoli -malleja:

Katsotaanpa, kuinka piirtää kelluvat rangolimallit eri materiaalista eri kuvioihin.

1. Voimakkaasti koristeltu kelluva Rangolis:

Voimakkaasti koristeltu kelluva Rangolis

Kelluva rangolis, jossa on suuri määrä strasseja eri väreissä ja jotka muodostavat samankeskisiä ympyröitä tai kukka -terälehtiä. Nämä saattavat näyttää joillekin liian karuilta, mutta toiset palvelevat tarkoitusta. Niillä on olennaisesti perinteinen ulkonäkö ja enemmän kiiltoa ja kiiltoa kuin vanhojen aikojen yksinkertaisella jauheella.

2. Kaunis kelluva Rangolis:

Kaunis kelluva Rangolis

Kelluvien rangolikuvioiden ei tarvitse olla yksinkertaisia ​​ympyröitä tai kukkia. Ne voivat olla myös luovia malleja, joissa on erilaisia ​​muotoja ja kaaria. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä kelluvan rangolin valmistamiseksi, on suunnitella paksu muovi niin, että se kelluu veden päälle! Näihin lisätään usein kelluvia kynttilöitä, jotka tekevät niistä houkuttelevampia.

3. Kukka kelluva Rangolis:

Kukka kelluva Rangolis

Myös kelluvat rangolimallit kukkien muodossa, joissa on enemmän strassikukkia, näyttävät hyvältä. Kirkkaat violetit, kultaiset ja valkoiset värit lisäävät muotoilua, mikä tekee siitä houkuttelevamman. Nämä mallit ovat yksinkertaisia ​​ja silti näyttävät monimutkaisilta. Tämä on heidän kauneutensa.

4. Perinteinen kelluva Rangolis:

Perinteinen kelluva Rangolis

Kelluva rangolis perinteisissä muodoissa kivillä, jotka koristavat mallien rajoja, näyttävät myös hyviltä. kuviot ovat yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja, jotka on järjestetty taitavasti. Nämä rangolikset voidaan kelluttaa suurissa terrakotta -kulhoissa, joissa on kukkia ja diyoja ja muita vastaavia koristeita.

5. Yksinkertainen kelluva Rangolis:

Yksinkertainen kelluva Rangolis

Yksinkertaiset kelluvat rangolimallit sisältävät pieniä pyöreitä järjestelyjä erivärisistä strassista. Ne voidaan tehdä kellumaan pienissä lasikulhoissa, joissa on kukkia ja Diyas, lisäämään niiden viehätystä. Käytettyjä värejä voivat olla punainen, sininen, vihreä tai tyypillinen kulta ja valkoinen, ja kynttilä on kuollut.

6. Pieni kukka kelluva Rangolis:

Pieni kukka kelluva Rangolis

Yksi tyypillisistä mutta kauniista kelluvista rangolimalleista sisältää pieniä pyöreitä kukkia, jotka on valmistettu tekojalokivistä. Jokaisella kukalla on eri pohja ja siinä käytetään erilaisia ​​väriyhdistelmiä. Sitten asetetaan kuuden tai kahdeksan kukan sarja kellumaan yhdessä suuressa kulhossa. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja kauniilta.

7. Punainen ja sininen kivi kelluva Rangoli:

Punainen ja sininen kivi kelluva Rangoli

Kelluva rangoli, jonka keskellä on punainen ruusunmuotoinen kynttilä ja sitä ympäröivä punainen, sinisellä kivellä koristettu pyöreä reunus! Se on helppo tehdä ja poikkeuksellinen katsella. Nämä mallit ovat helposti saatavilla markkinoilla.

8. Tähti kukka muotoinen kelluva Rangoli mallit:

Tähtikukan muotoiset kelluvat Rangoli -mallit

Tähtikukan muotoiset kelluvat rangolit ovat myös yleinen idea. Näiden kukkien reunat on tehty kiinnittämällä pieniä tekojalokiviä. Isoja käytetään tekemään muita yksityiskohtia ja koristeita. Diyan lisääminen sivulle on lisäetu.

9. Kauniit kelluvat Rangoli -mallit:

Kauniita kelluvia Rangoli -malleja

Kauniit rangolimallit, joissa on tyypillisiä intialaisia ​​joutsenmuotoisia terälehtiä ja keskirengas, ovat toinen loistava idea. Jälleen pieniä kiviä käytetään reunuksen ja muiden erikokoisten ja -väristen kivien muotoiluun. Nämä rangolimallit näyttävät hyviltä riippumatta siitä, kelluvatko ne Diyasin kanssa vai yksin.