15 trendikkäitä kultaisten rannekorujen malleja miehille – Tyylikäs kokoelma

Rannekkeen alkuperä juontaa juurensa kreikkalaisiin ja egyptiläisiin kulttuureihin. Sana rannekoru on peräisin kreikan sanasta “brachile”, joka tarkoittaa “käsivartta”, vanhan ranskan “rannekkeen” kautta. Rannekorista on äskettäin tullut muotia, ja niistä on tullut suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa. Lapset, nuoret ja keski-ikäiset ihmiset ovat nopeasti kiinni rannekkeiden uusimmista trendeistä ja malleista. Miesten kultaiset rannekorut näyttävät tyylikkäiltä ja helposti kuljetettavilta monien eri asujen kanssa. Rannekoru on monikäyttöinen ja se on suosikki koriste nykyään. Se voi olla kultaa, hopeaa, kuparia, messinkiä, lasia ja jopa emaloitu savi ja monia malleja.

kultaiset rannekorut miehille

Uusimmat ja upeimmat miesten kultarannekorut kuvilla:

Kultaiset rannekorut ovat erinomainen lahjavaihtoehto häihin ja muihin erityistilaisuuksiin. Täällä tarkastellaan erilaisia ​​kultaisia ​​rannekoruja miehille.

1.Kultainen rannekoru intialaisilla malleilla:

Kultainen rannekoru intialaisilla malleilla

Yleisin rannekkeen muoto on intialaiset kultaiset rannekorut. Kulta pidetään kaikkein suotuisimpana metallina, joten kultarannekkeen käyttäminen lisää charmia. Kulta, joka on suosituin metalli, menee yleensä hyvin ja sekoittuu kaikkien miesten ihon sävyihin ja antaa heille tyylikkään ilmeen.

2. Miesten kultarannekoru timanteilla:

Miesten kultainen rannekoru timanteilla

Kullan ja timanttien kanssa ei voi koskaan mennä vikaan. Timantit ja kulta ovat klassinen yhdistelmä ja antavat käyttäjälle todella tyylikkään ilmeen. Timantit, jotka on nastoitettu kultaiseen rannekkeeseen, antavat rannekkeelle uuden ilmeen ja yleensä kiinnittävät rannekkeen nähneen katseen. Timanttien luonnollinen kiilto paranee, kun niitä käytetään kullan kanssa rannekkeen valmistamiseen.

3. Rudraksha Gold -rannekoru miehille:

Rudraksha Gold -rannekoru miehille

Rudrakshaa käytetään yleensä rukoushelmenä hindulaisuudessa, joka tunnetaan Lord Shivan kyyneleinä. Puun siemenmuotoa (Rudraksha) käytetään rannekorujen valmistamiseen metalleilla, kuten hopealla, kullalla jne. Rudrakshaa käyttävät yleensä ihmiset, jotka matkustavat jatkuvasti kanavoimaan omaa energiaansa oikeaan suuntaan, ja ihmiset, jotka haluavat asettua. . Ajatus helmien valmistamisesta kultaiseksi rannekkeeksi on ainutlaatuinen. Rudrakshan kerääminen kullalla rannekkeen valmistamiseksi voi palvella molempia tarkoituksia.

4. Golden Charm -rannekorut pojille:

Golden Charm -rannekorut pojille

Viehättävä rannekoru on yksi tämän hetken nopeimmin tavoittavista korutrendeistä. Kultaisessa henkilökohtaisessa viehätysrannekkeessa voi olla kultaisia ​​koristeellisia riipuksia tai rihkamaa, mikä voi ilmaista monia tärkeitä asioita käyttäjän elämässä. Kultaisen charmin rannekoru voidaan yhdistää myös rannekellojen tai muiden trendikkäiden rannetarvikkeiden kanssa.

5. Tiger Line Golden rannekoru aikuisille:

Tiger Line kultainen rannekoru aikuisille

Tiikerilinjan kultaiset rannerenkaat merkitsevät voimaa, rohkeutta ja komentoa. Miehet voivat käyttää Tiger -sarjan kultaisia ​​rannerenkaita oikeassa ranteessa. Tiikerin voimakkaat kasvot lisäävät syvyyttä persoonallisuuteen, havaitsevat tahdonvoimaa ja henkilökohtaista voimaa.

6. Miesten kultaiset rannekorut nahkahihnalla:

Miesten kultaiset rannekorut nahkahihnalla

Miehet, jotka haluavat saada elementin ja vihjeen kultaa nahalla, voivat ostaa tällaisia ​​rannekoruja. Ne näyttävät hyviltä ja tyylikkäiltä, ​​ja nahkahihna ja kulta lisäävät rannerenkaan viileyttä. Koska tässä rannekorussa on vihjeitä kultaan ja nahkapohjaan, rannerengas ei näytä kovin räikeältä.

7. Miesten rannekorut kullalla ja hopealla:

Miesten rannekorut kultaa ja hopeaa

Kultaiset rannekorut, joissa on sekä hopeaa että kultaa, näyttävät myös erittäin hienovaraisilta ja viehättäviltä. Molempien elementtien lisäykset antavat rannekkeelle erilaisen ilmeen ja niitä voidaan käyttää myös päivittäin. Rannekorut voivat olla erittäin kevyitä, ja niitä voivat käyttää sekä nuoret että vanhukset.

8. volframipäällystetty kultainen rannekoru miehille:

Volframipäällystetty kultainen rannekoru miehille

Rannekorut, joissa on volframia ja kultaa, voivat olla hittejä nuorille. He voivat kokeilla erilaisia ​​metalleja ja malleja. Kulta elementtinä sopii hyvin kaikkiin muotikoruihin, kuten rannekoruihin, sormuksiin tai rannekoruihin. Nuoret college -pojat voivat käyttää volframipäällystettyjä kultaisia ​​rannekoruja luodakseen oman tyylinsä.

9. Turkkilaiset kultarannekkeet:

Turkin kultaiset rannekorut

Turkin kullan kysyntä on kasvanut maailmanlaajuisesti viime vuosina. Turkin markkinat ovat yksi kullan suurimmista kuluttajista. Siitä lähtien myös rakkaus turkkilaiseen kultaan kasvaa, ja monet korut on valmistettu turkkilaisesta kullasta. Turkkilaisesta kullasta valmistetut rannekorut näyttävät upeilta, ja kullan kiilto ja kiilto näkyvät selvästi koruissa. Rannekorut erottuvat, koska ne määrittelevät henkilön tilan ja luokan.

10. Ruusukultaiset rannekorut miehille:

Ruusukultaiset rannekorut miehille

Ruusukulta on kulta- ja kupariseos, jota käytetään laajalti erikoiskoruihin. Ruusukultaiset korut ovat yleistymässä 21. vuosisadalla, ja niitä käytetään yleisesti sormuksissa, rannekoruissa ja muissa koruissa. Se tunnetaan myös nimellä punainen kulta ja vaaleanpunainen kulta sen kuparipitoisuuden mukaan. Ruusukultaiset rannekorut ovat ylellisiä ja huippuluokan ihmisiä, koska ne ovat kalliilla puolella.

11.Mens Golden Flat Rannekorut:

Miesten kultaiset litteät rannekorut

Sulhanen kultaa yleensä litteitä rannekoruja intialaisten häiden aikana ainutlaatuisen jäsennellyn ulkonäön vuoksi. Koska nämä rannekorut ovat litteitä, ne putoavat helposti ranteeseen ja sulautuvat hyvin intialaisen sulhasen perinteiseen ulkoasuun.

12. Ohuet kultaiset miesten rannekorut:

Ohuet kultaiset miesten rannekorut

Kaiken ikäryhmän miehet voivat käyttää ohuita kultaisia ​​rannekoruja jokapäiväiseen käyttöön. Se lisää määritelmän persoonallisuudelle ja parantaa käsien ulkonäköä. Ne eivät ole niin painavia ja rakenteeltaan sellaisia, että kuka tahansa voi kantaa rannekkeen helposti. Ne näyttävät tyylikkäältä rannerengasta käyttävälle.

13. Golden Chain Miesten rannekorut:

Golden Chain Miesten rannekorut

Ohut kultainen ketju rannekkeen muodossa on yksi parhaista tavoista miehille lisätä määritelmää ja tyyliä ulkonäköönsä. Rannekoru näyttää yksinkertaiselta ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Se voidaan yhdistää joidenkin funky -bändien, muiden rannekkeiden jne. Kanssa erilaiseen ulkoasuun joka päivä.

14. Kultaiset rannekorut miehille, joilla on nimi:

Kultaiset rannekorut miehille nimellä

Yksi klassisista henkilökohtaisista koruista voi olla kultainen rannekoru, jossa on nimi. Nimi voidaan kaivertaa kultaan erikseen ja kiinnittää ranneketjuun, tai muuten nimi voidaan kaivertaa itse rannekkeeseen. Henkilökohtainen rannekoru näyttää tyylikkäältä, ja voiko olla parempi tapa loistaa nimeäsi kuin tämä?

15. Kultaiset rannekorut miehille, joilla on paha silmä:

Kultaiset rannekorut miehille, joilla on paha silmä

“Pahasilmästä” on tulossa suosittu avaimenperissä, renkaissa, auton avaimenperissä jne. Pahoja silmiä käytetään estämään häikäisyä ihmisiltä, ​​joiden uskotaan aiheuttavan epäonnea tai huonoa onnea. Pahoja silmiä voidaan käyttää kultaisessa rannekkeessa, ja niitä voidaan käyttää joka päivä pysyäkseen kaukana ihmisten pahantahtoisista heijastuksista. Sen sijaan, että sidottaisit pahan silmän naruun tai lankaan, se voidaan sisällyttää käytettäväksi rannekkeeseen.

Miehet ovat myös hyvin muotitietoisia ja haluavat pitää tyylinsä ajan tasalla. Rannekorut ovat tyylikkäin tapa saada oma muotityylinsä. Kultaiset rannerenkaat ainutlaatuisilla tyyleillä, malleilla ja ulkonäöllä antavat uuden määritelmän miehen persoonallisuudelle. Miesten kultaiset rannekorut ovat erittäin siistejä ja sopivat täydellisesti kaiken ikäisille. Käytettäessä ei-verbaalista viestintää, kuten käsiä eleille puhumisen aikana, rannerenkaat määrittelevät käden liikkeet ja välittävät viestin.