9 kaunista rantaa Orissassa kuvilla

Odisha tunnetaan houkuttelevista rannoistaan. Pitkät kultaiset hiekkarannat, syvän sininen meri ja viileät tuulet tekevät tästä paikasta niin ainutlaatuisen ja ihmeellisen. Se on kiinnittänyt ja kiinnittää edelleen monien matkailijoiden huomion. Nähtävyydet ovat kiehtovia ja elämäntyyli on jotain, jota et halua missata. Jos etsit rentoa ja rentoa lomaa, Orissan rannat ovat määränpääsi. Tässä olemme luetelleet upeita rantoja Orissassa vain avuksesi.

1. Aryapalli -ranta:

rannat orissa

Odishan Aryapalli -ranta on yksi näkyvimmistä ja kauneimmista rannoista. Sen avulla vierailijat voivat pitää hauskaa ja nauttia Orissan viileästä ja miellyttävästä säästä. Voit aina mennä uimaan tai kylpeä auringon alla. Tämä paikka on loistava seikkailunhaluiselle matkalle.

2. Balaramgadin ranta:

rannat-in-odisha_balaramgadi-ranta

Odishan Balaramgadin ranta tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea Bengalinlahden syvän sinisen meren kauneutta. Se on noin 2 kilometrin päässä Chandipurin rannalta ja on täynnä turisteja lähes ympäri vuoden. Kävely puhuminen kylmällä hiekalla on parasta mitä voit tehdä täällä.

3. Balighain ranta:

rannat-in-odisha_balighai-ranta

Orissan Balighain ranta on noin kahdeksan kilometrin päässä kuuluisalta Purin rannalta. Ranta on eksoottinen ja meren aallot näyttävät dynaamisilta kaukaa. Ranta on hyvin luonnollinen ja antaa kävijöilleen mahdollisuuden hyödyntää täällä tarjottavia suuria tiedekuntia. Täällä uiminen olisi loistava idea, koska se virkistäisi mielen, kehon ja sielun.

4. Chandipurin ranta:

rannat-in-odisha_chandipur-ranta

Chandipur Beach of Odisha on yksi ainutlaatuisimmista rannoista, joita on koskaan nähty. Täällä on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Jagannathin temppeli, Shivalinga, Simlipalin kansallispuisto, Shakti Shrine of Deoband ja monet muut. Se tunnetaan myös casuarinas -puistaan ​​ja kauniista auringonvalostaan, ja ranta on kaunis ja upea paikka vierailla.

5. Baliharachandin ranta:

rannat-in-odisha_baliharachandi-ranta

Baliharachandin ranta on noin 27 kilometrin päässä Purista. Se on loistava paikka kokea Orissan luonnon kauneus ja on myös melko seikkailunhaluinen paikka. Täällä on myös temppeleitä, joissa harrastajat vierailevat vuosittain, ja upea rannikko tekee rannasta loistavan lomakohteen.

6. Chandrabhagan ranta:

rannat-in-odisha_chandrabhaga-ranta

Matkailun osalta Odishan Chandrabhagan ranta on suurin voimavara. Tämä paikka on vain upea. Se tunnetaan kuuluisasta Sun -temppelistä, ja siinä on arkkitehtuuria ja monumentteja, jotka saavat sinut rakastamaan tätä paikkaa.

7. Gopalpurin ranta:

rannat-in-odisha_gopalpur-ranta

Orissan Gopalpur -ranta on loistava paikka nauttia ja rentoutua. Se on neitsyt, koskematon ja erittäin eksoottinen. Ilmapiiri täällä on niin hyvä ja luonnollinen, että se virkistää tässä paikassa vierailevien mielen ja sielun. Vierailu tällä rannalla on varmasti hieno kokemus.

8. Purin ranta:

rannat-in-odisha_puri-beach

Odishan Purin ranta on loistava kohde lomille ja lomille. Se on kultaisen hiekan, kauniiden temppeleiden ja arkkitehtuurin maa. Se on turistien mukaan erittäin viehättävä ja tuo tuhansia heitä joka vuosi. Se on myös ihanteellinen paikka nuorille aviopareille.

9. Paradeep Beach:

rannat-in-odisha_paradeep-beach

Orissan Paradeep Beach on erittäin rauhallinen, rauhallinen ja rauhallinen. Siinä on kuuluisia temppeleitä ja se on loistava paikka raittiiseen ilmaan. Sininen vesi ja loistava hiekka tekevät tästä rannasta entistä houkuttelevamman, kauniin ja miellyttävän.