Chikoo (Sapota) raskauden aikana: hyvyys ja sivuvaikutukset

Syömisen seuraamisesta voi tulla valtava osa elämääsi raskauden aikana. Siksi sekavuus on normaalia tässä vaiheessa. Voimmeko siis syödä sapotaa (Chikoo) raskauden aikana? No, jos ihmettelet, tiedämme miksi. Raskauden aikana jotkut hedelmät ovat täysin ei, kun taas toiset ovat erittäin hyödyllisiä vauvalle ja keholle. Joten tässä on artikkeli, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä chiku tekee kehollesi ja miten siitä voi olla apua raskauden aikana.

chikoo -hedelmät raskauden aikana

Chikoo -hedelmien ravintoarvot raskauden aikana:

100 gramman annokselle tässä on katkaisu chikoon ravintoarvoista. Tämän näkemisen jälkeen voit vastata, onko sapotan syöminen turvallista raskauden aikana.

Se tarjoaa suuren annoksen energiaa, noin 83 kaloria, hiilihydraatteja 19 grammaa ja 14 grammaa folaattia. A -vitamiini on noin 18 mcg, C -vitamiini on noin 14,7 mcg, natrium 12 mg, magnesium ja fosfori 12 mg. Ne sisältävät myös kuitua 5,3 g, 0, mg sinkkiä, 193 mg kaliumia ja 0,44 mcg proteiinia.

Onko Sapotan syöminen turvallista raskauden aikana??

Joo! Spaota on hyvä sinulle ja kasvavalle lapsellesi. Se on ravinteikasta ja toimii superruoana raskaana oleville äideille. Se on runsaasti antioksidantteja ja se on täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja kaloreita pitämään sinut liikkeessä ja energisenä.

Chikoo -hedelmien edut raskauden aikana:

Tässä on joitain upeita etuja chikoosta raskauden aikana.

1. Parantaa ruoansulatuskanavan terveyttä:

Chikoo voi torjua ja torjua suolistosi mahdollisia tulehduksia. Raskauden myötä ruuansulatukseen liittyy paljon ongelmia. Siksi spaotan syöminen voi auttaa.

2. energialähde:

Sapota on energian voimanpesä. Se sisältää runsaasti fruktoosia ja sakkaroosia, ja siksi se voi antaa sinulle nopean energian lisäyksen. Aina kun huomaat energian olevan vähissä, sapota voi antaa sinulle vauhtia ja kohottaa, mikä pitää sinut energisenä.

3. Vahvistaa luita:

Sapota sisältää runsaasti rautaa, fosforia, natriumia ja kalsiumia. Luun vahvistamiseksi ja ylläpitämiseksi nämä ovat joitakin välttämättömiä ravintoaineita.

4. Pitää bakteeri -infektiot poissa:

Tartunta raskauden aikana voi olla normaalia ja yleistä. Sapotan syöminen voi auttaa torjumaan infektioita ja pitämään ne loitolla.

5. Tarkistaa verenpaineen:

Verenpaineen vaihtelut ovat hyvin yleinen asia raskaana olevalle naiselle. Koska sapota sisältää runsaasti magnesiumia ja kaliumia ja ne ovat vastuussa verenpaineen säätelystä, sapotan syöminen voi pitää verenpaineesi kurissa.

6. Vähentää stressiä:

Sapota on luonnollinen rauhoittava aine, joten se voi lievittää stressiä ja rauhoittaa hermoja.

7. Taistelee väsymystä vastaan:

Sapota voi myös taistella heikkoutta vastaan, joka sinulla on päivittäin raskauden aikana. Koska se on täynnä ravinteita, se voi antaa energiaasi vauhtia ja siten taistella väsymystä vastaan.

Siten chiku -hedelmä on hyvä raskaudelle ja on turvallinen veto.

Sapotan sivuvaikutukset raskauden aikana:

Tässä muutamia hedelmän sivuvaikutuksia.

  1. Koska sapota sisältää paljon kaloreita, on erittäin mahdollista, että liiallinen kulutus voi saada sinut lihoamaan paljon ei -toivottua painoa.
  2. Vatsakipu ja epämukavuus ovat hedelmän kaksi muuta sivuvaikutusta, kun niitä käytetään liikaa.
  3. Kypsä ja raaka sapota voi aiheuttaa ärsytystä suussa ja kutinaa kurkussa.

Chiku ruokavaliossa: raskausruokavalion opas:

Nyt kun tiedät, mitä chikoo voi tehdä, seuraava asia on sisällyttää se ruokavalioosi ja tehdä ero. Runsaasti ravinteita sisältävät hedelmät ovat varmasti kyllä ​​listalle. Sen lisäksi, että sisällytät sen ruokakulhoosi, voit tehdä chikoo -mehua seuraavasti.

  • Pese chikoo hyvin sen poistamisen jälkeen. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  • Lisää puoli kupillista maitoa tehosekoittimeen. Lisää siihen hienonnettu chikoo.
  • Sekoita hyvin. Voit myös lisätä maitoa pikkuhiljaa.
  • Lisää hunajaa tarpeen mukaan. Maista ensin ymmärtääksesi makeutta. Chiku on luonnostaan ​​makea ja maistaa parhaimmillaan ennen hunajan lisäämistä.
  • Jatka sekoittamista, kunnes saat tasaisen sakeuden.

Chiku -mehu on turvallista juoda raskauden aikana. Sinun on vain seurattava kulutettavien hedelmien määrää.

Sapota raskauden alkuvaiheessa on yhtä hyvä. Suosittelemme kuitenkin, että otat yhteyttä lääkäriisi, jotta tiedät, kuinka paljon voit ottaa. Useimmiten tämä määräytyy painosi, iän ja terveydentilanne perusteella. Tästä upeasta ja luonnollisesti maukkaasta hedelmästä on kuitenkin vaikea luopua.

Usein Kysytyt Kysymykset & Vastaukset:

Q1. Voinko syödä Chikua imetyksen aikana??

V: Kyllä, voit ehdottomasti syödä. Kuten mainitsimme artikkelissa, hedelmät ovat runsaasti ravintoaineita ja ovat siksi välttämättömiä keholle. Sinun tarvitsee vain tarkkailla kuinka paljon syöt.

Q2. Kuinka sisällyttää Chikoo raskauden ruokavalioon?

V: Paras tapa sisällyttää se raskausruokavalioon on lisätä ne kulhoon juuri leikattuja hedelmiä. Ne lisäävät erilaisen makuaistin. Näin kulhosta tulee mielenkiintoinen. Toinen tapa on juoda ne mehuina, jotka molemmat ovat terveellisiä.

Q3. Milloin välttää Chikoo -hedelmiä raskauden aikana?

V: Haluat ehkä välttää, jos katsot painoasi. Se sisältää paljon kaloreita ja voi siten lisätä painoasi. Ota kuitenkin yhteys lääkäriisi, ennen kuin päätät sisällyttää ne raskausruokavalioon.