Top 9 Fantastic Look Ruby -rannekorut muodissa

Rubiini jalokivinä on yksi halutuimmista. Tämän jalokiven kirkkaus näkyy ihastuttavassa ihanassa punaisessa värissä. Punainen väri on myös rikkauden ja eloisuuden väri, ja tämä on yleistä punaisella tehdyissä upeissa vaatteissa ja koruissa. Rubiinista valmistetut korut ovat melko suuria. Korvakorusta riipuksiin lista on loputon. Ruby -rannekorut ovat täydellisiä esineitä koristamaan käsiäsi. Ne saavat kädet näyttämään kauniilta ja siroilta.

Ruby -rannekorut uusilla malleilla:

Tässä on 9 parasta Ruby -ranneketta, joissa on trendejä eri tyyleillä. ota rakkaasi ja tee kätesi kauniiksi.

1. Sterling hopea Ruby rannekoru:

rubiiniset rannekorut

Sterlinghopea on ihana metalli, jota käytetään monissa nykypäivän muotikoruissa. Tämä erityisesti rubiininvärinen rannekoru on erityisen kaunis, koska rubiinit on koteloitu sterlinghopeapuristimiin. Tässä käytetyt rubiinikorut ovat korkealaatuisia ja niiden kiilto on näkyvästi kirkas.

2. Ruby Heart -rannekoru:

Ruby Heart rannekoru

Lahjoita arvokkaimmalle rakkaillesi kaunis rubiininvärinen rannekoru, joka lisää rakkaustarinaasi. Tässä upeassa rannekorussa on sydämenmuotoiset rubiinikivet, jotka on koteloitu hopealla. Sydämenmuotoiset rubiinikivet asetetaan hopeakivien viereen.

3. Kultainen Ruby -rannekoru:

Kultainen Ruby -rannekoru

Mene ylelliseksi tällä ainutlaatuisella, rubiinikultaisella rannekkeella, jonka sisällä on suuria rohkeita rubiinikiviä. Rubiinikivet ovat neliömäisiä ja niitä ympäröivät ympäriinsä timantit. Rannekorun kultainen lukko on mukava ja paksu.

4. Kukka Ruby rannekoru:

Kukka Ruby rannekoru

Katso tämä naisellinen rannekoru, jossa on rubiinia ja hopeaa. Pienet rubiiniset jalokivet on koteloitu kukkakuvioon ja yhdistetty toisiinsa hopeisilla ääretön silmukoilla. Tämä on herkin rannekoru, joka sopii kauneimpiin käsiin. Valitse tämä, jos rakastat herkkiä esineitä.

5. Birthstone Ruby -rannekoru:

Birthstone Ruby -rannekoru

Valitse tämä minimalistinen rannekoru merkitsemään syntymäkuukausi. Heinäkuun syntymäkivi on rubiinia ja tämä on täydellinen rannekoru sille. Yksinkertainen mutta tyylikäs rannekoru on valmistettu kullasta, joka on ohut ja kutottu hyvin. Yksittäinen rubiinikivi on tämän rannekkeen keskipiste.

6. Rubiini- ja timanttirannekoru:

Rubiini- ja timanttirannekoru

Tämä hieno koru sisältää kauniita timantteja, jotka on asetettu timantin muotoon ja joiden keskellä on soikea rubiinikoru. Rubiininvärinen timanttirannekoru on paras koru, jonka voisit ostaa tai lahjoittaa rakastamallesi. Soikeat rubiinikivet ovat loistavia ja lisäävät kiiltoa sitä ympäröiviin pieniin timantteihin.

7. Tennis Ruby -rannekoru:

Tennis Ruby rannekoru

Tee tästä yksinkertaisesta ja tyylikkäästä tennisrannekkeesta oma. Tämä tyylikäs rubiinikultainen rannekoru on valmistettu ohuesta kultaketjusta, joka peittää pienet soikeat rubiinikivet. Tämä on tarpeeksi yksinkertainen, jotta voit käyttää sitä päivittäin ja sopii myös juhlavaatteiden kanssa.

8. Monirivinen Ruby -rannekoru:

Monirivinen Ruby -rannekoru

Valitse tämä Burman rubiininvärinen rannekoru useissa riveissä, jotta seremoniallinen pukeutumisesi paranee. Muodikas rubiinirannekoru on varsin arvokas ja valmistettu keltaisesta kullasta. Tämä monirivinen rannekoru lisää arvostusta myös tilaisuuteesi.

9. Ruby Beads -rannekoru:

Ruby Beads -rannekoru

Tämä boheemi -ilmeinen punainen rubiininvärinen rannekoru on varsin suosittu nuoremman sukupolven keskuudessa. Yksinkertainen lähestymistapa on hintansa arvoinen. Pienet rubiinihelmet on yhdistetty toisiinsa kaksin ja nelin. Ulkonäkö sopii hyvin yliopistoelämään ja jopa yksinkertaisiin juhliin.

Valitse ruby ​​-rannekorut tilaisuuden mukaan, johon haluat käyttää sitä. Voit saada minimalistisia ruby ​​-rannekoruja, joita voidaan käyttää päivittäin, tai jopa suuria ja rohkeita, jotka sopivat täydellisesti häihin tai muihin tärkeisiin seremonioihin. Rubiinin jalokivet voivat olla soikeita, neliömäisiä tai pyöreitä ja kukin on koteloitu kulta- tai hopeametallilla. Rubiinisia rannekoruja voidaan korostaa timanteilla, jotka lisäävät rikkautta.