30 muodikasta ja upeaa naisten rannekorumallia

Käden ulkonäön parantamiseen maailmanlaajuisesti käytetty lisävaruste on rannekoru. Rannekorut ovat ranteita koristavia nauhoja tai ketjuja, joita käyttävät sekä miehet että naiset. Rannekorut herättävät nopeasti huomiota uusimpiin suuntauksiinsa; kuvioita ja malleja. Rannekkeen erilaiset tiimivaihtoehdot voivat antaa naisille paljon ideoita pukeutua tilaisuuden ja tapahtuman mukaan..

rannerenkaita naisille

Kun lisäät viehätysvoimaa persoonallisuuteesi, annat luottamuksen, hyvännäköiset kädet, tyylin ja muodin, yksi rannerengas voi olla vastaus! Nauti muodikkaista ulkonäöistä naisille valmistetuilla rannekoruilla.

Uusimmat muoti korut rannerengas mallit naisille:

Niitä pidetään nyt yhtenä helpoimmin saatavissa olevista ja tyylikkäimmistä lisävarusteista. Täällä katsomme 30 parasta naisten rannekorumallia.

1. Kultaiset rannerenkaat naisille:

Naisten rannekorut - Kultaiset rannekorut

Turvallisin veto ja koskaan mennä pois muodin väri on kulta ja kultainen. Kaikilla kultaisilla koruilla voi aina olla varma värin, kiillon ja arvon suhteen. Naisten kultaiset rannekorut näyttävät hämmästyttäviltä perinteisten vaatteiden kanssa häissä, festivaaleilla jne. Kultaiset rannekorut voidaan yhdistää kirjaimellisesti minkä tahansa asun kanssa. Kultarannekorujen ja kultakorujen kanssa ei voi koskaan mennä pieleen.

2. Timanttirannekkeet naisille:

Naisten rannekorut - timanttirannekorut

On kuuluisa sanonta, että timantit ovat naisten paras ystävä. Kuinka hän voi sanoa ei timanteille? Timantit ovat arvostettu omaisuus. Timanttirannekorut voivat olla mestariteos korukokouksessa. Ne voivat olla kalliita, mutta niitä ei kuitenkaan voida sovittaa kiiltoon, leikkauksiin ja kirkkauteen muiden korujen kanssa. Ne ovat luokkaerot!

3. Hopearannekkeet naisille:

Naisten rannekorut - hopeiset rannekorut

Hopeisten rannekorujen suunnittelu on nykyään hyvin yleistä, ja monet näyttelijät ja näyttelijät myös houkuttelevat niitä tyylikkäästi. Ihmiset käyttävät hopeaa mukavasti hopeakorujen antaman tunteen ja ulkonäön vuoksi. Hapetetut hopeiset rannekorut tai hopeaa sisältävät rannekorut voidaan yhdistää rentoon mutta maanläheiseen ulkonäköön ja ne näyttävät kauniilta minkä tahansa valkoisen, mustan tai monivärisen asun kanssa..

4. Ketjurannekkeet naisille:

Naisten rannerengasmallit - ketjurannekorut

Tavalliset ketjurannekkeet voivat olla mitä tahansa säännöllistä satunnaista käyttöä ja jokapäiväistä kulumista. Ne voivat olla kultaa, hopeaa tai mitä tahansa seosta. Teini -ikäiset ja nuoret naiset voivat kokeilla paljon ketjurannekkeilla college- ja toimistokäyttöön. Ne voidaan yhdistää mihin tahansa yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi.

5. Henkilökohtaiset rannerenkaat naisille:

Naisten rannekorut - yksilölliset rannekorut

Henkilökohtaiset rannekorut, joissa on nimi, lainaus tai jokin sanonta tai tärkeät päivämäärät, näyttävät kauniilta ranteessa. Asioiden mukauttaminen on hyvin muodissa, ja siksi rannekorut, joissa on nimet tai lainausmerkit, ovat erittäin trendikkäitä. Teini -ikäiset tytöt, naiset ja lapset voivat houkutella tätä ulkoasua tyylillä. Ne voidaan valmistaa metalleista tai niitä voidaan käyttää myös sidottuna eri väreillä.

6. viehätysrannekkeet naisille:

Naisten rannekorut - viehättävät rannekorut

Tärkein asia, joka tulee mieleen, kun ajatellaan trendikkäitä koruja, on viehätysrannekoru. Kullan ja hopean värisiä rannekoruja, joissa on useita rihkamaa tai yksittäisiä rihkamaa, kuten tähtiä, kuuta, aurinkoa, sydämiä, lehtiä, perhosia jne., Voidaan käyttää luomiseen omalla tyylillään.

7. Helmirannekkeet naisille:

Naisten rannekorut - helmirannekorut

Helmiä käyttävät naiset ovat peräisin monilta vuosisatoilta. Kuningattaret ovat ylpeilleet helmillä ulkonäöltään. Helmet ovat statussymboli ja antavat tyylikkään ilmeen. Valkoiset, luonnonvalkoiset tai vaaleanpunaiset helmet näyttävät kauniilta käsissä. Helmirannekkeet voidaan yhdistää timanttien kanssa tai niitä voidaan käyttää myös itsenäisesti.

8. Timanttien ja helmien rannerenkaat naisille:

Naisten rannerengasmallit - timantti- ja helmirannekoru

Näytä naiselle timantteja ja helmiä, ja se on varma tapa voittaa hänen sydämensä. Naiset rakastavat sekä timantteja että helmiä. Nämä rannekorut ovat tappava yhdistelmä ja taivaallinen henkeäsalpaava. Ne ovat eri liiga kuin tavalliset rannekkeet ja ovat kalliimpia. Se on yksi parhaista naisten rannekoruista.

9. Kristallihelmillä varustetut rannerenkaat naisille:

Naisten rannerengasmallit - kristallihelmillä korut

Rannekorut, joissa on kristalleja ja helmiä, sopivat hyvin rentoon ulkoasuun. Ne voivat olla metallia tai kiteet voidaan sitoa kulta- ja hopealankoihin. Ne antavat mukavan ilmeen käsille ja näyttävät myös tyylikkäiltä.

10. Evil Eye -rannekorut:

Naisten rannekoru Suunnittelee pahan silmän rannerenkaita

Pahan silmän ripustaminen tai käyttäminen on nyt yleistä. Pahaa silmää käytetään avaimenperissä, sormuksissa, riipuksissa jne., Niin miksi ei rannekoruissa? Pahoilla silmillä varustettuja rannekkeita käytetään estämään häikäisyä ihmisiltä, ​​joiden uskotaan aiheuttavan epäonnea tai huonoa onnea. Sen sijaan, että sidottaisit pahan silmän naruun tai lankaan, sitä voidaan käyttää rannekkeessa, jossa on ohut kultainen tai hopeinen ketju.

11. Naisten antiikkirannekorut:

rannekorut-naisille-antiikki-rannekorut

Antiikkiset rannekorut ovat hyvin erilaisia ​​ulkonäöltään naisten rannekorujen suunnittelussa. Niissä on vanha, kulunut viimeistely ja kiillotus, mutta ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​kun niitä käytetään rannekkeina tai muina koruina. Ne siirtyvät myös sukupolvelta toiselle ja ne voivat olla lähes vuosia vanhoja. Koska ne ovat niin vanhoja ja sukupolvien siirtämiä, ne ovat korvaamattomia.

12. Ruusukultaiset rannekorut:

rannekorut-naisille-ruusu-kulta-rannekorut

Ruusukulta on kullan ja kuparin seos, jota käytetään korujen valmistukseen. Ruusukultaisista koruista on tulossa erittäin suosittuja, ja niitä käytetään yleisesti sormuksiin, rannekoruihin ja muihin koruihin. Tunnetaan myös nimellä punainen kulta ja vaaleanpunainen kulta sen kuparipitoisuudesta riippuen, nämä ovat ylellisyyttä ja huippuluokan ihmisiä, koska ne ovat kalliita. Ne antavat tyylikkään ilmeen naisen yleiselle persoonallisuudelle.

13. rannerenkaita naisille:

rannerenkaita naisille-rannerenkaita

Rannekorut ovat tätä perinteistä ilmettä. Nämä ovat todella kauniita näyttää ja ne on yhdistetty eri paksuuteen. Rannekorut voivat olla mitä tahansa metallia, metalliseosta, hopeaa tai kultaa. Rannekoruja voi käyttää sareesin, intialaisen kulumisen jne. Kanssa.

14.Käsintehdyt rannerenkaat:

rannekorut-naisille-käsintehdyt-rannekorut

Paras DIY -projekti voi olla rannekorujen tekeminen omilla ideoilla, malleilla, kuvioilla ja materiaaleilla. Se voi olla erinomainen harrastus tutkia luovuutta, se voi olla lahjavaihtoehto ja se voi olla myös erinomainen liikeyritys. Käsintehdyt rannerenkaat näyttävät kauniilta ja värikkäiltä. Joten anna mielikuvitusten toimia ja hanki sellainen sinulle.

15.Mansettirannekkeet naisille:

rannekorut-naisille-rannekkeet-rannekorut

Mansetin rannekorut ovat suhteellisen uusia muodin trendeissä, ja naiset voivat kokeilla mansettirannekkeita rento iltamainen tai minimalistinen ilme. Ne ovat paksuja ja avoimia, ja niitä voidaan säätää metallista, teräksestä, hopeasta tai muista seoksista.

16. Loom -bändit:

rannerenkaita naisille-kangaspuita

Loom -rannekkeet ovat rannekkeiden viimeisin trendi. Loom -bändit näyttävät kauniilta syy -mekkojen kanssa. Jopa nämä ovat erittäin helposti saatavilla eivätkä kovin kalliita. Voidaan myös tehdä kangaspuita ja kokeilla niiden kanssa.

17. Rannekorut kukilla:

rannerenkaita naisille-rannekoruja kukkien kanssa

Kukat voivat olla myös rannekorun teema. Koristele yksinkertainen kultainen tai hopearannekoru kohokuvioiduilla kukilla ja siellä saat upean ilmeen iltajuhliin. Virtaava puku, kukkarannekoru ja yksinkertainen kytkin riittää täydentämään ulkoasua ja kiinnittämään kaikkien huomion.

18. Käsiketjurannekkeet naisille:

rannerenkaita naisille-käsiketju-rannekoruja

Yksi muodin trendeistä on käsiketjurannekkeet. Ne ovat niin trendikkäitä nykyään. Jokainen nainen hehkuttaa heitä, olivatpa ne sitten juhlia, kokoontumisia tai häitä. Ne näyttävät kauniilta korostaen käsiä ja niissä on mukava lasku ranteeseen, koska ne ovat erittäin kevyitä ja niissä on vain ketju, jossa on ehkä kiviä tai pieni riipus jne. käsiketju.

19. Swarovskin kristallirannekkeet:

rannerenkaita naisille-swarovski-kristalli-rannekoruja

Swarovski -elementit ovat nykyään tärkeimpiä saarien, asusteiden, rannekellojen, korujen jne. Swarovskin kristalleissa vain timanttien vieressä. Samoin Swarovskin kristallirannekkeet ovat myös nopeasti kiinni trendikkäänä lisävarusteena. Nämä kiteiset rannekorut ovat tyylikkäimpiä rannekoruja, joissa on muotoiluelementtien tuntuma ja ulkonäkö.

20. Rodiumrannekkeet:

rannerenkaita naisille-rodium-rannekoruja

Rodiumista on tullut erittäin suosittu korujen valmistuksessa. Korut on valmistettu rodiumilla, joka näyttää tavallaan lähellä hopeaa. Rhodium -valmiit rannekorut ovat tyylikkäitä, jotka etsivät tätä beat -ulkonäköä ja viimeistelyä.

21. Platinarannekkeet tytöille:

rannerenkaita naisille-platina-rannekoruja

Yksi kalleimmista rannekoruissa voi olla platinarannekoru. Platinaa käytetään koruissa sen heijastaman eleganssin vuoksi. Ne ovat erittäin herkkiä ja viehättäviä samaan aikaan. Platinum -rannekorut voivat olla arvostettu omaisuus.

22. Rannekorut kivillä:

rannerenkaita naisille-rannerenkaita kivillä

Rannekorut jalokivillä ja puolijalokivillä voivat näyttää loistavan kauniilta ja tyylikkäältä. Tyylikkäästi leikatut rubiinit, safiirit tai smaragdit voidaan nastata ja sijoittaa taiteellisesti rannerenkaan kulta- tai timanttiketjuun. Niistä voidaan tehdä setti, jossa on kaulakoru, korvarenkaat, renkaat jne..

23. Rannekorut sanoin:

rannekorut-naisille-rannekorut-sanoin

Rannekorut, joissa on ainutlaatuinen yksittäinen sana, kuten ystävä, rakkaus, luottamus, usko, toivo jne., Näyttävät hyvältä jokapäiväiseen käyttöön. Rannekkeen ainutlaatuinen sana voi muistuttaa meitä muutamista tärkeistä asioista, jotka pysyvät elämässä aina. Se voi inspiroida meitä joka päivä.

24. Peacock -rannekorun muotoilu naisille:

Peacock -rannekorun muotoilu naisille

Yksi tämän perinteisen ilmeen suosituimmista malleista voi olla rannekorut, jotka ovat innoittaneet riikinkukon malleja. Riikinkukko on ylpeyden, armon ja kauneuden symboli. Naisilla on kaikki nämä ominaisuudet ja he voivat siten muodostaa yhteyden näihin ihaniin, maagisiin riikinkukkorannekkeisiin.

25. Siniset Sardinia -rannerenkaat naisille:

rannekorut-naisille-sininen-sardinia-rannekorut

Nämä Blue Sardinia -rannekorut ovat Stella and Dot -nimisen korumerkin tuotteita. He tekevät näitä pippurisia rannekoruja vihreillä ja sinisillä jalokivillä. Niissä on vain kaksi ainutlaatuista väriä, sininen ja vihreä, jotka on yhdistetty hyvin erilaisiin lisävarusteisiin. Julkkikset hehkuvat ympäri maailmaa; muotikuvakkeet jne. ja näyttävät hohdokkailta käsissä.

26. Sulkarannekkeet:

rannekorut-naisille-höyhen-rannerenkaat

Ne eivät ole tavallisen näköisiä rannekoruja. Höyhenrannekkeet ovat eri näköisiä naisille. Höyhenet ovat lintuille symbolisia ja tarkoittavat siten vapautta. Naiset ovat nyt itsenäisiä, vapaita ja tasa -arvoisia miesten kanssa kaikilla elämänaloilla. Naiset, hehkuttakaa tätä vapautta!!!

27. Tatuointirannekkeet naisille:

rannerenkaita naisille-tatuointeja

Vau! Nimi itsessään antaa käsityksen siitä, miten se tulee olemaan. Tatuoinnit rannekkeen muodossa ranteessasi. Kaikkein tärkein ja trendikkäin. Tatuointitaidemuodosta on tulossa erittäin suosittu ja ihmiset hehkuttavat niitä makunsa ja valintansa mukaan. Tatuointirannekorut voivat olla lintuja, höyheniä, tavallisia ketjuja, joissa on tähtiä, kuu jne. Ne näyttävät myös erittäin tyylikkäiltä.

28. Kundan -rannekorut:

rannerenkaita naisille-kundan-rannerenkaita

Kundan on erittäin suosittu koru häihin ja muihin perinteisiin tilaisuuksiin. Kalliit kivet, vihreät, viininpunaiset ja valkoiset kullalla, täydentävät ulkoasua. Ne antavat rikkaan ilmeen ja ovat kalliilla puolella. Kundan -rannekorut voivat täydentää morsiamen ilmeen käsiketjulla, rannekoruilla, korvakoruilla, kaulakoruilla jne. Ne näyttävät erittäin upeilta ja kauniilta käsissä.

29. Polka Dots -rannekorut naisille:

rannekorut-naisille-polka-piste-rannekoru

Polka -pisteet ovat jälleen erittäin muodissa. Ne antavat retro -tyylin ja näyttävät miellyttäviltä. Polka -pisteet ovat myös suosituin tyyli malleille ja muotinäytöksille. Ne voivat olla monivärisiä, mutta värillisellä taustalla olevat valkoiset pisteet näyttävät mahtavilta, kun ne yhdistetään funky -t -paitoihin, farkkuihin, hameisiin, crop toppeihin jne..

30. Nahkarannekkeet naisille:

rannekorut-naisille-nahka-rannekorut

Aitoa nahkaa sisältävät rannekorut, joissa on pöllö, kotka ja haukka, ovat erittäin suosittuja muotipiirissä. Ne sopivat hyvin länsimaisiin asuihin. Pöllöt ovat erittäin suosittuja pitkissä ketjuissa, sormuksissa, korvakoruissa jne. Ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​kun ne lisätään rannekkeeseen.

Naiset ovat hyvin muotitietoisia ja haluavat pitää tyylinsä ajan tasalla koko ajan. Rannekorut ovat tie eteenpäin luodaksesi oman tyylin. Rannekorut, joissa on ainutlaatuinen tyyli, muotoilu ja ulkonäkö, antavat uuden määritelmän yleiselle persoonallisuudelle. Rannekorut ovat erinomaisia ​​viestinvälittäjiä käytettäessä mitä tahansa ei-verbaalista viestintätapaa, kuten eleitä puhuessaan, kätellen jne. Rannekorut ovat eleganssia naisen käsissä.

Rannekorut naisille