Πώς να φτιάξετε μια σκόνη Rangoli στο σπίτι σε διαφορετικά χρώματα;

Θέλετε να γιορτάσετε την παραδοσιακή γιορτινή μέρα με πούδρα χρώματος; Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τις 9 καλύτερες συμβουλές για το πώς να φτιάξετε σκόνη rangoli στο σπίτι, αντί να χρησιμοποιήσετε σκόνη rangoli που αγοράστηκε από το κατάστημα και μπορεί να είναι αρκετά ακριβό και για εκείνους τους ανθρώπους που είναι αλλεργικοί στη σκόνη rangoli με μη οργανικά στοιχεία.

Πώς να φτιάξετε σκόνες Rangoli στο σπίτι σε διαφορετικά χρώματα:

Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 σκόνες rangoli που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας οποιαδήποτε μέρα του φεστιβάλ.

1. Rose Rangoli Powder:

Σκόνη Rose Rangoli

Κορίτσια που τους αρέσει το ροζ χρώμα και θέλουν να τα βάψουν με σκόνη τριαντάφυλλου, τότε εδώ είναι η ιδέα, ξερά ροδοπέταλα και αλέστε τα και προσθέστε τα με αλεύρι για όλες τις χρήσεις, εδώ είναι η καλύτερη σπιτική σκόνη rangoli έτοιμη για χρήση.

2. Κίτρινη σκόνη Rangoli:

Κίτρινη σκόνη Rangoli

Το κίτρινο φωτεινό χρώμα που ταιριάζει πολύ στο rangoli, μπορεί κανείς να κάνει κίτρινο χρώμα σε σκόνη χρησιμοποιώντας σαν κουρκουμά σαν κύριο συστατικό. Αυτά τα μπαστούνια στεγνώνουν και αλέθονται σε ημι-λεπτή σκόνη. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ καλά ως σκόνη χρώματος rangoli. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την κίτρινη σκόνη για την τακτική σας χρήση στο σπίτι.

3. Σκόνη Cherry Red Rangoli:

Σκόνη Cherry Red Rangoli

Το κόκκινο κεράσι είναι ένα πλούσιο και ελκυστικό χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ζωγραφική ράνγκολι κατά τη διάρκεια της εορταστικής ημέρας. Εδώ είναι η καλύτερη ιδέα για αυτό, χρησιμοποιήστε τα ξηρά ψεύτικα παντζάρια ως κύριο συστατικό. Αλέστε το και εδώ είναι η καλύτερη σκόνη κερασιού από ράνγκολι.

4. Πορτοκαλί σκόνη Rangoli:

Πορτοκαλί σκόνη Rangoli

Το πορτοκαλί χρώμα είναι το φωτεινό και πολύχρωμο χρώμα που είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού. Αυτό το καλοκαιρινό δροσερό χρώμα Φρούτα με πορτοκαλί χρώμα, η φλούδα πορτοκαλιού αποξηραίνεται και αλέθεται σε ημι -χοντρή σκόνη και αναμειγνύεται με σκόνη ρεβίθια. Πάρτε μερικές σταγόνες άρωμα με αυτό, ανακατέψτε το καλά και θα έχετε καλή μυρωδιά μετά τη χρήση.

5. Αποχρώσεις της πράσινης σκόνης Rangoli:

Αποχρώσεις της πράσινης σκόνης Rangoli

Για να φτιάξετε τα προϊόντα σας στον κόσμο με βιολογικά προϊόντα, εδώ είναι η καλύτερη ιδέα να χρησιμοποιήσετε σπανάκι, κόλιανδρο και άλλα πράσινα φυτά για να φτιάξετε αυτήν την πράσινη σκόνη rangoli. Τα πράσινα φύλλα ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη rangoli. Αυτό είναι ένα καλό είδος σκόνης που μπορείτε να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά.

6. Μωβ σκόνη Rangoli:

Πορφυρή σκόνη Rangoli

Το μοβ χρώμα που είναι το αγαπημένο χρώμα μεταξύ κοριτσιών και γυναικών που ασχολούνται με το σχεδιασμό rangoli, στη συνέχεια δοκιμάστε να φτιάξετε μοβ χρώμα σε σκόνη για rangoli στο σπίτι χρησιμοποιώντας το αποξηραμένο λουλούδι λεβάντας ως κύρια βάση.

7. Καστανή σκόνη Rangoli:

Καστανή σκόνη Rangoli

Η σκόνη rangoli σκούρου καφέ χρώματος θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση ως σπιτική σκόνη rangoli, αυτή η σκόνη επιτυγχάνεται με τη χρήση ξυλάκια κανέλας ως κύριο συστατικό. Τα ξυλάκια κανέλας αποξηραίνονται και γίνονται σκόνη. Αλλά ένας άλλος τρόπος θα μπορούσε να είναι η χρήση κανέλας σε σκόνη.

8. Λευκή σκόνη Rangoli σε σκόνη:

Λευκή Χρώμα Σκόνη Rangoli

Πώς να φτιάξετε λευκή σκόνη rangoli στο σπίτι; Ποια μπορεί να είναι η πιο απλή και αποτελεσματική σκόνη rangoli που μπορεί να παρασκευαστεί πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα κύριο συστατικό που είναι το ρύζι; Το ξερό ρύζι αλέθεται καλά και χρησιμοποιείται ως σκόνη rangoli.

9. Μικτή σκόνη Rangoli σε σκόνη:

Μικτή σκόνη Rangoli σε σκόνη

Το rangoli μικτού χρώματος μπορεί να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας διαφορετικά πολύχρωμα ροδοπέταλα ως κύριο συστατικό. Τα χρώματα μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με την επιλογή του καθενός. Αυτά τα πέταλα στεγνώνουν και κονιοποιούνται. Αυτό το χρώμα αναμιγνύεται με χοντρό αλάτι ή με αλεύρι για όλες τις χρήσεις.

Το πράσινο είναι ο κύριος στόχος να φτιάξετε πράγματα από φυσικό υλικό αντί να χρησιμοποιήσετε μη οργανικά υλικά. Ένας τρόπος για τις κυρίες που καθημερινά διακοσμούν την είσοδο του σπιτιού τους με πολύχρωμη σκόνη rangoli, γι ‘αυτές αυτή η σπιτική σκόνη rangoli είναι απολύτως μια ιδέα φαινομένου.