15 uusinta mallia rannekoruja miesten muodille

Sanakirjan perusteella rannekoru on nauha tai ketju, jota käytetään ranteen koristamiseen sekä miehille että naisille. He ovat saaneet huomiota myöhään myöhään uusista trendikkäistä malleistaan ​​ja vaihtelevista kuvioistaan. Rannekorut ovat erittäin suosittuja kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. Ne ovat helpoin saatavilla oleva ja tyylikäs lisävaruste. Rannekorujen hintaluokat ovat myös sellaisia, että kaikilla on varaa helposti.

rannekorut miehille

Miesten rannekorutyypit:

Kun lisäät viehätysvoimaa persoonallisuuteesi, annat luottamuksen, hyvännäköiset kädet, tyylin ja muodin, yksi rannekoru voi olla vastaus! Anna päivitetyt muodin ulkoasut kaikille ikätovereillesi, työtovereillesi, ystävillesi ja perheellesi.

1. Miesten kultaiset rannekorut:

Miesten rannekorut kultaa

Turvallisin veto ja koskaan mennä pois muodin väri on kulta ja kultainen. Kaikissa kultaisissa koruissa voi aina olla varma värin, kiillon ja arvon suhteen. Miesten kultaiset rannekorut näyttävät hämmästyttäviltä perinteisten vaatteiden kanssa häissä, festivaaleilla jne. Kultaiset rannekorut ovat paras lahjavaihtoehto.

2. Miesten rannekorut timantissa:

rannekorut miehille - timanttirannekkeet

Kuka voi sanoa ei timanteille? Olipa kyse miehistä tai naisista, timantit ovat arvostettu omaisuus. Timanttiset nastatut rannekorut kullasta voivat olla mestariteos korukokouksessa. Ne voivat olla kalliita, mutta niitä ei kuitenkaan voida sovittaa kiiltoon, leikkauksiin ja kirkkauteen muiden korujen kanssa.

3. Miesten rannekorut hopeaa:

miesten rannekorut - hopeiset rannekorut

Miesten hopeiset rannekorut ovat hyvin yleisiä nykyään, ja monet Bollywood -tähdet hehkuvat niitä myös tyylillä. Hapetetut hopeiset rannekorut, valkohopeiset rannekorut tai hopeaa sisältävät rannekorut voidaan yhdistää, jotta saat viileän rento ilmeen tai näyttävät hyvältä minkä tahansa valkoisen tai mustan asun kanssa.

4. Plain Chain Rannekorut miehille:

rannekorut miehille - tavalliset ketjut

Tavalliset ketjurannekkeet voivat olla mitä tahansa säännöllistä satunnaista kulumista. Ne sopivat myös päivittäiseen käyttöön. Ne voivat olla mitä tahansa metallia, terästä tai seosta. Ne voivat olla eri malleja ja värejä, jotka sopivat tilaisuuteen.

5. henkilökohtainen nimi rannekoru miehille:

rannekorut miehille - yksilölliset rannerenkaat

Henkilökohtainen nimi rannekoru on lainaus näyttää ihanalta ranteessa. Asioiden mukauttaminen on hyvin muodissa, ja siksi rannekorut, joissa on nimet tai lainausmerkit, ovat erittäin trendikkäitä.

6. mustat rannerenkaat pojille:

rannekorut miehille - mustat rannekorut miehille

Musta rannekoru on yksi nopeimmin kiinni olevista korutrendeistä tänä päivänä. Se voi olla yksi miesten muodin ja tyylin lausunnoista. Rannekorussa voi olla lukkoja, tähtiä, sydämiä, rauhan symboli, lehtiä jne.

7. Nahkarannekoru miehille:

Rannekorut miehille - Nahkarannekkeet

Nahkarannekkeet miehille ovat todella siistejä kiiltoa ja kiiltoa varten. Ne voidaan yhdistää farkkuihin ja syy -paitoihin. Nahkarannekkeet voivat olla sekä mattapintaisia ​​että kiiltäviä.

8. Kultainen Rudraksha -rannekoru:

rannekorut miehille - rannekorut rudrakshalla

Rudrakshalla on suuri merkitys hindulaisuudessa, ja ihmiset käyttävät niitä ketjuissa, rannekorissa jne. Ruskeat helmet, jotka on yhdistetty kultaan tai hopeaan rannekkeen muodostamiseksi, näyttävät erittäin tyylikkäiltä.

9. Hopearannekoru – Mens Tiger Line:

rannekorut miehille - tiikeri -rannekorut

Tiikerit ovat voiman, raivon ja ylpeyden symboleja. Nämä ovat täsmälleen sopivia ominaisuuksia myös miehillä, koska he haluavat tulla tunnetuiksi voimakkaina ja vahvoina yksilöinä. Rannekorun tiikerin voimakkaat kasvot lisäävät myös syvyyttä miehen persoonallisuuden havaitsemiseen ja tahdonvoimaan..

10. Pahat silmärannekkeet pojille:

rannekorut miehille - pahan silmän rannekorut

Pahan silmän ripustaminen tai käyttäminen on yleistä nykypäivänä. Pahat silmät ovat olemassa avaimenperinä, sormuksina, riipuksina jne., Niin miksi ei rannekoruissa? Pahoilla silmillä varustettuja rannekkeita käytetään estämään häikäisyä ihmisiltä, ​​joiden uskotaan aiheuttavan epäonnea tai huonoa onnea. Sen sijaan, että sidottaisit pahan silmän naruun tai lankaan, sitä voidaan käyttää rannekkeessa.

11. Ohuet rannekorut miehille:

rannekorut miehille - ohuet rannekorut

Ohuita rannekoruja voivat käyttää kaiken ikäiset miehet jokapäiväiseen käyttöön. Ne voivat olla mitä tahansa metallia, hopeaa, seosta, narua, lankaa jne. Ne eivät ole niin painavia ja rakenteeltaan sellaisia, että kuka tahansa voi kantaa rannekkeen helposti. Niissä on eleganssia ja siksi ne erottuvat.

12. Ruusukultainen rannekoru miehille:

rannekorut miehille - ruusukultaiset rannekorut

Ruusukulta on kullan ja kuparin seos, jota käytetään koruissa. Ruusukultaisista koruista on tulossa erittäin suosittuja, ja niitä käytetään yleisesti sormuksiin, rannekoruihin ja muihin koruihin. Tunnetaan myös nimellä punainen kulta ja vaaleanpunainen kulta sen kuparipitoisuudesta riippuen, nämä ovat ylellisyyttä ja huippuluokan ihmisiä, koska ne ovat kalliita. Ne antavat tyylikkään ilmeen miehen yleiselle persoonallisuudelle.

13. Turkin kultainen miesten rannekoru:

rannekorut miehille - turkkilaiset rannerenkaat

Turkin markkinat ovat yksi suurimmista kullan kuluttajista, ja Turkin kullan kysyntä on kasvanut tasaisesti. Rakkaus turkkilaiseen kultaan on myös kasvussa, ja monet korut valmistetaan turkkilaisesta kullasta. Miesten käsirannekkeet turkkilaisesta kullasta näyttävät upeilta, sillä kullan kiilto ja kiilto näkyvät selvästi koruissa. Turkkilaiset kultarannekkeet ovat todella statussymboli.

14.Volframirannekkeet miehille:

miesten rannekorut - volframirannekkeet

Rannekorut volframia voivat olla hitti nuorille. He voivat kokeilla erilaisia ​​metalleja ja malleja. Volframi on ainutlaatuinen metalli rannekkeissa. Nuoret college -pojat voivat käyttää volframirannekkeita omaan tyylilauseeseensa. Ne voivat olla kolmea eri volframin sävyä eli. vaalea, tumma ja yhdistelmä tummaa ja vaaleaa.

15.Mansettirannekkeet miehille:

rannekorut miehille - rannekoru rannekkeella

Mansetin rannekorut ovat suhteellisen uusia muodin trendejä, ja miehet voivat kokeilla mansettirannekkeita rento iltamainen tai minimalistinen ilme. Ne ovat paksuja ja avoimia, ja niitä voidaan säätää metallista, teräksestä, hopeasta tai muista seoksista.

Miehet ovat myös erittäin muotitietoisia ja haluavat pitää tyylinsä ajan tasalla koko ajan. Miesten rannekoru on tyylikkäin tapa luoda oma tyylilause. Rannekorut, joilla on ainutlaatuinen tyyli, muotoilu ja ulkonäkö, antavat uuden määritelmän miehen yleiselle persoonallisuudelle. Miesten rannekorumallit ovat erinomaisia ​​viestinvälittäjiä, kun he käyttävät mitä tahansa ei-verbaalista viestintätapaa, kuten eleitä puhuessaan, kätellen jne..