Häät rannerengas mallit – 20 perinteistä mallia nykyaikaisille morsiamenille

Voitteko kuvitella intialaisia ​​häitä ilman, että morsian pitää yllään rannekorujaan? Tapahtuman laajuudesta ja budjetista riippumatta jokainen nainen koristaa käsiään chudilla symboloidakseen pyhää avioliittoa. Yksilöiden tapoista ja perinteistä riippuen hääkorujen mallit voivat muuttua, mutta ydin ja tarkoitus pysyvät samana. Tässä artikkelissa keskustelemme rannerenkaiden merkityksestä naimisissa olevalle intialaiselle naiselle sekä värisymboliikalle. Ei siinä kaikki! Saat tutkia luetteloa parhaista ja uusimmista malleista, jotka sopivat nykyaikaisten morsiamen makuun.

Rannekorujen rooli perinteisissä intialaisissa häissä:

Intiassa naimisissa oleva nainen tunnistetaan useista symboleista, kuten otsassa olevasta Vermillionista, Mangalsutrasta, kourista ja rannerenkaista. Erityisesti rannerenkaat paljastavat paljon hänen häidensä tilasta. Lasirannekkeet väreissä, kuten kastanjanruskea, sinappi, vihreä, osoittavat, että hänen miehensä on hale ja runsas. Jos hän saavuttaa lesken aseman, nämä rannerenkaat on poistettava käsistä pysyvästi.

Lyhyesti sanottuna rannerenkaat osoittavat onnellisen ja vauraan naimisissa olevan naisen elämän. Jos jokin lasiranneke rikkoutuu vahingossa, miehen ei -toivotun vahingon pelko hämärtää naisen mielen.

Eri Intian osavaltioiden rannerenkaat ja värikoodit:

Kuten aiemmin mainittiin, jokaisella maan osavaltiolla ja alueella on omat ohjeet naimisissa olevalle naiselle. Lue mukaan oppiaksesi nämä mielenkiintoiset rannerengasperinteet joistakin Intian tunnetuista osavaltioista:

 • Gujarat: Gujarati -morsiamen on käytettävä äitinsä lahjaisia ​​vihreitä, kultaisia ​​ja punaisia ​​rannerenkaita. Tämä on symboliikka tyttären ja äidin välisestä muuttumattomasta siteestä.
 • Kerala: Useimmat Malaijin morsiamet pitävät kultarannekkeissa hääpäivänään osoittaakseen taloudellisen asemansa. He eivät käytä lasia tai muita materiaaleja, koska se voi heikentää heidän mainettaan yhteiskunnassa.
 • Punjab: Sikhien ja muiden Punjabi -yhteisöjen morsiamet käyttävät punaisen ja valkoisen rannekkeen yhdistelmää nimeltä Chuda. Tämän uskotaan tuovan vastavalmistuneelle parille onnea.
 • Maharastra: Vihreät rannerenkaat ovat pakollisia marathi -morsiamille vaurauden osoittamiseksi. Ne on usein yhdistetty kultaisiin rannekoruihin, joita kutsutaan nimellä Tode.
 • Karnataka, Andhra Pradesh ja Telangana: Näiden osavaltioiden morsiamet käyttävät mitä tahansa tummanvärisiä rannerenkaita, kuten vihreitä, punaisia, kirkkaan keltaisia ​​tai sinisiä, sekä kultaisia ​​Kada- tai rannekoruja.
 • Rajasthan: He noudattavat myös Chuda -perinnettä. Mutta vain punaisen ja valkoisen sijaan hääpäivänä käytetään monivärisiä Bangdi-nimisiä rannekoruja, jotka on valmistettu lacista.
 • Kolkata: Bengali -morsiamet käyttävät tilaansa tyypillisiä rannerenkaita. Nämä koostuvat kuorista ja korallista nimeltä Paula ja Shakha. Niiden käyttäminen on pakollista morsiamen elämään onnellista elämää eteenpäin!

Kuinka kauan häiden rannerenkaita tulisi käyttää?

Tyypillisesti hääkoruja on käytettävä vähintään 40 päivän ja enintään 15 kuukauden ajan. Tänä aikana morsiamen ei ole tarkoitus poistaa niitä kehostaan. Tahattomien rikkoutumisten tai halkeamien estämiseksi valitaan yksi koko suurempia rannerenkaita. Monet ihmiset uskovat, että näin tekeminen voi tuoda avioliiton autuuden ja tehdä ikuiseksi naisen “suhaganin”!

Intialaiset perinteiset morsiuspuvut korut rannerenkaat:

Katsotaanpa 20 suosituinta morsiamen rannerengasmallia eri metalleista ja tyyleistä.

1. Morsiamen rannerenkaat nimillä:

Morsiamen rannerenkaat nimillä

Rahul avioitui Salonin kanssa, Seetha avioitui Shyamin kanssa, olipa nimi mikä tahansa, rannekorusi kertovat heille kaikki! Personoi rannekorusi sinun ja päämiehesi nimillä! Tämä on niin omituinen idea muistaa tämä päivä koko elämäsi ajan. Kerro suunnittelijalle viikkoa ennen kuin voit luoda oman Churan.

 • Rannekorun suunnittelu: Morsiamen Chura nimillä
 • Materiaali: Muovi ja metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä ja sitä seuraavat rituaalit

2. Morsiamen Chura Kaliren kanssa:

Morsiamen Chura Kaliren kanssa

Punjabi -häät eivät ole täynnä Kaliren seremoniaa. Kalire on sateenvarjon muotoinen koriste, jota käytetään morsiamen käsissä. Se on valmistettu kullasta tai hopeasta symboloimaan vaurautta ja onnea uudessa kodissa. Tässä on yksi tällainen perinteinen mangolehtien muotoilu, joka merkitsee hänen elämänsä uutta matkaa!

 • Rannekorun suunnittelu: Kultainen Kalire Punjabi Chudan kanssa
 • Materiaali: Metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Kaliren seremonia hääpäivänä

3. bengali häät rannerenkaat:

Bengali häät rannerenkaat

Sankha- ja Pola -rannerenkaat symboloivat, että nainen on juuri naimisissa. Ne ovat pakollisia bengalilaisissa häissä, ja ne on perinteisesti valmistettu kalliista kotiloista (valkoinen) ja korallista (punainen). Löydät halvempia vaihtoehtoja näille malleille, jotka on valmistettu premium -muovista tai akryylimateriaalista. Jotta rannekorut olisivat osuvampia morsiamen kannalta, päälle lisätään kultaista metallia.

 • Rannekorun suunnittelu: Bengali Sankha ja Pola rannerenkaat
 • Materiaali: Akryyli
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä ja tärkeät uskonnolliset tapahtumat

4.Gujarati Wedding Bangles:

Gujarati häät rannerenkaita

Gujarati -rannekkeissa on kyse juhlien hengen tuomisesta. Perinteisesti naisten, käsien koristamiseen käytetään valkoista, vihreää, punaista ja kultaa. Voit myös valita yhden sävyn, kuten tämä kaunis setti. Koristetun kivityön ja punaisen lasin rannerenkaiden yhdistelmä pitää sen raittiina ja upeana!

 • Rannekorun suunnittelu: Gujarati häät Chura
 • Materiaali: Lasi ja metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä

5. marathi häät rannerenkaat:

Marathin hääkorut

Maharastran morsiamet käyttävät vihreitä rannerenkaita, joissa on kultaisia ​​Paatli -rannekoruja. Vaikka lasirannekkeita käytetään perinteisesti, metallikorut ovat korvanneet ne nykyaikana. Tyypillisesti nämä kultakorut ovat litteitä ja niissä on yksityiskohtainen veistos. Ne edustavat elinikäistä sitoutumista pyhään avioliittoon.

 • Rannekorun suunnittelu: Marathin häät Chooda -rannekorut
 • Materiaali: Metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Käytetty hääpäivänä

6. morsiamen lasi rannerenkaat asetetaan:

Morsiamen lasiset rannerenkaat

Lasiset rannerenkaat ovat erittäin tärkeitä intialaiselle morsiamelle. Uskotaan, että näiden koristeiden tarttuva ääni tuo onnea naiselle, joka käyttää sitä. Tässä on yksi tällainen rannerengas, joka on kirkkaan punainen. Ne on koristeltu kiiltävillä kivillä houkuttelevan ulkonäön vuoksi. Nykyaikaiseen makuun sopiviksi väliin lisätään trendikkäitä metallisia rannerenkaita.

 • Rannekorun suunnittelu: Punainen lasinen rannerengas, jossa on kivityötä
 • Materiaali: Lasi, metalli ja kivet
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä, morsiusseremonia

7. Perinteiset Rajasthani -morsiamen rannerenkaat:

Perinteiset Rajasthani -morsiamen rannerenkaat

Rajput -morsiamet käyttävät punaisen ja norsunluun Lac -materiaalista valmistettuja rannerenkaita. Näitä kutsutaan Choodaksi, jotka ovat erittäin tärkeitä perinteisissä Rajasthani -häissä. Tässä on yksi moderni Chooda -setti, joka on koristeltu voimakkaasti kivi- ja kultakalvotyöllä. Ne on suunniteltu erityisesti uuden sukupolven Dulhanille, jotka rakastavat tapojaan, mutta eivät halua menettää nykyaikaisia ​​ajatuksiaan.

 • Rannekorun suunnittelu: Suunnittelija Rajasthani Chooda -rannekorut
 • Materiaali: Lac
 • Sopivat tilaisuudet: Ne ovat kuluneet hääpäivänä

8. Morsiamen rannerengas setti puhtaasta kullasta:

Morsiamen rannerengas setti puhdasta kultaa

Etelä -Intian osavaltioissa, kuten Keralassa ja Andhra Pradeshissa, kultakulmilla on suuri merkitys. Tässä on yksi tällainen puhdas kultainen setti, joka on sekoitus paksuja kangaaneja ja ohuen kokoisia rannerenkaita. Nämä erittäin yksityiskohtaiset ja monimutkaiset koristeet on koristeltu Kempu -kivillä, jotta ne olisivat suotuisammat häät.

 • Rannekorun suunnittelu: Puhdasta kultaa morsiamen rannerengas, jossa on Kempu -kiviä
 • Materiaali: Kulta
 • Sopivat tilaisuudet: Hääseremonia, vastaanotto ja morsiussuihku

9. Bridal Metal Bangle Set:

Morsiamen metallirannekoru

Jos sinusta tuntuu, että lasi on liian herkkä käsitelläksesi, valitse nämä metalliset rannekorut. Ne on erityisesti suunniteltu hääseremoniaa varten punaruskea, vihreä ja keltainen. Tämän sarjan eri mallien eklektinen sekoitus voi saada kätesi näyttämään kauniilta ja hyvin “morsiamen kaltaisilta”. Lisäksi sinun ei tarvitse edes huolehtia näiden rannekorujen tahattomasta rikkoutumisesta tai halkeilusta!

 • Rannekorun suunnittelu: Punaruskea ja kultainen metallirannekoru häät
 • Materiaali: Metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä, morsiusseremonia ja muut rituaalit

10. Nykyaikaiset kivityörannekkeet:

Nykyaikaiset kivityörannekkeet

Sanat eivät riitä kuvailemaan kivisten morsiamen rannerenkaiden kuohuviiniä. Toisin kuin perinteiset rannerengas setit, nämä koristeet on suunniteltu erityistapahtumiin, kuten vastaanotto- tai kihlajuhliin. Voit rikkoa stereotypiat valitsemalla dramaattisesti erilaisen Chudi -sarjan näyttämään säteilevältä!

 • Rannekorun suunnittelu: Luonnonvalkoinen suunnittelija kivirannekoru
 • Materiaali: Lasi
 • Sopivat tilaisuudet: Vastaanotto, Häätä edeltävät rituaalit, Illallisjuhlat

11. Etelä -Intian tyylinen morsiamen Ruby -rannekorut:

Etelä -Intian tyyliset morsiamen Ruby -rannekorut

Nämä ihanat Kempu- tai Ruby -rannekorut ovat varsin monipuolisia muotoiluun. Voit käyttää niitä kullan tai vihreän kontrastiväristen rannekorujen kanssa tai käyttää niitä yksin. Ne ovat yksinkertaisia ​​mutta houkuttelevia. Myös monet eteläindiaanit pitävät rubiinien käyttämistä hääpäivänä suotuisana. Joten on loistava idea sijoittaa näihin kauneuksiin.

 • Rannekorun suunnittelu: Ruby Kada -tyyliset morsiamen rannerenkaat
 • Materiaali: Kulta
 • Sopivat tilaisuudet: Häät, perinteiset seremoniat, kuten Pujas tai jopa jokapäiväinen kuluminen

12. Fancy Bridal Bangles:

Fancy morsiamen rannerenkaita

Jos haluat käyttää asuusi sopivia rannerenkaita, tutustu tähän tyyliin! Kaksivärinen sarja voidaan räätälöidä saree-sävyilläsi koordinoidun ilmeen saavuttamiseksi. Jopa harvinaisia ​​väriyhdistelmiä, kuten tämä keltainen ja violetti, on helposti saatavilla markkinoilla. Tällaisella yksityiskohdalla varastat esityksen varmasti!

 • Rannekorun suunnittelu: Vastaavat upeat rannerenkaat tytöille
 • Materiaali: Metalli ja lasi
 • Sopivat tilaisuudet: Vastaanotot, Sangeeth ja morsiussuihku

13. Moniväriset morsiamen rannerenkaat:

Moniväriset morsiamen rannerenkaat

Jos sinulla on liikaa asuja käytettäväksi yhdessä tapahtumassa, nämä värikkäät rannerenkaat voivat säästää paljon aikaa. Ne sopivat lähes jokaiseen Bridal sareeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden vaihtamisesta joka kerta. Siirry kiiltäviin, koristeltuihin setteihin tuomaan juhlatunnelmaa ja lisää yksi tai kaksi kultaista ranneketta Midas -kosketukseen!

 • Rannekorun suunnittelu: Moniväriset koristellut rannerenkaat morsiamille
 • Materiaali: Lasi
 • Sopivat tilaisuudet: Sopii kaikkiin tilanteisiin ja sarees

14. Morsiamen timanttirannekkeet:

Morsiamen timanttirannekorut

Sanonta “Timantit ovat tytön paras ystävä” on niin totta! Häiden kaltaisina päivinä mikään ei voi tuoda hymyä morsiamen kasvoille kuin nämä tähtikuvioidut rannerenkaat. Puhtaasta kullasta valmistetut rannekorut lisäävät ylellisyyttä. Jos aiot käyttää timanttikaulakorusettiä, lisää nämä ihanat listallesi!

 • Rannekorun suunnittelu: Timanttirannekkeet Kada -mallissa
 • Materiaali: Kulta
 • Sopivat tilaisuudet: Vastaanotto, yöhäät

15. Kundan Bridal Bangles Set:

Kundan -morsiamen rannerenkaat

Nämä antiikkiset kullatut rannerenkaat ovat sijoituksen arvoisia! Ne ovat trendikkäitä, tyylikkäitä ja täydentävät suurinta osaa sareesistasi. Tämä rannekoru on nastoitettu Kundalla, värillisillä kivillä ja ripauksella emalityötä. Voit yhdistää tämän sarjan minkä tahansa tyyppisiin rannekoruihin, kuten tavallisesta kullasta, lasista tai jopa upeista metallisista, jotka sopivat asuun!

 • Rannekorun suunnittelu: Kullatut Kundan-rannekorut häät
 • Materiaali: Kullattu
 • Sopivat tilaisuudet: Ennen häät rituaalit, tärkeimmät häätapahtumat

16. Polki -morsiamen rannerenkaat:

Polki -morsiamen rannerenkaat

Olipa kyseessä etninen saree tai suunnittelija, Polki Bandhano -rannekorut tarjoavat vertaansa vailla olevaa kauneutta asuusi. Ne ovat tyylikkäitä, mutta eivät ylivoimaisia. Joten jos haluat rannekorun, joka sopii kaikkiin muotoilutarpeisiisi, lisää Polkis kokoelmaasi. Nämä kadat voidaan myös yhdistää muiden rannekkeiden kanssa lausejoukon muodostamiseksi!

 • Rannekorun suunnittelu: Polki -lausunto Kada naisille
 • Materiaali: Kullattu
 • Sopivat tilaisuudet: Voidaan käyttää monella tavalla. Sopii siis melkein joka tilanteeseen.

17. Helmi -morsiamen rannerenkaat:

Helmi -morsiamen rannerenkaat

Esimerkiksi tiettyjen yhteisöjen morsiamet, kuten Christian, uskovat pitävänsä sen yksinkertaisena ja hienostuneena. Tämä tyylikäs kristalli- ja helminauha on taivaassa tehty ottelu ikoniselle valkoiselle hääpuvulle. Voit myös käyttää sitä myöhemmin cocktail -mekon tai sassy pitsi sarees kanssa. Se on kertakäyttöinen ja moninkertainen käyttö!

 • Rannekorun suunnittelu: Helmi ja kristalli morsiamen rannerengas
 • Materiaali: Metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Kristilliset häät, iltajuhlat, vastaanotto

18. Punjabi -häät morsiamen Chura -setti:

Punjabi -häät morsiamen Chura -setti

Morsian pukeutuu perinteiseen punjabi -chudiyaniin hääpäivästään määritettyyn ajanjaksoon. Ne ovat kaksisävyisiä, vain valkoisia ja punaisia, ja pariton määrä on 11, 21 jne. Vaikka alkuperäinen Churi on valmistettu norsunluusta, nykyiset ovat muovia tai metallia kestämään pitkään! Tässä on yksi tällainen setti, jossa on ripaus kivityötä rikkaan ilmeen saamiseksi.

 • Rannekorun suunnittelu: Punjabi Chura Set uusille morsiamenille
 • Materiaali: Metalli
 • Sopivat tilaisuudet: Hääpäivä ja sen jälkeinen aika

19. Silkkilangan morsiamen rannerenkaat:

Silkkilangan morsiamen rannerenkaat

Silkkilangasta valmistetut rannerenkaat ovat yksi markkinoiden halutuimmista malleista. Ne sopivat täydellisesti raskaisiin silkkisareihisi. Voit muokata niitä saree -suunnittelun, värin ja jopa sen kuvion mukaan. Tässä on yksi tällainen sarja, joka sopii hyvin morsiamen Kaneejavaramiin. Lankojen pehmeä kosketus voi pitää sinut mukavana pitkään!

 • Rannekorun suunnittelu: Silkkilankarannekkeet häät
 • Materiaali: Metallinen pohja silkkilangalla
 • Sopivat tilaisuudet: Häät, vastaanotto ja perinteiset tapahtumat

20. Radha Krishnan morsiamen rannerengas:

Radha Krishnan morsiamen rannerengas

Tämä on taiteellinen versio ikivanhasta Rajasthani Churasta. Jokainen rannerengas on käsintehty täydellisesti ja maalattu kirkkaimmilla väreillä. Tämän sarjan keskeinen teema on Radha Krishnan ikuinen rakkaus, jota tarvitset juuri häihin. Käytä sitä melkein minkä tahansa sareen kanssa ja katso, kun ihmiset kehuu sinua muodista.

 • Rannekorun suunnittelu: Radha Krishna Suunnittelija Rajasthani Chura
 • Materiaali: Akryyli
 • Sopivat tilaisuudet: Häät, Baarath, Vastaanotto

Nämä ovat joitakin Intian kuuluisimmista hääpanta -malleista. Omasta kulttuuristasi ja perinteistäsi riippuen voit valita näistä ideoista sopivan poiminnan. Nämä luovat mallit lisäävät myös nykyaikaisia ​​näkymiä ikivanhoihin rannekoruihin kannustaakseen tuhatvuotista sukupolvea noudattamaan tapoja. Joten, jos hääpäiväsi on aivan nurkan takana, älä menetä aikaa ja varastoi nämä kauniit palaset!