9 suosittua rakkausranneketta uusilla tyyleillä trendissä

Rannekoru on paras korvike rannerenkaille. Se näyttää täydelliseltä herkillä ohuilla käsillä. Sitä käytetään palasina tai vain yksi rannekoru toimii hienosti. Rannekorut ovat erilaisia ​​malleja. Ne voivat olla paksuja, paksuja tai ohuita kuin ketju. On paljon malleja, jotka on tehty houkuttelevan ulkonäön aikaansaamiseksi. Perhoset, sydän ja kukka ovat yleisiä kuvioita. Rakkausrannekkeet ovat yksi lajistaan. Siihen on kirjoitettu tai kaiverrettu verbi “Rakkaus”. Se on lahjakkain koru. Rakkausrannekkeet sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Se ei ole kovin räikeä ja raskas. Sitä voidaan käyttää myös työpaikalla. On hyvä antaa lahjaksi puolisolle. Tässä on muutamia esimerkkejä rakkausrannekkeista.

Uusimmat rakkausrannekkeet eri malleissa:

Tässä on 9 suosituinta rakkausranneketta uusilla tyyleillä trendissä, jotka ovat enimmäkseen pitäneet nuorista tytöistäni.

1. Rose Gold Love -rannekoru:

Ruusukultainen rakkausrannekoru

Nyt päivä ei tykkää kiiltävästä keltaisesta kullasta. He etsivät parempaa järkevää toimintaa. Ruusukullan valikoima kasvaa joka päivä. Ruusukultainen rakkausrannekoru on ruusukullanvärinen. Se on kullan ja pronssin yhdistelmä, joka antaa kauniin vaaleanpunaisen kiillon. Tämän tyyppistä ranneketta käytetään päivittäin.

2. Hopea rakkausrannekoru:

Hopeinen rakkausrannekoru

Nimellä hopeinen rakkausrannekoru on valmistettu hopeasta. Siinä voi olla timantteja tai ei. Ne ovat yksinkertainen ja tyylikäs valinta. Sitä käyttävät usein morsiamet. Se on tehty olemaan erittäin kiiltävä. Joten voit käyttää sitä töissä, yliopistossa tai missä tahansa juhlissa.

3. Diamond in Love -rannekoru:

Diamond in Love rannekoru

Mikään koru ei ole täydellinen ilman timanttia. Timanttirakkausrannekkeessa on vähän timantteja yhtä kaukana. Ne tarjoavat tarpeeksi kiiltoa näyttämään lumoavalta. Siellä on tavallinen bändin rakkausrannekoru, jossa on timanttia. Tätä ranneketta on hyvä käyttää juhlissa.

4. henkilökohtainen rakkaus rannerengas:

Henkilökohtainen rakkausrannekoru

Rakkausrannekoru ei aina ole bändejä. On myös kirjaintyyli. Aakkoset -rakkausrannekkeessa on yksi rakkauden aakkoset, jotka on yhdistetty yksilöllisesti linkin kautta. Tämä on hyvin rento tyyli rannekoru. Se sopii täydellisesti farkkuihin ja shortseihin.

Katso lisää: Rannekoru nimellä

5. Monilinkkinen rakkausrannekoru:

Monilinkillinen rakkausrannekoru

Joskus yksittäinen rannekoru näyttää hieman tylsältä. Monilinkkaisessa rakkausrannekkeessa on useita ketjuja, jotka on yhdistetty toisiinsa. Tämäntyyppinen rannekoru antaa punk -ilmeen. Se on erittäin rento ja hauska käyttää. Se on hauska käyttää rentoihin retkiin. Se on nuorten tyttöjen valinta.

6. Tyyppi Wire Love Rannekoru:

Tyyppi Wire Love Rannekoru

Lanka voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon. Lankarakkausrannekoru on valmistettu muovaamalla lanka tavalla, joka rakastaa sanaa. Se on erittäin herkkä. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa asun kanssa. Se näyttää enemmän denimiltä. Se on osittain kausaalinen ja hyvin tyttömäinen tyyli

Katso lisää: Kuvia ystävyysrannekkeista

7. Designer Heart Love -rannekoru:

Suunnittelija HeartLove -rannekoru

Rakkaus kuvataan parhaiten sydämellä. Sydämen muotoinen rakkausrannekoru on sydämen muotoinen keskellä. Se näyttää erittäin kauniilta. Se on rento tyyli ja näyttää parhaalta t-paidan kanssa, jossa ei ole hihoja. Sitä käytetään monien rannekkeiden kanssa.

8. Helmikoristettu rakkausrannekoru:

Helmillä koristeltu rakkausrannekoru

Rannekorut ovat parhaita, kun niissä on helmiä. Helmillä koristellussa rakkausrannekkeessa on helmiä alusta loppuun. Sen keskelle on kirjoitettu sana rakkaus. Se on lumoava vaihtoehto rannekkeessa. Sitä voidaan käyttää juhliin ja tapahtumiin.

Katso lisää: Love Heart -rannekoru

9. Infinity Love -rannekoru:

Infinity Love -rannekoru

Todellinen rakkaus ei lopu koskaan. Siksi rakkaus liittyy aina ääretön rengas. Infinity -rakkausrannekkeessa on ääretön silmukka, joka kuvaa rakkauden syvyyttä. Tämä on erittäin tyylikäs valinta. Voit käyttää sitä töissä ja kokouksissa.

Rakkausrannekorut ovat viileä trendi rannekoruissa. Sitä voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa. Sitä rakastavat enimmäkseen nuoret tytöt. Mutta myös keski -ikäiset naiset käyttävät niitä. Sen käyttämiselle ei ole ehtoja. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs tyyli. Voit käyttää sitä lahjaksi jollekin erityiselle. Rakkausrannekkeita on saatavana monissa tyyleissä. Se ei ole enää rento lisävaruste.